Буфери (амортесьори) предна броня ???
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- panchev88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 M50B20 touring
Буфери (амортесьори) предна броня ???
Здравейте колеги, доста търсих по форума, но нищо не намерих, затова реших да пиша, ако има предишна тема моля, дайте линк. Та по въпроса, предната броня се захваща за рамата с два амортесьора. Мойте са кръгли по цялата дължина(нов 150лв бройката), в моргите такива няма, а само едни които в задния край са правоъгълни. Та въпроса ми е, ще станат ли "правоъгълните" на моята колица(туринг,М50Б20,92)
Щото си намерих цяла броня за 160лв някъде, която е с въпросните "правоъгълни" пък тези нечовеци в дарукар искат 150лв за бройка
Благодаря предварително

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- panchev88
- кандидат ентусиаст
-
Аз амортесьорите съм ги пазарил заедно с бронята, въпроса ми е дали тези които в задния си край са правоъгълни, ще станат на моята кола която в помента е с изцяло кръгли такива, иначе мерси все пак, офертата си я бива 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ами и моята може да е с кръглиpanchev88 написа:Аз амортесьорите съм ги пазарил заедно с бронята, въпроса ми е дали тези които в задния си край са правоъгълни, ще станат на моята кола която в помента е с изцяло кръгли такива, иначе мерси все пак, офертата си я бива

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Гледай сега колега ... парт номера е различен,което не значи че няма да станат, казваш че ги имаш ,ами наложи ги и виж дали дупките съвпадат,дължината ......
- panchev88
- кандидат ентусиаст
-
Сравних всички отвори за болтовете - съвпадат, височината също съвпада с предвидените отвори, следователно трябва да станат. В срадя ще се разбере 

6 мнения
• Страница 1 от 1