тракашти клапани

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: настрани
Мечтае да кара: M3 Power
Детайли за колата: BMW E36 320 coupe

Мнение от stef4o_BMW » 20 Авг 2008, 0:24

Ми да то освен професори други маи няма :mhihi: се разбира4и ле......защо ти е 316,земи си 318,но пък защо ти е 18 земи си шестак(320)шестака си е шестак,после ми по добре 323 или 325.. колеги тия пари да не растат по дърветата ле я се стегнете малко секи си е направил избора ква да е колата му нали, ако не помагате по добре не пишете глупости само :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6efovete » 20 Авг 2008, 1:31

:mhihi: колегата е прав

Потребител
Аватар

маслото

Мнение от SILVER__ARROW » 20 Авг 2008, 16:36

Я си виж нивото на маслото , на мен като ми падне нивото на маслото и тогава ми трката и не са клапаните ами повдигачите , и се научете да пишете на български пише се тракаЩи а не с "шт" бива ли такова нещо колега ?!?!?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: остъклена тераса
Мечтае да кара: open wheeler

Мнение от dobo-is » 20 Авг 2008, 17:48

stef4o_BMW написа:Ми да то освен професори други маи няма :mhihi: се разбира4и ле......защо ти е 316,земи си 318,но пък защо ти е 18 земи си шестак(320)шестака си е шестак,после ми по добре 323 или 325.. колеги тия пари да не растат по дърветата ле я се стегнете малко секи си е направил избора ква да е колата му нали, ако не помагате по добре не пишете глупости само :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ми колега по компетентен отговор на въпроса си ще получиш в сервиз :!:е ама там хората искат пари :!: ти от форума какво очакваш-всеки си казва мнението по въпроса,което не означава че е вярно или правилно :!: но затова пък е безплатно :!:
и ПРОФЕСОРИ ЩЕ ИМА :!: като има хора които задават ТЪПИ ВЪПРОСИ :!:
пък относно кой с какво помага,ще ти кажа че ако ще слагаш шестак
требе да си приготвиш и подходящя стабил.щанга :!:щот картера ще опре в твойта :!:
другото мое и да ти остане така както е :!:
е сега ако кажеш че не съм ти дал съвет-здраве му кажи :!:
а относно м40 има много теми,съдържащи отговора на въпроса :!: БЕЗПЛАТНО(щото не растат по дърветата)

сорри това не се отнася за ТЕБ колега :!: ,а за човека който пусна темата :!:
brillantrot team
Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6efovete » 21 Авг 2008, 15:21

dobo-is написа:
stef4o_BMW написа:Ми да то освен професори други маи няма :mhihi: се разбира4и ле......защо ти е 316,земи си 318,но пък защо ти е 18 земи си шестак(320)шестака си е шестак,после ми по добре 323 или 325.. колеги тия пари да не растат по дърветата ле я се стегнете малко секи си е направил избора ква да е колата му нали, ако не помагате по добре не пишете глупости само :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ми колега по компетентен отговор на въпроса си ще получиш в сервиз :!:е ама там хората искат пари :!: ти от форума какво очакваш-всеки си казва мнението по въпроса,което не означава че е вярно или правилно :!: но затова пък е безплатно :!:
и ПРОФЕСОРИ ЩЕ ИМА :!: като има хора които задават ТЪПИ ВЪПРОСИ :!:
пък относно кой с какво помага,ще ти кажа че ако ще слагаш шестак
требе да си приготвиш и подходящя стабил.щанга :!:щот картера ще опре в твойта :!:
другото мое и да ти остане така както е :!:
е сега ако кажеш че не съм ти дал съвет-здраве му кажи :!:
а относно м40 има много теми,съдържащи отговора на въпроса :!: БЕЗПЛАТНО(щото не растат по дърветата)

сорри това не се отнася за ТЕБ колега :!: ,а за човека който пусна темата :!:

Порофесори... хаха тук имам чувството че са нобелови лауреати във форума на Е36.. хората от другите БМВ форуми ни се присниват вече ..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: остъклена тераса
Мечтае да кара: open wheeler

Мнение от dobo-is » 21 Авг 2008, 17:39

ми на който не му се нрави да не чете и не пише в този подфорум :!:
ми да си се присмиват колегите ве,щом има за какво да се смеят
всички знаем защо този подфорум стана такъв,както ще стане и е46
и др по нови модели след време :!:
brillantrot team
Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от gazaritony » 22 Авг 2008, 23:51

Пичове недеите така бе 4овека сигурно има предвит да мо дадете някъкъв съвет да не го преебат некаде 4е от добри специалисти(маистори)АМАН секи гледа да те пребе.Но съм сагласен с вас 4е работата е за специалис :mhihi: :mhihi: :mhihi:
POWERFULL

ентусиаст
Аватар
Кара: настрани
Мечтае да кара: M3 Power
Детайли за колата: BMW E36 320 coupe

Мнение от stef4o_BMW » 25 Авг 2008, 12:16

gazaritony написа:Пичове недеите така бе 4овека сигурно има предвит да мо дадете някъкъв съвет да не го преебат некаде 4е от добри специалисти(маистори)АМАН секи гледа да те пребе.Но съм сагласен с вас 4е работата е за специалис :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:yes:
Изображение

Предишна

Назад към E36