Хипотетично

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Газ-ка

Хипотетично

Мнение от бонго » 21 Авг 2008, 18:20

Хипотетично отивам до колата и гледам няма преден/заден регистрационен табел. За чий к*р са му на някой 2 номера?
Изображение

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Re: Хипотетично

Мнение от Dimitroff » 21 Авг 2008, 18:38

бонго написа:Хипотетично отивам до колата и гледам няма преден/заден регистрационен табел. За чий к*р са му на някой 2 номера?

Беше бум...преди 2 месеца.
На мой приятел му бяха свили 2та номера...отива в КАТ София и му казват, че са зачестили подобни оплаквания ... в резултат на което са зачестили следните историй:
Откраднатите номера се монтират на други автомобили, който припкат до 2-3-4 бензиностанций...зареждат догоре и духват...след което собственика на номерата получава призовка, в която го уведомяват, че е заснет от камерите на въпросните бензиностанций и дължи ХХХ лева...кофти!!
Даже по вестниците беше гръмнала историята!!Стискам палци да не си "поредният", колега...бягай в КАТ или поне в Полицията да докладваш, че ти ги няма таблите...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 21 Авг 2008, 18:40

За престъпление,за кво друго?!На 2 коли са ми крали задния номер(едната беше служебна) другата лична.Отива се в РПУ-то,дават ти служебна бележкаи колата се пререгистрира.В моите случаи и двете коли беха гробници (последен сезон) и не се наложи да се разправям с КАТ и т.н. ,а направо ги дерегистрирах :mhihi:

п.п. Май темата не е за тук :uups:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Газ-ка

Мнение от бонго » 21 Авг 2008, 19:40

Ясноо
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Авг 2008, 20:50

Dimitroff написа:Откраднатите номера се монтират на други автомобили, който припкат до 2-3-4 бензиностанций...зареждат догоре и духват...след което собственика на номерата получава призовка, в която го уведомяват, че е заснет от камерите на въпросните бензиностанций и дължи ХХХ лева...кофти!.
М то хубу,ама като модела и марката хафтимобил с която зареждат и не плащат трябва да е същата като твойта,или? :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 21 Авг 2008, 20:56

Bogat-Beden написа:
Dimitroff написа:Откраднатите номера се монтират на други автомобили, който припкат до 2-3-4 бензиностанций...зареждат догоре и духват...след което собственика на номерата получава призовка, в която го уведомяват, че е заснет от камерите на въпросните бензиностанций и дължи ХХХ лева...кофти!.
М то хубу,ама като модела и марката хафтимобил с която зареждат и не плащат трябва да е същата като твойта,или? :roll:

Еми явно спира до там разследването съвсем....може би ще стане подозрително ако една и съща марка и цвят засичат да ги прави тези номера, макар и с различни номера, и пак трудно ще хванат кой е :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 21 Авг 2008, 23:50

На мен пък някои ми беше обърнал предния номер на обратно :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 22 Авг 2008, 0:35

Ипотетично отивай във КАТ, Хипотетично земи си пари и цял ден свободен :mhihi:
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 22 Авг 2008, 11:04

добре де тия момчета защо са толкова глупави... щеше да е много по лесно и безопастно да си принтират един номер... да го ламинират и пей сърце

Аватар

Мнение от ^ivo^ » 22 Авг 2008, 11:16

Ogi написа:добре де тия момчета защо са толкова глупави... щеше да е много по лесно и безопастно да си принтират един номер... да го ламинират и пей сърце
Да бе браво много хубава идея им даде та като ти омерят твоя номер на хипотетичен :mhihi: подбор та с нищо да не можеш да докажеш че не си бил ти щот табелите са ти на колата и ти нищо не подозираш
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PGV » 22 Авг 2008, 11:20

Dimitroff написа:
бонго написа:Хипотетично отивам до колата и гледам няма преден/заден регистрационен табел. За чий к*р са му на някой 2 номера?

Беше бум...преди 2 месеца.
На мой приятел му бяха свили 2та номера...отива в КАТ София и му казват, че са зачестили подобни оплаквания ... в резултат на което са зачестили следните историй:
Откраднатите номера се монтират на други автомобили, който припкат до 2-3-4 бензиностанций...зареждат догоре и духват...след което собственика на номерата получава призовка, в която го уведомяват, че е заснет от камерите на въпросните бензиностанций и дължи ХХХ лева...кофти!!
Даже по вестниците беше гръмнала историята!!Стискам палци да не си "поредният", колега...бягай в КАТ или поне в Полицията да докладваш, че ти ги няма таблите...

Или за това или за някакво друго престъпление ги крадат, и то непрекъснато се крадат. На мен ми ги откраднаха от Шкода 120 през февруари 2006 и колата беше в движение и се караше всеки ден, а до мен имаше един Опел дето 2 месеца не беше мърдан, та не предпочитат таралясници, дето не са в движение. Същата нощ в квартала бяха гепили и на една Астра номерата, общо 3-4 души бяхме по едно и също време в районното за същото нещо.
Имайте предвид че предните номера не се крепят на нищо, а предимно се слагат в пластмасовата рамка и толкова. Аз мойте сега съм им сложил по два болта с обли глави през бронята отпред и през ламарината на багажника отзад, да не ги улеснявам.
Досега не са ми се обаждали ченгетата да ми кажат дали са ги намерили, не знам и дали са задължени да го правят.

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 22 Авг 2008, 11:26

^ivo^ написа:
Ogi написа:добре де тия момчета защо са толкова глупави... щеше да е много по лесно и безопастно да си принтират един номер... да го ламинират и пей сърце
Да бе браво много хубава идея им даде та като ти омерят твоя номер на хипотетичен :mhihi: подбор та с нищо да не можеш да докажеш че не си бил ти щот табелите са ти на колата и ти нищо не подозираш

нали се сещаш че на повечето бензиностанции имат камери... а дори и да нямат викат бензинджията на разпознаване...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speedmaniac » 22 Авг 2008, 14:54

:bang: :++ :wtf:
...E36 Rulzzz... ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 1.8T 4x4
Мечтае да кара: RS6

Мнение от baricade » 22 Авг 2008, 17:29

не е истина BG RULEZ
постоянно като съм си паркирал колата и не я виждам я мисля дали няма да ми я откраднат , одраскат , разбият , спукат гума , ожулят , блуснат , запушат и тн..............................................................................
а сега и за регистрационните номера ли треа мисля , колеги тая изродия края няма , още малко ще започнат да сваят предни стъкла заради винетки и технически прегледи
още малко ми треа и ще оте#а всичко ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 22 Авг 2008, 17:39

Я кажи как става по попдробно :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата