ЗАЩО ПАЛИ ТРУДНО,КОГАТО Е БИЛА ЦЯЛ ДЕН НА СЛЪНЦЕ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
ЗАЩО ПАЛИ ТРУДНО,КОГАТО Е БИЛА ЦЯЛ ДЕН НА СЛЪНЦЕ
КОЛЕГИ,ЗАЩО БАВАРКАТА МИ ПАЛИ ТРУДНО КОГАТО Е СТОЯЛА ЦЯЛ ДЕН НА ОТКРИТО В ЖЕГАТА-ПОСЛЕ СЕ ОПРАВЯ.КОГАТО Е ХЛАДНО НЯМАМ ПРОБЛЕМ СЪС ЗАПАЛВАНЕТО НА МОТОРА/М43 318и/.ДАЛИ НЯКОЙ ДАТЧИК ИЛИ ДЕБИТОМЕРА МИ ПРАВИ ПРОБЛЕМИ
--------------------------------------------------------------------------------
Пиши с малки букви!!!
bmwdriver
--------------------------------------------------------------------------------
Пиши с малки букви!!!
bmwdriver
MOMO
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
мойта лесно пали когато е била на слънце, но пък ми държи ебати високите обороти - САМО когато е седяла цяяял ден на паркинга на якото слънце.... качвам се и седи на почти 1000 оборота, (това не го прави и в кучия студ)
след 10мин каране се пооправя

Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- paco_sf
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318IA Cabrio
Да и при мен е същия проблем - напече ли я малко повече ( м43б18 ) и пали малко трудничко. А и къде правят читава диагностика ?
- paco_sf
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318IA Cabrio
Просто казвам какво пише в ръководството. Които не вярва да чете -> http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=19053
- Spectral
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530d sport
Моята пали супер само когато не съм я карал скоро или я паля до 1 час след като съм спрял. Дори има разлика колко чакам теста на индикаторите по таблото. Ако не съм я палил скоро го изчаквам и пали лесно. Когато я паля скоро след спиране не я чакам изобщо иначе не иска да запали, а като минат 2 часа както и да се опитам не ще от първия път. Някой може ли да даде някакво мнение?
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Аз винаги след като подам контакта и щом угаснат индикаторите на таблото тогава паля с изключение на акумулатора и маслото и нямам проблеми...по тоя начин банзиновата ти помпа дава налягане и спокойно се запалва...
А през зимата когато е много студено да речем че е под -10 градуса тогава винаги първия път чуквам 2-3 пъти на контакт и връщам обратно ключа...така 2-рия път пали от раз...просто раздвижвам движимите неща по двигателя...!
А през зимата когато е много студено да речем че е под -10 градуса тогава винаги първия път чуквам 2-3 пъти на контакт и връщам обратно ключа...така 2-рия път пали от раз...просто раздвижвам движимите неща по двигателя...!
същия проблем
Момчета и моето бмв го прави тоя номер ходих на диагностика и ми казаха че всичко е абсолютно нормално.после един маистор ми каза че от жегата бензина се връща в резервоара и някви клапани остават сухи.каза да си купя един възвратен клапан за да не може бензина да се връща назад и така няма да остава суха инжекцията.но не съм го словил още и не мога да ви кажа дали работи.като го сложа ще пиша пак
- gosho_slona
- Потребител
-
- Кара: BMW e60 530xd, e46 320d
- Мечтае да кара: най-новото
- Детайли за колата: 2006 г.,530xd - 231 к.с сив
2002г., 320д - 150 к.с, сив металик
И моята е така и аз имам 318 94г. и ми го прави постои ли на слънцето и ми пали трудно, ама сутринта когато е хладно нямам никакви ядове не чака да завъртя ключа.Ходих да я гледат каза че всичко е нормално после ходих на Bosh-a замери налягането в бензинопровода и ми казаха че спада наляягането от инжекторите искали прочистване и и оплътненията изтървали. Незнам още дали е това смятам тази седмица да ходя да ултрзвук да ги изчистят
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
15 мнения
• Страница 1 от 1