най-добрата марка гуми ?
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
най-добрата марка гуми ?
както всички знаем гумите са един от най-важните фактори за максимално безопасно пътуване при дъжд/сняг/прах че и на идеален път дори (не случайно водещите производители на гуми харчат милиони евро за изследвания и разаработки)...
за жалост повечето общо приети представи се създават от рекламите по телевизията, т.е. фирмата с най-добра реклама се смята за производителката на най-добрите гуми...
та затова ми се иска всеки да сподели своя личен опит от различните марки и модели гуми
коя според вас е най-добрата марка гуми ?
да речем от: Michelin, Pirelli, Good Year, Dunlop, ВИДИН
, Lassa, Kormoran, Continental и др.
П.С. (тук също щеше да е много полезно да се направи една анкета ама като не знам как...
-> админите ако може да се намесят и да я сложат
)
П.С.2 от скоро се наблюдава една тенденция големите марки, които продават скъпи гуми да създават свои дъщерни фирми с по-неизвестни имена като тяхната продукция е на по-ниска цена... значи ли това че дъщерните фирми произвеждат гуми с по-ниско качество ?
П.С.3 какво ви е мнението за "все сезонните" гуми които ужким стават и за дъжд, и за сняг ?
за жалост повечето общо приети представи се създават от рекламите по телевизията, т.е. фирмата с най-добра реклама се смята за производителката на най-добрите гуми...
та затова ми се иска всеки да сподели своя личен опит от различните марки и модели гуми
коя според вас е най-добрата марка гуми ?
да речем от: Michelin, Pirelli, Good Year, Dunlop, ВИДИН

П.С. (тук също щеше да е много полезно да се направи една анкета ама като не знам как...

П.С.2 от скоро се наблюдава една тенденция големите марки, които продават скъпи гуми да създават свои дъщерни фирми с по-неизвестни имена като тяхната продукция е на по-ниска цена... значи ли това че дъщерните фирми произвеждат гуми с по-ниско качество ?
П.С.3 какво ви е мнението за "все сезонните" гуми които ужким стават и за дъжд, и за сняг ?
Последна промяна DEFLEPPARD на 13 Окт 2004, 22:02, променена общо 1 път
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
С МАРАНГОНИ , НИКОЙ НЯМА ДА ТЕ ДОГОНИ 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
С ВИДА, никъде няма да отида

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
Преди известно време четох една статия/тест на 14 цолови гуми/леттни. Учудващо на първо място бяха Континентал Еко контакт. Аз съм с такива но 15-ки и съм страшно доволен. Зимните са ми Семперит и от тях съм много доволен-миналата зима, рано сутрин като отивах на тренировки бях като снегорин.
Мишелин и Бриджстоун са другите марки за които съм чувал само хубави неща.
Мишелин и Бриджстоун са другите марки за които съм чувал само хубави неща.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
скоро четох една статия за зимните гуми ,сравнени бяха около 20 марки .. на първите места бяха Dunlop WinterSport M3 (аз съм с такива отпред наистина са добри - отлично сцепление , доста тихи),Gооd Year UltraGrip 6 и Michelin Alpine
ПП : Sava - на никой не се дава
ПП : Sava - на никой не се дава

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Re: най-добрата марка гуми ?
DEFLEPPARD написа:П.С.3 какво ви е мнението за "все сезонните" гуми които ужким стават и за дъжд, и за сняг ?
Много любопитен въпрос, доколкото съм чувал такова животно "все сезонни гуми" няма

А до марките мисля че Мишелин, Гудиар и Тойо
May the BMW force be with you!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Tва е се едно да питате 100 човека коя е най- добрата кола (ама да не са от този форум
)) )и да получите отговори от които да стане наистина ясно, коя е най- добрата кола 

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Vasilen написа: доколкото съм чувал такова животно "все сезонни гуми" няма

А относно марките, Мишелин, Бриджстоне, Гуд Йър

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
DEFLEPPARD написа: какво ви е мнението за "все сезонните" гуми които ужким стават и за дъжд, и за сняг ?
Като за "летен балтон" !!
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Vasilen написа:DEFLEPPARD написа:П.С.3 какво ви е мнението за "все сезонните" гуми които ужким стават и за дъжд, и за сняг ?
Много любопитен въпрос, доколкото съм чувал такова животно "все сезонни гуми" нямано ми се ще да чуя мнението на разбирачите
![]()
А до марките мисля че Мишелин, Гудиар и Тойо
То и аз така бях чувал ама скато си погледнах резервната и се разубедих. Има си нарисувани на нея четорите сезона. Друг е въпроса доколко е добре се справят.
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3