Компакт Е36 316 Гърми при 4500об
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- stavrose36
- Потребител
-
Компакт Е36 316 Гърми при 4500об
Проблема е следния,като я карам кротко няма ядове.Обаче ако я гоня и сменяма на 4500-5000об предаките прегърмява.Не е гърнета гледаха ги не дава грешки на комп.Някакви идеи ?
- stavrose36
- Потребител
-
1
Нямам катализатор,не е на газ колата.Провериха ми кабелите нямат пробив а свещите ги смених Бош.И пак е така.Казаха ми е ламдасондата имала малко по ниска стойност но не била за смяна о6те.Може ли да е от нея?Дебитомер?
- stavrose36
- Потребител
-
1
смених БОШ-а с NGK двуполюсни и май тая кола тръгна както си трябва.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
споко колега... това е нормално при 316-ките след като им махнеш катализаторите... специално за М43 мотора говоря !
това ми е 2-ра 316-ка... и на 2-те след като махнах катализаторите започнаха да гърмят... имам приятел който миналата седмица също махна катализатора и започна да гърми... не се притеснявай... аз вече 6 месеца карам и си гърма яко и нямам грижи...
П.С. като сложиш "спортно" гърне ще започне да гърми още по силно и ще хвърля огън от гърнето... СЕРИОЗНО!
http://www.youtube.com/watch?v=VZGseB3CXP4
това ми е 2-ра 316-ка... и на 2-те след като махнах катализаторите започнаха да гърмят... имам приятел който миналата седмица също махна катализатора и започна да гърми... не се притеснявай... аз вече 6 месеца карам и си гърма яко и нямам грижи...
П.С. като сложиш "спортно" гърне ще започне да гърми още по силно и ще хвърля огън от гърнето... СЕРИОЗНО!

- stavrose36
- Потребител
-
1
Идеята е да не прецакам нещо по колата.Верно е 4е като махнак кат-а тогажа маи се разгърмя.
9 мнения
• Страница 1 от 1