Избор на автомобил..
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
///M3-E36 написа:Аве, мойта първата ми (и сегашна) си е 325тдс и отначало ме плашеше, не смеех да и подавам много, ама ти сам ще усетиш кога е дошъл момента. Добре е каквото и да вземеш да го тестваш някъде какво може да стане ако/като поднесе и как да я държиш в пътя, ама като ти хареса ще го правиш и там, където не му е мястото, затова - умната! Кат не - лудата (щот русата не ме кефи)
Точно там е проблема, че за хубаво си мисля с главата си как да процедирам, но според мен много бързо ще премина този етап и ще я силя без да имам опита... Навил съм се 1ва кола да не е над 90-95 коня и ако може като я бутна некаде да ми е през оная работа

Цаката не е да умреш за родината си, а да накараш копелето отсреща да умре за неговата!
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
цели се към ладитеstef-- написа:///M3-E36 написа:Аве, мойта първата ми (и сегашна) си е 325тдс и отначало ме плашеше, не смеех да и подавам много, ама ти сам ще усетиш кога е дошъл момента. Добре е каквото и да вземеш да го тестваш някъде какво може да стане ако/като поднесе и как да я държиш в пътя, ама като ти хареса ще го правиш и там, където не му е мястото, затова - умната! Кат не - лудата (щот русата не ме кефи)
Точно там е проблема, че за хубаво си мисля с главата си как да процедирам, но според мен много бързо ще премина този етап и ще я силя без да имам опита... Навил съм се 1ва кола да не е над 90-95 коня и ако може като я бутна некаде да ми е през оная работаа ако чукна някъде бмв сърцето ми ше остане там
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
stef-- написа:Точно там е проблема, че за хубаво си мисля с главата си как да процедирам, но според мен много бързо ще премина този етап и ще я силя без да имам опита... Навил съм се 1ва кола да не е над 90-95 коня и ако може като я бутна некаде да ми е през оная работаа ако чукна някъде бмв сърцето ми ше остане там
хммм... за първа кола до 90 коня... това слабичко ли е? ти направо за БМВ си мислиш май... Вземи си каквото ти е на сърцето. Ако си вземеш хубава кола, ще си я пазиш повече. Ти ако нямаш акъл и със ЗАЗ-ка можеш да се наиграеш... (не питай откъде знам)
Последна промяна Vlados на 24 Авг 2008, 2:40, променена общо 1 път
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
stef-- написа:колега премислих варияната за лада и за голф... но баща ми ми каза 2 неща.. едното е: лада не си взимай, всички ще те натискат, дори и аз го правя несъзнателно... (понеже му пуснах тази оферта)
2рото е: ако си вземеш голф едва ли ще се научиш да караш добре... Тази кола ме кара да се държа хулиган на пътя, като се кача на сливница съм като стрела между колите... а се имам за улегнал и спокоен човек.. това бяха думите на баща ми...
и моля ви още веднъж, Вземете темата на сериозно!!!
Тва за ладата е много вярно. Остави, че всеки гледа да те бега, а и като те видят някъв пич и всеки си мисли, че си от някое село.

Vlados написа:stef-- написа:Точно там е проблема, че за хубаво си мисля с главата си как да процедирам, но според мен много бързо ще премина този етап и ще я силя без да имам опита... Навил съм се 1ва кола да не е над 90-95 коня и ако може като я бутна некаде да ми е през оная работаа ако чукна някъде бмв сърцето ми ше остане там
хммм... за първа кола до 90 коня... това слабичко ли е? ти направо за БМВ си мислиш май... Вземи си каквото ти е на сърцето. Ако си вземеш хубава кола, ще си я пазиш повече. Ти ако нямаш акъл и със ЗАЗ-ка можеш да се наиграеш... (не питай откъде знам)
Исках да кажа, че като си взема нещо по-слабо и да се ударя няма да да ми пука много много, а и най-важното е, че ако недай си боже стане нещо няма да се утрепя... законите на физиката

Цаката не е да умреш за родината си, а да накараш копелето отсреща да умре за неговата!
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Исках да кажа, че като си взема нещо по-слабо и да се ударя няма да да ми пука много много, а и най-важното е, че ако недай си боже стане нещо няма да се утрепя... законите на физиката
Бате,да не ти се налага да се убедиш в законите на физиката на практика.Не искам да ти обяснявам ако се удариш докато караш някоя консерва от сорта на тико,матиз,лада ока,и т.нт. к'во се случва с теб

Та вземи си някоя евтина среден клас кола,която поне малко ти харесва и понтрупай опит с ясната идея да не се удряш.Па нищо че колата била кочина.Успех в избора

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Точно това имах в предвид със ЗАЗ-ката (при удар с 50 км/ч си променяш формата на носа и оставяш двата фара да си намигат един срещу друг), ама явно колегата не ме разбра... а както казах вече - евтината кола (особено ако е подарък) няма кой да я пази...
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
slatanic написа:Давам глас за корсата!Но само ако си под 180см и по 75 кила.![]()
Аз пробвах навремето(преди 4години)една такава и аха да влезна и не влезнах!Иначе сичко си е до главата.Ако тя не те слуша и с колелото ще се отрепеш!
![]()
Ае успех!

- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
Взимай бавария и не му мисли. И на мен ми предстой покупка на първия ми автомобил и съм се спрял на 318ис.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Аз съм на 23 обаче със смешен опит зад волана - това не ми пречи да се ориентирам към Е39 520и , не защото тати ми е дал пари (не че ще се разсърдя ако кихне някоя хилядарка , ама едва ли) , или е логичния избор 5ака , а защото МЕ КЕФИ МАКСИМАЛНО . Вземи си една 3ка купенце , със малък двигател , ако ще 318тдс да е - хем ще се чувтсваш щаслив във нея , хем няма да се сприятеляваш със момчетата от бензиностанциите .
Кола която да се не чупи НЯМА , въпроса е (както каза един колега) - като даваш пари за ремонт , да не те е яд
Кола която да се не чупи НЯМА , въпроса е (както каза един колега) - като даваш пари за ремонт , да не те е яд

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Още ли се чудиш...!? Взимай с по-малък матор......

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
тито,тая п**** мноо добра
прах ли обира там 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4