прецака ми се педала на газта
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
прецака ми се педала на газта
Здравейте колеги,
Днес като карах към работа на един завой натиснах педала на газта по-рязко и той хлътна...
. Успях да стигна до подходящо място за паркиране на обороти
.
Дайте съвет как да го оправя на място.
Днес като карах към работа на един завой натиснах педала на газта по-рязко и той хлътна...

Дайте съвет как да го оправя на място.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
И аз имам проблем с педала на газта.
Самоче при мен пласмасата се е откачила от желязната част на педала.
И сега карам без тази пласмаса която по принцип ние натискаме като подаваме газ.Някой имали понятие как е захванато там и как да си го оправя.4е мноо дразни а и е опасно.Веднъж на излизане от лукойла обрах тротоара заради това.Пласмасата и желязото се засякоха и педала заседна,аз връщам газта ама няма брат онуй продължава да се форсира.
Докато натисна съединителя и бях на бордиура
.
Самоче при мен пласмасата се е откачила от желязната част на педала.
И сега карам без тази пласмаса която по принцип ние натискаме като подаваме газ.Някой имали понятие как е захванато там и как да си го оправя.4е мноо дразни а и е опасно.Веднъж на излизане от лукойла обрах тротоара заради това.Пласмасата и желязото се засякоха и педала заседна,аз връщам газта ама няма брат онуй продължава да се форсира.
Докато натисна съединителя и бях на бордиура

Оказа се, че е скъсано жило и е счупена една пластмасова част която свързва жилото към мотора, точно под черният пластмасов капак. Ходих да търся жило при арабите на бул.Христо Ботев, обаче казаха, че нямат. Къде може да има и долу - горе на каква цена? Пластмасовата част ми казаха, че няма да мога да я намеря....
6 мнения
• Страница 1 от 1