СПЕШНО! Имобилайзер - ръчна деактивация
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
СПЕШНО! Имобилайзер - ръчна деактивация
с 2 думи, умряло дистанционно на алармата, обаче колата не иска да запали, явно с отключването на колата се спира и имобилайзера, дали може да се спре ръчно?!
ХЕЛП

ХЕЛП
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
я автоапашите да кажат
а кое се е скапало, батерията ли? съмнява ме да се е скапало от него.. другия кл. няма ли го ?

а кое се е скапало, батерията ли? съмнява ме да се е скапало от него.. другия кл. няма ли го ?
отвори под кормилото там сигурно всички кабели са черни и влизат в голяма букса ,виж от ключа горе как тръгват и ги свържи директно без голямата бяла букса все ще уцелиш че си поиграеш 20 мин ма нема как да стане . другия начин е да даваш контакт 3пъти на по 2 серии обикновенно се деактивира имобилаизера на повечето 2 е кода натискаш съединитела даваш 2 пъти бързи на контакт чакаш 2 сек и пак даваш 2 пъти бързо един след друг на контакт и така 3 серии както споменах треада стане освен ако някои не си е играл и не е смени кода обикновенно са 222 или 2222 двоиките успех
с това бързото даване на контакт фактически определяш числата

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
заеби аз ще ти кажа най-лесния начин:
разколачваш къде ти е алармата и търсиш РЕЛЕТО на силовара верига, 2-та дебели кабела ги вързваш на късо и палиш
и не го казвай на никой да не изчезне някоя кола
разколачваш къде ти е алармата и търсиш РЕЛЕТО на силовара верига, 2-та дебели кабела ги вързваш на късо и палиш

и не го казвай на никой да не изчезне някоя кола

5 мнения
• Страница 1 от 1