едно бижу може да се движи по бг пътищата
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
едно бижу може да се движи по бг пътищата
така колеги ще си докарвам е30ска от чужбина да прави компания на моито
... но имам следните проблеми ако може някои които се занимава или се е занимавал да ми помогне...колата е в германия има си сичко необходимо за да се движи и се движи там,,,аз обаче искам да си я прехварля на мое име и с бг регистрация какво трябва да направя за да съм подготвен :-) аа и друго много се чудя дали да я докарвам на самоход или на платформа се пак колата е 86 година...
а и нещо немога да схвана тез акцизи колата е 2.5 тва кви пари излиза и колко време мога да я карам в бг без да я регистрирам

а и нещо немога да схвана тез акцизи колата е 2.5 тва кви пари излиза и колко време мога да я карам в бг без да я регистрирам

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
по евтино май излиза 20-ка с друг матор
ама преди да я регистрираш ако има начин да пише в талона че матора е без номер тогава става весело

ама преди да я регистрираш ако има начин да пише в талона че матора е без номер тогава става весело

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Stanchev написа:и да я пишат без номер на мотора колата се води 325
не бе, идеята ми е да се внесе 320-ка без номер на мотора
после мотор се сменя, а номера му се заличава. може някоя М60-ка да влезе у коша и тогаз

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Е в КАТ май не са толкова педераси едва ли ще се заядат щото неможе да прочетат номер на двигателя а при това ясно си пише,че номерът не се чете в стария талон. Вече с новия внос може и да гледат повечко. Но е и много важно кога ще минеш през КАТ рано сутрин още не им е писнало на тия на каналите и се минава за норматив. После като почнат да тегавеят незнам как е.
11 мнения
• Страница 1 от 1