Падна ми гюм на колата...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
uricatoli написа:аз един бих и никой не вярва а ти 3ма... как да ти повярват бе батка
Е тогава трябва да си е фантазирал темата

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Spit-Fire написа: http://www.youtube.com/watch?v=eUcinq1xxes
Б*хти върлината е тоя

А тоя като е 200 кила, дали не се разрева на ринга

- HuKoTuH40
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: форд мондео мк2
- Мечтае да кара: е30 М3/е38 750iL
Valentin_Peev написа:Spit-Fire написа: http://www.youtube.com/watch?v=eUcinq1xxes
Б*хти върлината е тоя![]()
Къде прочете, че е 200 кила,случайно да не е 200 СМ и 155 КГ(черния),
а другия 103 кг и 188 см (белия).
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
HuKoTuH40 написа:Valentin_Peev написа:Spit-Fire написа: http://www.youtube.com/watch?v=eUcinq1xxes
Е не 200, 155кг е. Само 50 над другия, нищо разлика

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Аз съм сигурен че инъче не толкова дългия и едър грък ще ги кара да си барат интимните части

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
Valentin_Peev написа:HuKoTuH40 написа:Valentin_Peev написа:Spit-Fire написа: http://www.youtube.com/watch?v=eUcinq1xxes
Е не 200, 155кг е. Само 50 над другия, нищо разликаБрао имаш доста добри познания за антропометричните данни на бойците от К1! Горд ли си със себе си?
Е и малко друга подробност,хърватина Mirko Cro Cop си е действащ спец полицай от типа на нашите СОБТ а саждата е лайновоз,бивш защитник в американския футбол.
ПП Това не означава ,че чернилката не може да ми надуе кофата.

Според мен не ти прави чест, че си ги набил момчетата. Смятам, че няколко шамара щяха да са достатъчни, още повече, че не са хвърлили те предмета върху твойта кола. Не е това начина да си изкарваш агресията, след като си изяснил как стоят нещата можеше да им се извиниш, а не да продължаваш да ги биеш. Как би се почувствал, ако някои твой познат направи някоя глупост, а ти отнесеш последствията за това ?
По никакъв начин не защитавам постъпката на този, който е направил тая глупост, също не прави чест и на момчетата, че са се изкефили, но пак казвам мисля, че 1-2 шамара и малко каране щяха да бъдат достатъчни.
И все пак момчетата не са избягали, а са останали до последно да изяснат нещата, което още повече ме кара да мисля, че са били свестни и не са заслужавали пердаха.
По никакъв начин не защитавам постъпката на този, който е направил тая глупост, също не прави чест и на момчетата, че са се изкефили, но пак казвам мисля, че 1-2 шамара и малко каране щяха да бъдат достатъчни.
И все пак момчетата не са избягали, а са останали до последно да изяснат нещата, което още повече ме кара да мисля, че са били свестни и не са заслужавали пердаха.
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
О Боже мой...написах скапаната история за това да се посмеем дружно как пък баш боклуджийско кошче (окей, няма повече да го назовавам гюм
) ми връхлетя предният капак, а не за това какъв бияч съм и какъв не съм!
За информацията и точка по въпроса:
Не, не съм бияч!
Не, не се имам за такъв!
Не, не се бия всеки ден, биеха ме и съм биел преди - когато тренирах бойни изкуства - 3ти - 7ми клас. Сега дори и на фитнес не стъпвам!
Не е това работата хора...Направо се очудвам защо цялото ударение падна върху това как съм набил някакви насрани смотаняци?! Според вас, какъв газар или готин пич трябва да си за да хвърляш кошове?! Нали се сещате, че това са най-малоумните създания, дето не са по баровските кръчми или барове, А В ДВОРА НА УЧИЛИЩЕ! Е, ако си от гъзетата или тежкарите, ще пиеш марково и ще си сред яките мадами в скъпите ти дрешки, а не в двора на средно училище и да си цапаш ръцете, хвърляйки кошчета...Еми направете си изводите какви бяха въпросните трима! Да, колкото и странно да ви се струва - дори не ми и посегнаха! Нито един от тях!!!
Направо се възмущавам...на къде отиде този форум!? Регистриран съм от има няма година, а чета от две-три. Преди беше по-различно!
Не смятах, че аудиторията на форума ще се възхити/отврати/ от побой, но пък и смятам, че и Майк Тайсън да беше във въпросната вечер, всеки един от нас, би се мятал като подивял звяр, ако сторят такова нещо на автомобилчето му!
Смешна работа хора. Умни и интелигентни сте повечето, не бива да ви впечатлява тази идиощина! Не, не съм прав, нито съм герой, дори напротив - изложих се, сбърках дори, но просто - полудях...
п.п.
Ето това е въпросното кошче за боклук! Същото! Въпросното! Точно това което ми връхлети капака! Лично снимано от двора на училището! Както го гледате ей така, вътре в него има още един метален кош, те та той бе изваден и хвърлен по моята колица...

За информацията и точка по въпроса:
Не, не съм бияч!
Не, не се имам за такъв!
Не, не се бия всеки ден, биеха ме и съм биел преди - когато тренирах бойни изкуства - 3ти - 7ми клас. Сега дори и на фитнес не стъпвам!
Не е това работата хора...Направо се очудвам защо цялото ударение падна върху това как съм набил някакви насрани смотаняци?! Според вас, какъв газар или готин пич трябва да си за да хвърляш кошове?! Нали се сещате, че това са най-малоумните създания, дето не са по баровските кръчми или барове, А В ДВОРА НА УЧИЛИЩЕ! Е, ако си от гъзетата или тежкарите, ще пиеш марково и ще си сред яките мадами в скъпите ти дрешки, а не в двора на средно училище и да си цапаш ръцете, хвърляйки кошчета...Еми направете си изводите какви бяха въпросните трима! Да, колкото и странно да ви се струва - дори не ми и посегнаха! Нито един от тях!!!
Направо се възмущавам...на къде отиде този форум!? Регистриран съм от има няма година, а чета от две-три. Преди беше по-различно!
Не смятах, че аудиторията на форума ще се възхити/отврати/ от побой, но пък и смятам, че и Майк Тайсън да беше във въпросната вечер, всеки един от нас, би се мятал като подивял звяр, ако сторят такова нещо на автомобилчето му!
Смешна работа хора. Умни и интелигентни сте повечето, не бива да ви впечатлява тази идиощина! Не, не съм прав, нито съм герой, дори напротив - изложих се, сбърках дори, но просто - полудях...
п.п.
Ето това е въпросното кошче за боклук! Същото! Въпросното! Точно това което ми връхлети капака! Лично снимано от двора на училището! Както го гледате ей така, вътре в него има още един метален кош, те та той бе изваден и хвърлен по моята колица...

- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Aбе набил си три тинейджъра, до 10-ти клас, от математическата гимназия... Ама тва, че са ти пастирали колата си го сънувал, 100%. Ае признай си поне, няма ти се смеем.
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Azidaha написа:.......
.........
Първо, да набиеш няколко деца не мисля, че е голямо геройство, дори и да са "някакви насрани смотаняци". В крайна сметка надали са целили колата ти, просто тя е била на пътя на коша. Сам си написал, че си чул коша, преди да го видиш, както и че си чул децата доста преди да се появат... освен липса на умисъл, не виждам нищо друго...
Второ, това "ако си от гъзетата или тежкарите, ще пиеш марково и ще си сред яките мадами в скъпите ти дрешки" ми звучи малко комплексарско и не виждам какъв критерий може да бъде за това дали си интелигентен или малоумен.
Трето, при положение, че всичко става "В ДВОРА НА УЧИЛИЩЕ!", не мога да не те питам, ти какво правиш с колата си в двора на училище, като най-малкото е забранено... а и при положение, че "ако си от гъзетата или тежкарите, ще пиеш марково и ще си сред яките мадами в скъпите ти дрешки", а няма да стоиш в колата си в двора на училището...
Не виждам идеята, която си имал при писането на поста...
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
и таз тема отде тръгна и къде отиде
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз незнам наистина какво става вече
Не е никак смешно ,кофти случка а какви коментари имаше само до сега лелееее
Георги Пенчев

Не е никак смешно ,кофти случка а какви коментари имаше само до сега лелееее

Георги Пенчев
Така е наистина.....все обръщаме внимание на дребните и незначителни неща, както и в случая.... Момчето искаше да си разкаже историята....
Vlados, този път не бих се съгласила с теб....няма значение ученици ли са, големи хора ли са. Не може да хвърлят кошове по улиците. Ами ако бяха ударили с този кош някое дете, което се навърта около училището? Ами ако беше на който и да е от нас колата? Незнам...аз лично не бих искала дори да си представям подобна ситуация да се случи с моята кола....
Пък и защо да не ги нашамари?! Какво лошо има? Като не са имали родители, които да им обяснят някои елементарни норми на поведение в обществото, нека да ги нашамари.
Малко само за пастирането не вярвам, ама това е друга тема......може пък така да му се е искало да стане.
А и само Прощляците ли могат да стоят в двора на училище не мога да разбера.....не мисля....
Vlados, този път не бих се съгласила с теб....няма значение ученици ли са, големи хора ли са. Не може да хвърлят кошове по улиците. Ами ако бяха ударили с този кош някое дете, което се навърта около училището? Ами ако беше на който и да е от нас колата? Незнам...аз лично не бих искала дори да си представям подобна ситуация да се случи с моята кола....
Пък и защо да не ги нашамари?! Какво лошо има? Като не са имали родители, които да им обяснят някои елементарни норми на поведение в обществото, нека да ги нашамари.
Малко само за пастирането не вярвам, ама това е друга тема......може пък така да му се е искало да стане.
А и само Прощляците ли могат да стоят в двора на училище не мога да разбера.....не мисля....

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Мишел написа:Така е наистина.....все обръщаме внимание на дребните и незначителни неща, както и в случая.... Момчето искаше да си разкаже историята....
Няма нищо лошо в това да си разкаже историята, но това "..и повече не питах - БОЙ! БОЙ! БОЙ! БОЙ! Жената ме държи. БОЙ! БОЙ! БОЙ! БОЙ! Жената ме държи. БОЙ! БОЙ! Жената ме пусна Малей - тук последва ама много бой" не звучи като разказване на история, а като фукане...
За другото - коша не са го хвърляли по улицата, а в двора на училището и то в 02,00 ч. през нощта... надали по това време биха ударили дете...
А за колата - и мойта отнесе няколко камъка от деца (и то пред погледа ми), но не застрелях никой и даже не ги пребих...
... не знам ако видиш някой да ти шамари детето, дали ще мислиш така... аз бих го превъзпитал него, ако има нещо против - да се обръща към родителите или поне към някой на неговата възраст...
... за финала - не бих коментирал пастирането...
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
аре момчета укротете, за да не заключваме.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4