Взеха ми колата
Модератор: Технически модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Взеха ми колата
Взе я човек:
- който не прави разлика между голям борд и часовник-добре ,че си го оставих.
-за който темпомат е някакъв спътник на Сатурн-защо му го оставих
-за който огледало с бленда нищо не означава
-който разбра ,че колата е с парктроник след третият оглед-не трябваше да му го оставям
-който изобщо не разбра ,че колата е с регулиране на фаровете във височина
-който не разбра ,че колата е с два еърбега
-който ми обясни ,че колата е страхотна за каране на каси
пенчев,ти беше прав за това какъв човек най-вероятно ще ми вземе колата.
Колеги и приятели,помагайте да остана при вас-бензин,автоматик,климатик задължително.
- който не прави разлика между голям борд и часовник-добре ,че си го оставих.

-за който темпомат е някакъв спътник на Сатурн-защо му го оставих

-за който огледало с бленда нищо не означава

-който разбра ,че колата е с парктроник след третият оглед-не трябваше да му го оставям

-който изобщо не разбра ,че колата е с регулиране на фаровете във височина

-който не разбра ,че колата е с два еърбега

-който ми обясни ,че колата е страхотна за каране на каси

пенчев,ти беше прав за това какъв човек най-вероятно ще ми вземе колата.

Колеги и приятели,помагайте да остана при вас-бензин,автоматик,климатик задължително.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
имам перфектната 520 туринг производство 96 със всичко по нея без кожа и автомат
няма я на обява. още е на немски номера

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Stanchev написа:имам перфектната 520 туринг производство 96 със всичко по нея без кожа и автомат![]()
Ти защо не ми запази предишният 520 туринг-беше автоматик

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
zvetiko , каква ирония на съдбата само
Имах някакво вътрешно чувство ,просто народа се е побъркал по софтуерни боклуци
Повечето хора гледат на тези автомобили ,като "стари коли" и сега новия собственик ще я съдере ...
Аз обаче си мисля ,че до две години максимум ще започне търсене на коли от последните години на производството им ,добре обурудвани с мощни двигатели ,ще се получи вероятно ефекта на Е30-ските в някаква степен ,сега когато за тях се бият едва ли не хората в Германия за 325-ци с Мкови пакети в отлично здраве ...
Сега вече трябва да се намери по-скоро кола за тебе ,мисля си ,че малко търпение и всичко ще е наред
Георги Пенчев

Имах някакво вътрешно чувство ,просто народа се е побъркал по софтуерни боклуци

Аз обаче си мисля ,че до две години максимум ще започне търсене на коли от последните години на производството им ,добре обурудвани с мощни двигатели ,ще се получи вероятно ефекта на Е30-ските в някаква степен ,сега когато за тях се бият едва ли не хората в Германия за 325-ци с Мкови пакети в отлично здраве ...
Сега вече трябва да се намери по-скоро кола за тебе ,мисля си ,че малко търпение и всичко ще е наред

Георги Пенчев
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Zvetiko Казах ли ти бате?????? Казах ли ти да се меткаш на черното комби за 5200 беше автомат, климатроник, ксенон и 16". Днеска гледах една каппа за 4000лв да имаше екстри ама съдрана от каране. Беше на поне 1000 000км
Айде ще те чакаме отново в клуба с бензинова, и ако може да намериш по голям двг. вземай и не се замисляй. Нещо 3.5 211 коня. пък да харчи 18 гас ко ти дреме, пак ще е по евтина от нафтовата

Айде ще те чакаме отново в клуба с бензинова, и ако може да намериш по голям двг. вземай и не се замисляй. Нещо 3.5 211 коня. пък да харчи 18 гас ко ти дреме, пак ще е по евтина от нафтовата

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ъъъ,отиват ли си сега 34-те 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Zubcho написа:Zvetiko Казах ли ти бате?????? Казах ли ти да се меткаш на черното комби за 5200 беше автомат, климатроник, ксенон и 16". Днеска гледах една каппа за 4000лв да имаше екстри ама съдрана от каране. Беше на поне 1000 000км![]()
Зъбчо ,черното комби го няма от няколко дни-беше в мобилето и обявата изчезна,сега седи само във форума ,но собственика не вдига телефона-сигурно е продадено.
Penchev,ще чакам и търся,дотогава ще си карам Ладата

Stanchev ,знам ,че ти ще ми намериш колата.

Последна промяна zvetiko на 22 Авг 2008, 8:35, променена общо 1 път
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
zvetiko написа:Колеги ,тази кола си е загубила спирачките-има течност ,но педала се натиска до долу и колата почти не спира-за смяна на главен спирачен цилиндър ли съм.
Аха, ма що се плашиш те 5-6 гайки

А ти що си даде колата като толкоз време си я гласи и сега....

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
маречков написа:zvetiko написа:Колеги ,тази кола си е загубила спирачките-има течност ,но педала се натиска до долу и колата почти не спира-за смяна на главен спирачен цилиндър ли съм.
Аха, ма що се плашиш те 5-6 гайкии е на удобно.
А ти що си даде колата като толкоз време си я гласи и сега..... Аз още съжалявам за моето е34, момчето дето го зема се грижи уж за него, ама не разбира твърде и така. Успех ти желая с намирането на читава 5-ца, щото рядко се срещат.
Що-по1К за нафта на месец -не ме устройва.Иначе и мен много ме е яд-хем беше читава,хем подържана-така и не разбрах ,защо никой от форума не я взе след като вися с месеци в продава

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
zvetiko виж и спирачните цилиндърчета .......... има и още нещо ... колата може да си е наред,просто като караш един "инжинерен шедьовър" перфектен във всяко отношение ..... другите ти се струват не много в ред ..... татко нали затова все ми вика "Москвича няма да го пипаш ...."
.... Ама аз го издебнах докато го нямаше и викам чакай да разместя малко колите ..... По навик гледам в огледалата .... а то просто ги няма ..... фабрично .....
за сметка на това като се обърнах назад и стоповете и имам чувството че виждах ........ после се позачудих дали не се е скъсал ремъка за сервото,че толкоз трудно се върти тоз волан,а как спира самооо ....
добре че съм малко по-тежък и силно натискам ... А тато как я кара все едно колело кара,чекне го кат ......
Абе козата си сака пръч ..........
И не се отчайвай ..... Нали знаеш който търси намира ..... Успех ти желая .....

добре че съм малко по-тежък и силно натискам ... А тато как я кара все едно колело кара,чекне го кат ......
Абе козата си сака пръч ..........

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
ивчо написа:zvetiko виж и спирачните цилиндърчета .......... има и още нещо ... колата може да си е наред,просто като караш един "инжинерен шедьовър" перфектен във всяко отношение ..... другите ти се струват не много в ред ..... татко нали затова все ми вика "Москвича няма да го пипаш ...."![]()
.... Ама аз го издебнах докато го нямаше и викам чакай да разместя малко колите ..... По навик гледам в огледалата .... а то просто ги няма ..... фабрично .....
за сметка на това като се обърнах назад и стоповете и имам чувството че виждах ........ после се позачудих дали не се е скъсал ремъка за сервото,че толкоз трудно се върти тоз волан,а как спира самооо ....
Абе козата си сака пръч ..........![]()
![]()
Не-е-е ,беше издухан главният спирачен цилиндър-вчера докато я докарам до в къщи съм спирал със скорости и леки удари в стълбовете.

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
zvetiko , един въпрос от мен - конкретен
ако изпадне комби с 2,5 литра мотор бензинов би ли си го взел
То по принцип вече има М50В25-ци ,продават се не е да ги няма та може и като наш Сашо Plague - намери си много читава 20-ска комби и сложи в нея 2,5-та литра от обърнатата кола
Иво Станчев и аз съм сигурен че ще намери готин автомобил
Аз в пловдив като му подкарах актуалната 20-ска комби и много я харесах ,свежа кола е
п.с. Аз в момента просто много "страдам" - черното комби с 3,8 двигателя ме побърква
Дано не отлети скоро ,дано постои някой друг месец ,аз ще го купя ,само дано не отлети
Колата е уникална ,в нея са вложени последно 8000 евро в части,уникална е и ... ще се побъркам
Георги Пенчев

То по принцип вече има М50В25-ци ,продават се не е да ги няма та може и като наш Сашо Plague - намери си много читава 20-ска комби и сложи в нея 2,5-та литра от обърнатата кола

Иво Станчев и аз съм сигурен че ще намери готин автомобил

Аз в пловдив като му подкарах актуалната 20-ска комби и много я харесах ,свежа кола е

п.с. Аз в момента просто много "страдам" - черното комби с 3,8 двигателя ме побърква

Колата е уникална ,в нея са вложени последно 8000 евро в части,уникална е и ... ще се побъркам

Георги Пенчев
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Penchev написа:zvetiko , един въпрос от мен - конкретенако изпадне комби с 2,5 литра мотор бензинов би ли си го взел
![]()
![]()
То по принцип вече има М50В25-ци ,продават се не е да ги няма та може и като наш Сашо Plague - намери си много читава 20-ска комби и сложи в нея 2,5-та литра от обърнатата кола![]()
Иво Станчев и аз съм сигурен че ще намери готин автомобил![]()
Аз в пловдив като му подкарах актуалната 20-ска комби и много я харесах ,свежа кола е![]()
п.с. Аз в момента просто много "страдам" - черното комби с 3,8 двигателя ме побъркваДано не отлети скоро ,дано постои някой друг месец ,аз ще го купя ,само дано не отлети
![]()
Колата е уникална ,в нея са вложени последно 8000 евро в части,уникална е и ... ще се побъркам![]()
Георги Пенчев
"Penchev",засега си мисля за подобна лимузина,но се убедих ,че и комбитата имат много предимства.Искам и задължително да е автоматик-особено след като днес цял ден ръчках скорости.В момента вече чакам да се появи нещо интересно,а може и номера с b 25 да го направя.На теб ти пожелавам колата от снимките да стане твоя-не познавам друг човек ,на който би подхождала повече-особено като знам как ще се грижиш за нея.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Бате аз вече се замислям над покупката на един 4.4 матор и да го сложа на мястото на дизеляка и да си карам мото купе. Поне няма удари никъде. Другия варянт е да си взема нещо е32 с 3.5 мотор. Просто искам да карам голям двигател вече. За съжаление все пари няма и кога ли ще стане не се знае ама некой ден.....
Иначе Zvetiko ако намериш нещо с по голям мотор от 2.5 го вземай. Примерно 3.5 или м60б30. Просто като сложиш газов инжекцион и на дълъг път ще минаваш 100 км с 10-11 л. газ което не е нищо според мен като разход. на фона на 8/100 нафта = 16+ лв. на сто. Мисля че 5лв. надолу в разхода и 70+ конски сили разлика не е за пренебрегване. Само да нямаше акциз ей!! Сега щях да търкалям 540 и да им се смея на голфчетата и не само аз ами и половината форум сигурен съм
Иначе Zvetiko ако намериш нещо с по голям мотор от 2.5 го вземай. Примерно 3.5 или м60б30. Просто като сложиш газов инжекцион и на дълъг път ще минаваш 100 км с 10-11 л. газ което не е нищо според мен като разход. на фона на 8/100 нафта = 16+ лв. на сто. Мисля че 5лв. надолу в разхода и 70+ конски сили разлика не е за пренебрегване. Само да нямаше акциз ей!! Сега щях да търкалям 540 и да им се смея на голфчетата и не само аз ами и половината форум сигурен съм

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4