Разликите между жените и мъжете шофьори!?
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Bavarec*** написа:Мишел написа:k1k0 написа:А бре лаф да става да не ми се обидят дамите
А бе лаф, лаф , ама...... пълен форума с простотии.....кое е интересно на тая тема вече?! И ние можем да започнем да пускаме безброй теми за неща в които мъжете грам не ги бива, ама.....какъв е смисъла....
Аз па съм сигурен че неможете
Така е, да.....защото би била поредната безсмислена тема.....
Па ти дай Боже да си толкова много "можещ"

Дунчев нямаше ли си работа незнам... Освен ако единствената цел на темата не е да се активизира женската част от потребителите във форума

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Мишел написа:Bavarec*** написа:Мишел написа:k1k0 написа:А бре лаф да става да не ми се обидят дамите
А бе лаф, лаф , ама...... пълен форума с простотии.....кое е интересно на тая тема вече?! И ние можем да започнем да пускаме безброй теми за неща в които мъжете грам не ги бива, ама.....какъв е смисъла....
Па ти дай Боже да си толкова много "можещ"![]()
![]()
![]()
Дунчев нямаше ли си работа незнам... Освен ако единствената цел на темата не е да се активизира женската част от потребителите във форума![]()
Освен жените да си пуснем нещо от сорта на "Размера има ли значение" или "Как да го разкарам за 10 дни" (Cosmo Style) и да си пишем....
![]()
![]()
![]()
![]()
може да си пуснете косми и няма да чакате 10 дена дори

Stanchev написа:Мишел написа:Bavarec*** написа:Мишел написа:k1k0 написа:А бре лаф да става да не ми се обидят дамите
Па ти дай Боже да си толкова много "можещ"![]()
![]()
![]()
Дунчев нямаше ли си работа незнам... Освен ако единствената цел на темата не е да се активизира женската част от потребителите във форума![]()
Освен жените да си пуснем нещо от сорта на "Размера има ли значение" или "Как да го разкарам за 10 дни" (Cosmo Style) и да си пишем....
![]()
![]()
![]()
![]()
може да си пуснете косми и няма да чакате 10 дена дори

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- Azrail
- UFO Pilot
-
Баси хората, честно ... Къв човек трябва да си, за да плеснеш точно тука снимка на гъс в сутиен?!
Да се смея ли, да плача ли...

Да се смея ли, да плача ли...
MORE BEER!
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2