Sony VS Pioneer
Модератор: Icco
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- paco_sf
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318IA Cabrio
Sony VS Pioneer
Sony CDX-GT620U
Pioneer DEH-4000UB
Спрял съм се горе долу на тези два модела колеги. Вие на какво мнение сте ?
Pioneer DEH-4000UB
Спрял съм се горе долу на тези два модела колеги. Вие на какво мнение сте ?
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
- TazzMann
- младши ентусиаст
-
...Пайнер са били винаги по-ДОБРАТА марка !!! Ако търсиш качествен саунд, Пайнера е фавориТА

Powered By BMW !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Разбирасе че Pioneer-a най-малкото оптиката му е железна ако не друго ... А аз бих дал още 20-30 лева и да взема едно Alpinче дето си знае саунда ,а не заради USB-то такава цена (никво качество)
I'm slowly drifting

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
DirtySouth написа:Разбирасе че Pioneer-a най-малкото оптиката му е железна ако не друго ... А аз бих дал още 20-30 лева и да взема едно Alpinче дето си знае саунда ,а не заради USB-то такава цена (никво качество)

- paco_sf
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318IA Cabrio
- Icco
- Музикално деформиран
-
paco_sf написа:Значи препоръчвате Алпин ?
Е темата е Сони срещу Пионер но като гледам сони май само заради УСБ-то го вземат хората или заради ниската цена а при Алпин нито цената е ниска нито има УСБ-та в ниския клас

Иначе той спора си е от доста време дали Алпин или Пионер правят по хубави плеари и аз като фен на Алпин ти е ясно какво ще кажа

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Да така седят нещата ... Но общо взето е спора между ферари и ламборджини дето и двете не харесват FIAT 

I'm slowly drifting

- deso_antonov
- Потребител
-
sony си е марка!
сичко в колата ми е сони и съм доволен! усилвателя и говорителите ми са на сони ... сидито също..... абе за мен си е добре като качество и никои няма да промени мнението ми! а доколкото до другите марки.... нямам нищо против тях! приятели си копуват за по 300 400 лева смотани сидита и ефтини говорители и се кефят.... добре! когато си купиш сиди за 1000 лева и усилвател с говорители за още толкова и ми кажеш че неможе да свири..... може да те сметна за луд нищо повече
качествотро си има цена! за 1000 лева неможе да имаш музика!!! поне тройно ако дадеш и може да спорите коя марка е по хубава! аз невиждам разлика мейдо тфа ефтино сони блаупункт или паинер кат са втора класа сидита... даже диспеи нямат и да неговорим че вече в сяка втора кола има сиди за по 200 300 лева! и кое е качествено... хах! с на дядовите царвули на подиум ли ще се качвате
сони е по скъпо и по хубаво.... ефтиното е за хора дет няат кинти за музика! тфа е мнението ми! сони си е сони!

THUG LIFE
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Re: sony си е марка!
deso_antonov написа:сичко в колата ми е сони и съм доволен! усилвателя и говорителите ми са на сони ... сидито също..... абе за мен си е добре като качество и никои няма да промени мнението ми! а доколкото до другите марки.... нямам нищо против тях! приятели си копуват за по 300 400 лева смотани сидита и ефтини говорители и се кефят.... добре! когато си купиш сиди за 1000 лева и усилвател с говорители за още толкова и ми кажеш че неможе да свири..... може да те сметна за луд нищо повечекачествотро си има цена! за 1000 лева неможе да имаш музика!!! поне тройно ако дадеш и може да спорите коя марка е по хубава! аз невиждам разлика мейдо тфа ефтино сони блаупункт или паинер кат са втора класа сидита... даже диспеи нямат и да неговорим че вече в сяка втора кола има сиди за по 200 300 лева! и кое е качествено... хах! с на дядовите царвули на подиум ли ще се качвате
сони е по скъпо и по хубаво.... ефтиното е за хора дет няат кинти за музика! тфа е мнението ми! сони си е сони!

I'm slowly drifting

След поста за Сони на колегата deso_antonov (без да искам да го обидя или да се опитвам да му натряпа моите препочитания) искам да изразя и един глас против марката сони за озвучаване на автомобили. Сони е хубава марка за много неща, но за колата определено не е най-добрия вариант. Pioneer и ако има човек възможност Alpine (Изключвам от темата фирмата Bosse
)

- Icco
- Музикално деформиран
-
Re: sony си е марка!
DirtySouth написа:................
Аз викам да им остваиш малко преднина в телефоните

Щото нокиа освен няккви гъзарщини нищо не правят но това е тма на съвсем друг спор който не е в този раздел въобще

- deso_antonov
- Потребител
-
!
бе аз необиждам другите марки! искам да кажа че ако искаш да озвочиш колата си с наистина красива и добра музика може да го направиш и със сони! при мен се е получило и затова се застапвам за сони! има хубави говорители има и гадни.... но в краина сметка ако имаш пари и естествено желание може и да направиш нещо! независимо каква матка ще избереш това си е по ваш избор! няма място за сравнение.... има само вкус според мен! а моя определено е СОНИ! 

THUG LIFE
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2