вярно ли е че има такива промени в закона?
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- robert1975
- младши ентусиаст
-
вярно ли е че има такива промени в закона?
Значи днес рано сутринта в София ме догонва патрулка- проверка документи-аз давам ги- ама съм с акт-изтекъл от 3 месеца- и тоа-мммммм как ми падна в рацете-абе момче -от 1 август за изтекъл срок на акт ти се зима книжката за 1 месец и глоба?- Има ли наистина такава промяна в закона? 

BMW-маниак

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- robert1975
- младши ентусиаст
-
не бате-нищо не дадох- каза че ми правил услуга-аз му отговорих-абе взимаи книжката-ама се поизпотих......
- и ме пусна

BMW-маниак

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
10лв. е глобата че караш с изтекъл акт...[/list]
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Вчера се въщам от бояна пред мене приятел със мотор, зад мен още 3 коли, спират ме и викат мина в насрещното, и аз му отговарям няма такова нещо, ако трябва ще виикна всичките който бяха с мен и той отговори ама караше със 64км. и аз му отговарям няма такова нещо, моторът беше пред мен на 2 метра, и той ми каза ти със мен ли ще спориш и му дадох 10лв. Как се постъпва във такива ситуаций като нищо не си направил ?
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
ditko1 написа:Вчера се въщам от бояна пред мене приятел със мотор, зад мен още 3 коли, спират ме и викат мина в насрещното, и аз му отговарям няма такова нещо, ако трябва ще виикна всичките който бяха с мен и той отговори ама караше със 64км. и аз му отговарям няма такова нещо, моторът беше пред мен на 2 метра, и той ми каза ти със мен ли ще спориш и му дадох 10лв. Как се постъпва във такива ситуаций като нищо не си направил ?
повечето хора ще направят като теб, другите ще кажат пиши акт + възражението от твоя страна е задължително

аре стига бе до сега не ме е муфтел полицай не мога да повярвам, че са толкова нагли тея ...
винаги когато са ме спирали е имало за какво.
и като ме попитат знаеш ли защо те спираме:
аз отговарям да и си цитирам точно как какво и незнам си какво си ...
и ме пускат, но така да ме муфтят без вина виновен ....
винаги когато са ме спирали е имало за какво.
и като ме попитат знаеш ли защо те спираме:
аз отговарям да и си цитирам точно как какво и незнам си какво си ...
и ме пускат, но така да ме муфтят без вина виновен ....
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
групово
ditko1 написа:Вчера се въщам от бояна пред мене приятел със мотор, зад мен още 3 коли, спират ме и викат мина в насрещното, и аз му отговарям няма такова нещо, ако трябва ще виикна всичките който бяха с мен и той отговори ама караше със 64км. и аз му отговарям няма такова нещо, моторът беше пред мен на 2 метра, и той ми каза ти със мен ли ще спориш и му дадох 10лв. Как се постъпва във такива ситуаций като нищо не си направил ?
По думите ти мотора пред теб също е карал със 64 км/ч,и другите коли около теб също със 64 км/ч,Имате групово нарушение и КАТ-ПИЦАИТЕ имат право на избор да спрат само 1 от превозните средства .
КАТ-ПАТРУЛА се състои минимум от 2 ПОЛИЦАЯ,като 1 проверява документите на ВОДАЧА и АВТОМОБИЛА,а 2 след за реакцийте на пътниците в автомобила.Нямат право докато извършват проверката на авомобила да спират 2-ро превозно средство.И знайте 1,ПИЛИЦАЯТ винаги трябва дае в ПЪЛНА ПОЛИЦЕЙСКА УНИФОРМА,ако липсва шапката дори можеш дане спреш и след като те догонят да обясниш причината поради която неси спрял.'УСТАВА НА ПОЛИЦЕЙСКИЯ СЛУЖИТЕЛ'
Браво колега много полезно!
Автор Съобщение
KEVIN-30 Пуснато на: 23 Авг 2008, 18:18 Заглавие: групово
--------------------------------------------------------------------------------
ditko1 написа:
Вчера се въщам от бояна пред мене приятел със мотор, зад мен още 3 коли, спират ме и викат мина в насрещното, и аз му отговарям няма такова нещо, ако трябва ще виикна всичките който бяха с мен и той отговори ама караше със 64км. и аз му отговарям няма такова нещо, моторът беше пред мен на 2 метра, и той ми каза ти със мен ли ще спориш и му дадох 10лв. Как се постъпва във такива ситуаций като нищо не си направил ?
По думите ти мотора пред теб също е карал със 64 км/ч,и другите коли около теб също със 64 км/ч,Имате групово нарушение и КАТ-ПИЦАИТЕ имат право на избор да спрат само 1 от превозните средства .
КАТ-ПАТРУЛА се състои минимум от 2 ПОЛИЦАЯ,като 1 проверява документите на ВОДАЧА и АВТОМОБИЛА,а 2 след за реакцийте на пътниците в автомобила.Нямат право докато извършват проверката на авомобила да спират 2-ро превозно средство.И знайте 1,ПИЛИЦАЯТ винаги трябва дае в ПЪЛНА ПОЛИЦЕЙСКА УНИФОРМА,ако липсва шапката дори можеш дане спреш и след като те догонят да обясниш причината поради която неси спрял.'УСТАВА НА ПОЛИЦЕЙСКИЯ СЛУЖИТЕЛ'

Автор Съобщение
KEVIN-30 Пуснато на: 23 Авг 2008, 18:18 Заглавие: групово
--------------------------------------------------------------------------------
ditko1 написа:
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
- baricade
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8T 4x4
- Мечтае да кара: RS6
Re: групово
KEVIN-30 написа:По думите ти мотора пред теб също е карал със 64 км/ч,и другите коли около теб също със 64 км/ч,Имате групово нарушение и КАТ-ПИЦАИТЕ имат право на избор да спрат само 1 от превозните средства .
имам един въпрос , мен са ме спирали така : двама пича в патрулка
единият беше при мен , другият беше при колата която спряха преди мен , как трябва да постъпя в случая ? демек бяха двама и едновременно проверяваха 2 коли!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
14 мнения
• Страница 1 от 1