Как да си направим седлата с парно! :-)
Модератор: bum_bum
10 мнения
• Страница 1 от 1
Как да си направим седлата с парно! :-)
Здравейте колеги!
Поне имам едно купенце е36 с кожа и клима,но за съжеление без отопление на седалките някой да има идея от каде да си купя такова животно и кой да ми го монтира.Ако има знаещи и можещи да казват,че иде зимата,а ми замръзва тр.тката само като се сетя.
Ако може да барнете и някоя цена или линкче цена няма да имате,че седлата и без това са тапицер,че са се поразшили!
Мерси предварително!
Дерзайте спамери!

Поне имам едно купенце е36 с кожа и клима,но за съжеление без отопление на седалките някой да има идея от каде да си купя такова животно и кой да ми го монтира.Ако има знаещи и можещи да казват,че иде зимата,а ми замръзва тр.тката само като се сетя.

Ако може да барнете и някоя цена или линкче цена няма да имате,че седлата и без това са тапицер,че са се поразшили!
Мерси предварително!

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Трябва ти добра оферта (или някаква оферта, че като знам аз как търсех и нямаше), тапицер и жичкаджия. Най-добре си е да го правиш с оригиналните системи, иначе започва да грознее.

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
- valentino
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 320
- Детайли за колата: E30 320 Megasquirt MS II-extra,DIY wideband
Миналата есен при нас във Враца продаваха в магазин "Кауфланд" за 14 лева на брой универсални отопления за седалки.Представлява като тапицерия и се слага върху седалката.Електрическа е и се включва към запалката.Загрява само като седиш върху нея.Като станеш си спира сама да грее.Мисля че е около 34 вата.Може наесен пак да пуснат по магазините.Не е като оригинално,но върши работа.
Megasquirt & Megaview user
10 мнения
• Страница 1 от 1