Писна ми да ми се трият мненията!?!

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

Потребител
Аватар

Писна ми да ми се трият мненията!?!

Мнение от corvettekiller » 01 Авг 2008, 5:50

Крайно неприятно ми е да пи6а мненията си по 10000 пъти!Придържам се към правилата и не мисля, 4е ги нару6авам.
Единствено нямям 4 и 6 на бг. клавиатурата за което ме извинете,но поне се опитвам да пи6а 4етливо и грамати4ески ясно!
Изображение,Изображение,Изображение

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 21 Авг 2008, 13:52

брат инсталирай си flextype :)

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 21 Авг 2008, 14:22

Кака бе колега нямам ш-"6" и ч-"4",ако пишеш по "БДС-български държавен стандарт"-малките букви си има "ш" и "ч";Ако пишеш на "БР-фонетичната" си има пак "ш съответно копчето наи горе пред последното" и "ч съответно горе преди цифрата 1"

:bgflag: нама да :comp: малко повече :type: и ше се научиш ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 21 Авг 2008, 16:29

А буквата Ю се намира на клавиша с наклонената черта \ :mhihi:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 21 Авг 2008, 22:53

:gives: А буквата Щръ къде се намира :?:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 22 Авг 2008, 9:00

///MapTo написа::gives: А буквата Щръ къде се намира :?:

:repost:
Изображение

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 07 Окт 2008, 4:00

Изображение :mhihi:
Изображение

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 07 Окт 2008, 8:05

В този ред на мисли да се оплача,пък може някой да помогне,ако изобщо има как.
Взех си нов лаптоп с Виста хоум премиум и както от години си ползвам фонетичната БГ клавиатура сега егати проблема. Няколко от буквите са с разменени места и това ми къса нервите яко.
Става въпрос за "В" например,вместо на "W" e на "V", а на "Q" e "Ч", "Ю" пък е пред 1 :roll:
Има ли оправия или да стискам зъби и да псувам Вистата?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 07 Окт 2008, 9:08

NeoPrint написа:В този ред на мисли да се оплача,пък може някой да помогне,ако изобщо има как.
Взех си нов лаптоп с Виста хоум премиум и както от години си ползвам фонетичната БГ клавиатура сега егати проблема. Няколко от буквите са с разменени места и това ми къса нервите яко.
Става въпрос за "В" например,вместо на "W" e на "V", а на "Q" e "Ч", "Ю" пък е пред 1 :roll:

Смени лаптопа :mhihi:
Майтапя се-смени по-добре глистата с професионала!
Както при бмв-тата=смени маторя! :mhihi:

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Re: Писна ми да ми се трият мненията!?!

Мнение от Иво » 07 Окт 2008, 23:22

corvettekiller написа:Крайно неприятно ми е да пи6а мненията си по 10000 пъти!Придържам се към правилата и не мисля, 4е ги нару6авам.
Единствено нямям 4 и 6 на бг. клавиатурата за което ме извинете,но поне се опитвам да пи6а 4етливо и грамати4ески ясно!

Давай конкретни факти, защото така сами си пишем. И си намали картинките в подписа ;)
Изображение
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 07 Окт 2008, 23:26

NeoPrint написа:В този ред на мисли да се оплача,пък може някой да помогне,ако изобщо има как.

Има начин, но ще ми е по-лесно да ти го обясня на skype или по телефона. Иначе и аз бих те посъветвал да разкараш вистата, но ако си решил да си с нея има начин да се фикснат тия неща, не си първия проплакал от този "проблем" ;) :winky:
Изображение
Изображение

Новини
Аватар

Re: Писна ми да ми се трият мненията!?!

Мнение от Новини » 08 Окт 2008, 2:37

corvettekiller написа:Крайно неприятно ми е да пи6а мненията си по 10000 пъти!Придържам се към правилата и не мисля, 4е ги нару6авам.

За постингите ти - нямам представа защо са ти трити ако са били в рамките на правилата, но няма да е зле да прочетеш правилата, които касаят съдържанието на подписа, защото твоят определено ги нарушава.

Стефчо, първото нещо, което направих като си купих лаптоп с Виста беше да разкарам Вистата. Съветвам те да направиш същото ;)

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума