Гаден проблем с 320i М52

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 21 Авг 2008, 13:42

Ами да. Закачихме я пак на диагностика и отново изкара тая ламбда и реших да я откачим. Влезе в авариен режим и тръгна доста добре. Вчера сменихме ламбдата и колата направо литна. В момента е точно така, както преди година, когато я взех. Тея дни ще видя и разхода какъв ще излезе. Благодаря на всички, които изказаха мнение по проблема.

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 21 Авг 2008, 15:37

Имам сходен проблем да не казвам същия с М50 с ванос,нещо отначало нема повер,спъпвам на газта рязко-секунда на размисъл и се развърта,тая сутрин обаче взе да придърпва много обезпокойтелно гася паля пак що годе върви.Отивам право в камор оня пикоч приемчика не ме забелязва изобщо,чукам по масата:-Добър ден тука колата.....????Немаме време за такива дургели, ходи в Дару.Званя в Дару ма чак за другата седмица,Та съм решил и аз да откача ламдата та да видим
Изображение

Legendary
Аватар

Мнение от MadChicken » 21 Авг 2008, 15:46

Значи моята кола никога не е придърпвала и също така това, че като стъпиш на гаста и се замисля, също го нямаше при мен. Това прилича малко на дебитомер. Откачи го него първо.

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 21 Авг 2008, 16:15

MadChicken написа:Ами да. Закачихме я пак на диагностика и отново изкара тая ламбда и реших да я откачим. Влезе в авариен режим и тръгна доста добре. Вчера сменихме ламбдата и колата направо литна. В момента е точно така, както преди година, когато я взех. Тея дни ще видя и разхода какъв ще излезе. Благодаря на всички, които изказаха мнение по проблема.
:yes:
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ШесТакА пОд КапАкА да РЕВЕ...

Мнение от DDR » 22 Авг 2008, 1:36

Това е много добре MadChicken, че си я оправил. А коя ламда смени от двете (щото знам че са 2 при м52), и колко пари излезе горе долу? И къде ходи на диагн.? Момчетата разбират ли?
Сега ти остава да я развърташ :twisted: и да си свиркаш...
Поздрави
Ако я мАчкАш... и дреХите от гЪрбА ще ти ИЗгОРИ...

Legendary
Аватар

Мнение от MadChicken » 22 Авг 2008, 14:05

Смених ламбда 1, ама и двете ламбди още си бяха оригиналните, така че очаквам и другата да се скапе скоро. Иначе и М50 е с 2 ламбди, не само М52. Разликата е, че на М50 са циркониеви и са евтини, а на М52 са титаниеви. Ламбдата, която сложих, е на Hella и ми излезе 190лв., като същата може да се намери евентуално при наличието на съответните връзки и за по-малко пари. Диагностиката и ремонта ги правих в Бургас.

Предишна

Назад към E36