От Е34 М50Б20 на М50Б25

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E34 /грухчо/
Мечтае да кара: E34 M5

От Е34 М50Б20 на М50Б25

Мнение от tahsinov » 20 Авг 2008, 18:34

Здравейте колеги,мисля да преминавам към по-големия мотор имам в предвид М50Б25, сега съм с М50Б20.Искам да попитам някой който е минавал по тоя път и вече е трансплантирал такъв мотор,в голям филм ли ще се вкарам или не е чак толкова сложно.Освен мотора мисля да сменя и скорости,кардан,диф. и цялата генерация за да станат нещата както трябва.Интересува ме пасва ли всичко едно към едно към купето, защото кардана например на 25-цата е по-къс, предполагам защото скоростната кутия е по-дълга или дифа по-голям.Въобще ще се наложи ли някакво допълнително дупчене и заваряване по купето или ще мине без тези "подобрения".Освен това по ел.инсталацията нещо бута ли се, 25-ците ги водят висока версия и съответно номерацията на бушоните и релетата е друга, пък и самите релета са в повече, според екстрите.Въобще има ли проблеми с тоците след транслантацията.Май станаха доста въпроси, ще се радвам ако някой минал по този път ми даде полезна информация. :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 21 Авг 2008, 10:05

не е много голям филма стига да има инструментариума.
аз сега съм в тоя филм и ще видим какъв ще е резултата
иначе сега е момента да си почистиш и смениш всичко труднодостъпно в коша :winky:
Изображение

Назад към E34