Въпрос за капене под мотора е36 318ис
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Въпрос за капене под мотора е36 318ис
Значи незнам просто по някога капи под казанчето за охлаждане течноста ... доливал съм и си продължава днес бях на 2 сервиза 1-ните ми предложиха да го свалят сутринта докато е студен и да ми го залепят с силикон , другите пак казаха че трябвало да проблема в радиатора ... просто незнам понякога го праи вижда се примерно сутринта леко петно от капане точно под казанчето ... и когато работи над 15мин колата леко почва да прегрява та въпросът ми е някой да е имал такъв проблем .. ? да ми даде савет или да кажете поне в Пловдив някои добър сервиз да ида защото ми писна от такива некомпетенти хора... дори незнаят за какво става въпрос 

- emes691
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-43Б-18,318i
Значи казанчето се демонтира и в долната му страна има уплатнение,ще го видиш след като го извадиш,купуваш,сменяш и си ти,ако е от радиатора,МАЙСТОР
- agent smit
- младши ентусиаст
-
Re: Въпрос за капене под мотора е36 318ис
SnaiPeRisT0 написа: ... да ми даде савет или да кажете поне в Пловдив някои добър сервиз...
М-кар на Карловско шосе, ама е солено. Това в случай, че нямаш време да се занимаваш, ако имаш от там само си купи уплътнение и си го смени сам.
- snaiperist0
-
-
agent smit написа:SnaiPeRisT0 написа: ... да ми даде савет или да кажете поне в Пловдив някои добър сервиз...
М-кар на Карловско шосе, ама е солено. Това в случай, че нямаш време да се занимаваш, ако имаш от там само си купи уплътнение и си го смени сам.
да но ми казаха , че самото конушче което го притиска не може ло да се намери в оригиналния си вид защото било няква ненормална форма (това майстор ми го каза) и вика затова вика си купи обикновенно кръгло обаче пак може да ти капе ... защото не можеж да го направиш 1 към 1 ... парите не са ми проблем просто обичам колите да са ми в добро състояние без проблеми като този ... не ми се занимава през 2-3 дена да гледам антифриза та да наливам та да... няма смисъл ! Благодаря на всички
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
по добре наистина отиди до някоя морга и си купи радиатор за 100 лв. вместо пак да ги дадеш и да не си свършил работа...
иначе прегряването би треябвало да е ако има малко вода...?
проверявай си водата по често и наливай за да не загрява
- snaiperist0
-
-
Ogi написа:по добре наистина отиди до някоя морга и си купи радиатор за 100 лв. вместо пак да ги дадеш и да не си свършил работа...
точно това правя .. но ми писна рабзираш ли иначе вода има не е от водата явно има нещо свързано с перката... просто няма начин какво друго да е... ще купим нова дано просто се оправи

- agent smit
- младши ентусиаст
-
SnaiPeRisT0 написа:да но ми казаха , че самото конушче което го притиска не може ло да се намери в оригиналния си вид...
За БМВ всичко може да се намери в оригиналния си вид от БМВ дилър

Ето я схемата, уплътнението е номер 3:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=17&fg=05
дай да го вкараме този за 7к и ще спре да ти капе
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1997-BMW ... 0251794256
- snaiperist0
-
-
KIM написа:дай да го вкараме този за 7к и ще спре да ти капе
забавен си ама моля в монмента не ми е до шеги питам сериозно щом може в понеделник съм по магазините да търся .. благодаря на всички коит взеха въпроса и проблема ми на 'сериозно'

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- snaiperist0
-
-
Значи днес я закарах на майстор оня вика от радиатора е но нищо фатално 1-2 капки за цяла нощ ... просто вика ако искаш пробвай с некви прашчета продавали се по бензиостанциите и аз и сложих... та да видим дали ще продължи да си капе или ще се оправи .. вие как мислите тиа прахчета запушвали ли какво не разбрха.. но вършат ли работа? колата беше каране 3-4 км , и е отворихме казанчето след това обаче не го обезвъздушихме това проблем ли е ? моля споделете мнения .. ако сте пробвали
12 мнения
• Страница 1 от 1