Приключение на връщане от морето!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Приключение на връщане от морето!
Здравейте колеги! Виждам че всички пишете за малумниците по пътя! Историята ще бъде кратка, с една приятелка и сестраи се прибираме от Албена, с неината кола бяхме Ауди А4 чисто новичка доста прилична и бърза кола бих казал. Минахме през Бургас защото пътя е по хубав. Качваме се на магистралта след Стара Загора и си караме аз съм се опънал на седлакта и си почивам поверил съм си спокоиствиетов неини ръце защото е един от малкото добри жени шофьори които познавам. Беше към 23.00 часа вечерта и тя си кара в краина лява лента незнам с колко беше можеби 160 и извенъж тя започва да крещи и набива някви спирачки и колата започва да се върти, и успява да спре на пътя нямаше никой. И се оказва че някъв глупак с мерцедес е влязъл в насрещното в случая кара в неиното платно глупака нещо се объркал и влязъл в насрещното по магстралата. Даже не спря да види как сме наби спирачки обърна и замина но в правилната посока, такова нещо не ми се беше случвало направо за малко да напалня гащите за девоиката незнам но реагира много бързо сестраи горкото момиче половин час не можеше да се успокои. Направо съм потресен всичко се случи страшно бързо и за поредн път се убеждавам за тъпата селяния и лайнария по нашите пътища. Поне можеше да спре да се извини ами ако тя не беше реагирала незнам какво щеше да стане не ми се мисли, благодаря на този горе че бди над нас и на девоиката за бързата реакция а на тоя смотаняк мога да му кажа всичко се връща.
Колеги бъдете внимателни по пътищата щото си е***о мамата! Нека да бъдем по колегиални и по разумни.
Пожелавам на всички безавариини километри!
Колеги бъдете внимателни по пътищата щото си е***о мамата! Нека да бъдем по колегиални и по разумни.
Пожелавам на всички безавариини километри!
- Kregec
- ентусиаст
-
Беце аз бях вече полу заспал сестраи беше и тя полу заспала, просто всичко стана толкова бързо че след това се усетих. Реакциата и беше супер бърза. Както казах една от малко наистина добри шофьорки. Евала и прая, а ония не мога да проумея как е влиязъл в насрещното и как не се е усетил че не е кадето трябва! Като престигнах в София слязох от колата пред нас и се кланех на улицата и целувах земята че съм престигнал след тази случка!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
тва и в насрещното вече се кара като ненормални 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Според мен, за да влезеш в насрещното на магистралата се иска малко повече "талант" от нужния да изгасиш кола с автоматични скорости при потегляне...
Имаше едно време един виц:
Звъни телефонът на някаква мутра, който си кара по магистралата. Оказва се гаджето му.
-Скъпи, много се притеснявам, моля те внимавай, че по радиото казаха, че имало някакъв луд, който карал в насрещното по магистралата с бясна скорост...
- О, не е един, бебчо, много са, много са...
Имаше едно време един виц:
Звъни телефонът на някаква мутра, който си кара по магистралата. Оказва се гаджето му.
-Скъпи, много се притеснявам, моля те внимавай, че по радиото казаха, че имало някакъв луд, който карал в насрещното по магистралата с бясна скорост...
- О, не е един, бебчо, много са, много са...
- Kregec
- ентусиаст
-
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Сега се сетих между другото за още нещо:
По пътя от Казанлък до Стара Загора има един участък, мисля, че е около 15 км., който е с по две платна във всяка посока и е разделен от мантинела. Имам един съученик, който като взе книжка и баща му го пратил до Стара Загора да уж да купи нещо си, ама всъщност, да се учи да кара. Та въпросният суъченик стигнал до Стара Загора и се върнал безаварийно, ама с малката подробност, че на отиване минал през насрещното.
Човекът се казва Найден и последно съм го виждал да кара Москвич Алеко, ама не го знам, може и Мерц да си е купил...
По пътя от Казанлък до Стара Загора има един участък, мисля, че е около 15 км., който е с по две платна във всяка посока и е разделен от мантинела. Имам един съученик, който като взе книжка и баща му го пратил до Стара Загора да уж да купи нещо си, ама всъщност, да се учи да кара. Та въпросният суъченик стигнал до Стара Загора и се върнал безаварийно, ама с малката подробност, че на отиване минал през насрещното.
Човекът се казва Найден и последно съм го виждал да кара Москвич Алеко, ама не го знам, може и Мерц да си е купил...
- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
Преди 2 месеца с баща ми с камиона се пребираме от Германия и минахме да разтоварим в Ловеч..след това по магистралата към Пазарджик..вече е 21:30 и влизаме в лявото платно ,за да изпредварим камион и точно след като го минахме гледам срещу нас една бяла жигула БЕЗ фарове
в най-лявата лента .. двамата с бащата така
рязко надясно за малко да чукнем другия камион с ремаркето,той се разсвири ,но след малко като видя камикадзето пресветна с дългите да се извини бащата му отвърна с ляв-десен-ляв-десен мигач и всичко по живо по здраво.. 

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Колега, я кажи в кой хотел си бил на Албена, че аз съм редовен там ) и за като теб ходя обикновено с две мадами
)

- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
Kregec написа:Беце аз бях вече полу заспал сестраи беше и тя полу заспала, просто всичко стана толкова бързо че след това се усетих. Реакциата и беше супер бърза. Както казах една от малко наистина добри шофьорки. Евала и прая, а ония не мога да проумея как е влиязъл в насрещното и как не се е усетил че не е кадето трябва! Като престигнах в София слязох от колата пред нас и се кланех на улицата и целувах земята че съм престигнал след тази случка!
пияни мръсните боклуци и като карат някоя щайга мерцедес се мислят за безсмъртни деба и боклуци ама те ще го събиртат с лопатка него спокойно добре че вие сте добре

- Kregec
- ентусиаст
-
Баце бяхме на Орхидея Парк в Албена! Но не си мислете че съм се забавлявал с девойките просто се познаваме от много годинки и си брамчим така! Не че нямам желание за нещо повече щото и двета са
но сме само много добри приатели!

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
само в наща мила татковина, докато караш в насрешното некой мое да те измлати отзад!!!!!...............ма тва ,щото има повече от един глупак ,дето кара в насрешното...!!!
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
аз ходя в Ралица или Калиакра! иначе така по приятелската е най-арно! за занеш
абе в орхидея веднъж бях и нещо не ми хареса особено.....

абе в орхидея веднъж бях и нещо не ми хареса особено.....
SKISA написа:само в наща мила татковина, докато караш в насрешното некой мое да те измлати отзад!!!!!...............ма тва ,щото има повече от един глупак ,дето кара в насрешното...!!!

Ей с това изби рибата

Да ти кажа, честно по-добре е станало че случката е била през ноща, защото виждаш фаровете на острещния автомобил който блестят къде къде по-ярко от обикновенни стопове.
Един път ми се случи на връщана от морето, ама беше по-раничко към 5 след обяд. На магистралата малко след Бургас, пътуваме комплект с някаква Тойота Авенсис и гледаме в авариината лента срещу нас, някаква калинка, ама каква беше помня ли..
Какви само са хората, за да не отидат до следващата отбивка примерно на 20км по-натам биха направили обратен на магистралата и биха се движили в насрещното! Ей тия 10лв за бензин.. мамка им!
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2