Какво съм им направил на тия с голфовете

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e28 turbo

Мнение от Ma7e4k0 » 18 Авг 2008, 21:18

RSxRacer написа:
liloff написа:.... С клио-то искат да ми отрежат главата и да ми сер*т във врата.
(А карам абсолютно нормално, за никъде не бързам)

Ами лепни отзад на клиомицина "Другата ми кола е БМВ" и нема ти светкат.Сещаш ли се,лошото е че може да се появиш в една друга тема без да пишеш ама поне ще си спокоен на пътя :mhihi:

Ах бате ти ме подсети за 1 съсед викаме му Фитипалди, кара Москвич червен и отзаде на бронята има лепенка "Другата ми кола е Феррари", сигурно него доста го оважават :mhihi:
BMW e30 320i Powered by LowBudgetPerformance™ & 88' BMW E30 330i Turbo & BMW e36 m40b16

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Какво съм им направил на тия с голфовете

Мнение от Apassionata » 21 Авг 2008, 16:42

Да се оплача и аз... Първо да вметна, че карам отскоро, пределно ми е ясно колко съм зле все още, ма дет вика един любим фен - нема да излагаш марката! То ясно на всички - видиш ли кола дет се държи странно на пътя, кара между две ленти и пр. или е жена, или бабок... Та старая се да карам прилично и да не се влача, мотам, мисля дълго, вземам изненадващи решение и прочие гаснения на светофара... Та прибирам се оня ден по бул. България, задръстване и до мен в дясно няква тъпа мутра с Голф. И такъв един, гледа ме тарикатски и пренебрежително и кара... абе тясна ли му беше лентата, широка ли му беше Гофретата, ама все към мен, и аз все по-наляво, почнах да притеснявам тези в лентата отдясно, еййй скъса ми нервите... Накрая ми писна на тутурутката, и свалям дясното стъкло / е, вече за толкова мога да си отлепя ръцете от волана, хахаха/, изчаквам го да се изравним и му викам, абе разбирам, че искаш да си по-близо до мене, ма земи си карай в лентата, че ше се целунем накрая...Уш без да искаме... Оня явно не очакваше няква такава реакция, смути се за малко и след две припълзявания напред използва един момент кат се замотах и гааааз, без никъв мигач и ... пред мене. Едвам спрях...Честно казано сега сега съжалявам, че не го натресох със все сила отзад... Та така... А иначе, вече на няколко пъти ми правят път колеги с Е36, тенкс, чувството е страхотно :yes:
Последна промяна Apassionata на 03 Сеп 2008, 9:16, променена общо 2 пъти
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 21 Авг 2008, 17:03

Вчера и аз видях една Мърша от нашите.Некъв Кавал с Е39-ка в Бургас добре ме напсува та бързо спирачки отварям вратата и ония като ми видя дебелото вратле :mhihi: и не само :mhihi: задна, мръсна газ и избяга :lol: Не стига, че цял ден нерви събирам а и в края на деня ще ме псува :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 22 Авг 2008, 8:53

Мене редовно като ме видят на пътя /особено когато сложих стикерите на клуба/ и само искат да се състезават. Вчера на Борис 3ти един ПК голф 2 /нафтов/ и целия изгнил ме изпреварва 10 мин от дясно вътре 2ма ме гледат сякаш ще ме обират :mhihi: .
На сфетофара на КР. Село бяха пред мен и като раздадоха една гасссссссс се наложи да пусна аварийните защото около 30 секунди настана мараня от черни сажди. :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Re: Какво съм им направил на тия с голфовете

Мнение от nakoone » 27 Авг 2008, 11:14

Apassionata написа:... А иначе, вече на няколко пъти ми правят път колеги с Е36, тенкс, чувството е страхотно :yes:

Дамите винаги са с предимство. :D

п.п.Добре дошла в отбора.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 27 Авг 2008, 22:13

най-много селяндури има с голф и опел това си е факт може би щото са най-евтини знам ли :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от cappy123 » 27 Авг 2008, 23:45

А вече видя ли голф и на червено минавам!!! тея селяни тъпи!!! спукали са си гърнето и се хвалят как яко им бръмчи трошката !!! :D :D :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 28 Авг 2008, 17:28

t_andonov написа:най-много селяндури има с голф и опел това си е факт може би щото са най-евтини знам ли :mhihi:

Именно :yes: Най-евтините и що-годе читави коли са кадет, астра и голф. Така че шанса да се падне селянин е около 70%.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 28 Авг 2008, 18:03

Аз пък друго много често забелязвам. Много често пътувам по магистрала "Тракия" и когато условията го позволяват си карам примерно с 180 на темпомат поддържам абсолютно равномерно темпо понякога за 100+ км дистанция без да докосна който и да е от педалите. Но случи ли се да застигна голф2 или голф2 или пасат2,3 който по принцип се движи със 100-120макс само като види енджъл айса :mhihi: в огледалото и раздава всичката възможна газ общо взето докато си стигне Vmax-a, че и отгоре само и само по никакъв начин да не ми позволи да го застигна. И така след като покара 2-3км на Vmax пуска газта и пак се кротва със 108км/ч. Да уточня през цялото време нито свиркам нито светкам нито правя обидни жестове през стъклото. Набивам спирачки и се приравнявам с неговото темпо докато се успокои. Като се прибере натискам бутона за възстановяване на последната запаметена скорост и си продължавам.... И винаги се набират на волана и гледат с цялата злоба дето са насъбрали. Последния път голф3 с 2 момчета и една п**** разбира се след като го настигнах просто защото аз карам със 180 а той със 120 реши разбира се да ме гони и наказва настига ме с около 2.5км/ч и тримата ме гледат победоносно, шофьора е с типичната рейсинг стойка приведен към яко стиснал волана, а аз през това време набивам макдоналдс с две ръце и два крака с възможно най-релаксираната физиономия сякаш им стана малко тъпо и веднага щом ме изпревари пусна газта !? :dunno:

Тва явно им е някаква фикс идея къде тоз с мудното БМВ ще ме изпреварва..

И другото което правят тарикатите с бързите голфове - на пътя към морето, който още не е магистрала - Стара Загора - Карнобат се прави бясното каране - рискови изпреварвания, без видимост, каране в насрещното, избутване и т.н. и качат ли се на магистралата бам 120км/ч. Деба като толкова бързат да карат бързо там където има условия и с равномерно темпо. Защо застрашават всички други, като в крайна сметка явно не бързат толкова?!
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

ентусиаст
Аватар

Мнение от t_andonov » 28 Авг 2008, 18:09

ми щото са леки и вървят на 2-3 скорост бутнат ли 4-5 и са до там макс 180-195 а са подържали 10 минути а е кипнал чайника :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 28 Авг 2008, 19:45

Абе далеч съм от мисълта, че ГТИ-ка не може да поддържа 200, но въпроса е, че не го правят и като цяло явно нямат намерение на карат бързо, а един вид се доказват без да има грам нужда :)
Факт е за толкова пътуване по магистралата всяка седмица един бърз голф или астра не съм видял да ме изпревари защото темпото му е по-бързо от моето и е решил човека да си кара бързо..
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Re: Какво съм им направил на тия с голфовете

Мнение от t060 » 28 Авг 2008, 20:03

M-TEAM написа:Какво съм им направил на тия с голфовете

Малко дебелашко звучи колега, но: "Kупил си си бмв!" Защото който няма пари за бмв си купува голф и като види бмв, все едно червата през носа му вадиш.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 28 Авг 2008, 23:51

Мен пък най много ме дразнят дядките с скъпите лизингови коли ... просто ме полдудяват... особено когато на човек му се налага да бърза карам си в лявата лента минавам си както трябва висчко ок .. и някои малоумник като срещна в лявата лента да кара с 30-40 просто ... с тиа джипове си мислят че са господари на пътя и определят правилата ..... та тях светиш им светиш им ... нищо .... и накрая се примиряваш даваш газ минаваш от дясно лепката си по 1 псувня и това е...
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

ентусиаст
Аватар

Мнение от t_andonov » 29 Авг 2008, 9:00

ми като му минеш от дясно давай с 10км пред него и така да се подразни малко и той :mhihi:

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 29 Авг 2008, 13:58

Който си е селянин по душа в каквато и кола да се качи все си е боклук! Нагледал съм се на какви ли не простотий- от улични гъзари с коли за по 2-3 бона дето се мислят за пилоти от Ф1 до 'тузари' с каляски( господари на пътя, докато някой не им строши главата)!
Колеги нека бъдем по внимателни и толерантни на пътя! Никой няма полза от това безумие по пътищата!

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории