проблем с ABS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.............
Значи виж си първо релето-за АБС-а да не е заминало-ако е то това е най-евтиния вариант! Ако не е реле-минаваш на датчици-там е малко по-скъпо, но все пак - поносимо. Ако не са и датчиците-е там вече е скъпо защото има вероятност да ти е заминал блока за управление на АБС-а...но спокс-тва е малко вероятно-мисля, че в 90% ти е заминало/или пък зацапано, релето-провери, смени ако се налага и пиши какво е било! Мене Никола на тва ме научи!!!!
Айде и успех с колата
------------------------------------------------
Следващия път без коментара,ако обичаш
bmwdriver

Айде и успех с колата

------------------------------------------------
Следващия път без коментара,ако обичаш

bmwdriver
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- 4I4O-VASKO
- Потребител
-
...
Преди една седмица и на мен ми се случи същото,отидох да ми направят диагностика на ABS-а и се оказа че ми е заминал датчик,после го смениха и всичко се оправи.
- koldi bmw320 i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 3,0 2008
- Мечтае да кара: M5
на мен понякога също ми свети и се опражя ,но сутрин като запаля педала не е добре нещо,издава един звук такъв и спирачката не е много добре. мисля че не са накладки
"Заменям жена-100 кг.,за две по 50кг.
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
здравеите и ас имах голями проблеми с abs отидох на диагностика и ми казаха да4ик на задно дясно колело смених го и пак неработи да4ика и пак на дигностика тогажа ми казаха 4е някакжи клапи на abs са прецакани и купих нов abs и го смених и пак ништо отивам пак и купих и ножи релета и пак свети лапата и товасие и накрая се оказа 4е е е от буксата на копиутара която като се разглоби жапката се намира от дясната страна прснах я с котактен шпреи и лапата загасна и сега ми работи ABS.
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Колеги и аз съм забелязал тая лампа да ми свети (ABS)
Както си крам поне около 100-на км. ми светва лампата на АБС-а!После спирам някъде и загасям моторя,паля отново и лампата загасва!Повече не свети!До сега ми се е случвало 5-6 пъти да ми светва както си карам...чудя се от какво ли е,макар че като загася мотора и запаля отново тогава изчезва?!
Както си крам поне около 100-на км. ми светва лампата на АБС-а!После спирам някъде и загасям моторя,паля отново и лампата загасва!Повече не свети!До сега ми се е случвало 5-6 пъти да ми светва както си карам...чудя се от какво ли е,макар че като загася мотора и запаля отново тогава изчезва?!
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
cucko написа:Колеги и аз съм забелязал тая лампа да ми свети (ABS)
При мен е същата история,само че дори и без да я карам колата ,а само паля-лампата свети,гася и паля отново и всичко е ок!!!
Що е то?!

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2