За почитателите на Old School...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

За почитателите на Old School...

Мнение от Dimo » 08 Окт 2004, 13:30

Докато човърках из интернет попаднах на едно място където се организира подписка срещу Крис Бангъл! Предлагам всички които са фенове на old school и не са големи привърженици на новият дизайн на БМВ да дадат своя глас в подкрепа на петицията срещу Бангъл. Адресът за гласуване е:
http://www.petitiononline.com/STOPCB/petition.html

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 08 Окт 2004, 13:35

:idea: Не ми се търси да ти покажа темата ама тая анкета я попълнихме още преди повече от половин година, файда никва, продължават да бълват баничарки и чикии.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

баварски фанатик
Аватар

Мнение от Dimo » 08 Окт 2004, 16:15

Незнам, сигурно трябват повече хора, знае ли човек :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 08 Окт 2004, 16:33

Много наивно :dummy:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 08 Окт 2004, 17:51

[steeN] написа:Много наивно :dummy:

Не убивай ентусиазма на човека :lol:
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 09 Окт 2004, 0:39

BMW8 написа:Незнам, сигурно трябват повече хора, знае ли човек :roll:

Аз лично гласувах над 100 пъти.. ама.. както казва Тано.. баничарниците вече могат и с БМВ да си карат продукцията. :maad:

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 09 Окт 2004, 7:15

Ние може да си гласуваме,но на тях им е по-евтино да си произвеждат пластмасово-компютърни коли с дизайн,който да се харесва не на феновете,а на масовия узър и това Е!
Връщане назад няма и няма да има :evil:

PVC RULZZZZz

Аватар

Мнение от DA WOLF » 09 Окт 2004, 8:53

за съжаление е така...
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 09 Окт 2004, 9:03

И аз гласувах ама... :roll: Вече близо 11хиляди гласа има!Абе рано или късно Крис Бенгъл ше се махне ама тва според мен няма да реши проблема ,просто модерното автомобилостроене налага този стил ,положението е същото и при другите марки ,както виждате и Бентли вече е повече луксозен Фолксваген отколкото кола за аристократи.Просто времената се менят а с тях и автомобилостроенето :cry:
But does a human form display to those who dwell in realms of day

Аватар

Мнение от DA WOLF » 09 Окт 2004, 9:09

аз съм гласувал над 10 пъти :evil: :evil: :evil:
аам тия подписки няма да променят нищо....
как можаха да наемат тоо нещастник дето го изритаха от ФИАТ акъла ми не го събира...
усра новата 7-ца и и правиха фейс след 6 месеца - тва е нечуван провал... но колкото и фейс да и правят ще продължи да се продава като ЛАЙНА (както казват хората в анкетата) :arrow: ТЪПАНАР
DaWolf

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 09 Окт 2004, 9:55

Е немога да разбера защо повечето дет пишат в тия анкети против Бенгъл,кат се пусне някоя тема за някой нов баварец и пишат-невверопятен,уникален и незнам си кво още,ама иначе плюят :? !Тва е ебати тъпото.Вие кво искате БМВ да са смотана фирма,която лежи на славата на някогхъшни модели,или кво а?Кво искате ауди да се хвалата че имат повече нови технологий може би или.....или искате кат седнете в някое ново БМВ и да ви е тесно,да неможете да се обърнете...ами нестава-БМВ си има конкуренция,която трябва да се гони!А в ситуацията на днешния пазар се търсят винаги новите идей и т.н.!За що неможе никой да го проумее тва!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

баварски фанатик
Аватар

Мнение от Dimo » 09 Окт 2004, 10:36

Виж сега разбираемо е че модерното автомобилостроене налага нови граници при всички марки коли, включително и БМВ. Вярно конкуренцията трябва да се гони, ама погледни например Мерцедес, те да не би да са направили некаква революция със дизана си за да си поддържат нивото. Все пак марката им си има свои поклонници които харесват консервативните коли в които си като в подводница и се губи усещането от шофирането и те се грижат да не изгубят тази воя клиентела която формира голяма част от продажбите им! При БМВ проблема е че дизайна на колите е подложен на драстична революция довела до привличането на много нови клиенти, но и загубата на стари. Тази революция трябва да се извърши но много по бавно. А не за 2 години и хоп като видиш какво се е пръкнало от конвеира и се чудиш кво е тва! Наистина красиви са новите им коли имат спортно излъчване, но като гледам Е90 и го сравнявам с Е36 или Е46 (по дизайн) ми да ме извиняват ама хич няма да го предпочета! Колкото до тва че колите ставали по широки, ша ма извиняваш, ама качи се да караш един москвич 12-тка и Мерцедес S-klas, да не те плаша ама са еднакво широки нищо че едното е модел 1980, а другото 2004!!! :evil:
Така че според мен развитие трябва да има но не толкова драстично колкото направиха от БМВ. Я ми кажи коя кола изглеждаше толкова абсурдно по улиците на фона на останалите когато излезе а? Ми седмицата естествено.
А това на което съм най-голям противник е вътрешният интериор на новите БМВ-та, като започнеш с премахването на завъртяната към шофьора централна конзола и т.н. всичко е адски зле, единствено присъствието на I-Drive прави изключение. Погледни интериора на Е39 и новата петица и с ръка на сърцето кажи че вторият ти харесва много повече а? Дали е така, как мислиш?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 09 Окт 2004, 12:28

Никой, ама никой няма право да посегне на духа на БМВ, без значение дали това е Крис Бенгъл или някой друг!!! От всички модели на БМВ , разработени под негово ръководство , мога да понеса само е60, но и при него се губи усещането за баварски вълк....Нека да съм с остарели разбирания, нека да съм задръстен!Аз си предпочитам Е*, Е2* и Е30 сериийте. При тях го имаше това, заради което съм в тоя форум -ДУХА и ИЗЛЪЧВАНЕТО НА БМВ. РЯЗКИ И ВЕЛИКИ МАШИНИ, които не се мъчеха да изпреварят по продажби Пежо, Фау Ве или Опел.ПРОСТО защото по онова време са се правели АВТОМОБИЛИ, а не маркетингови политики!!!!

П.С- не знам откога тече това мероприятие с подпсите, но са събрани 11 000. Това е горе-долу броят на продадените е46-ци за 1 месец.Направете си сметка дали ще бъде махнат скоро Крис Бенгъл. Просто дизайна както каза НеоПринт допада на обикновения юзер , а той е мнозинство спрямо феновете (разбира се не искам да обидя никой тук, на когото новия дизайн на БМВ му харесва, но всеки си дава сметка колко от тези 11 000 човека, купили си ново БМВ сега, са фенове като нас.Така че.........

Аватар

Мнение от DA WOLF » 09 Окт 2004, 13:19

за мен единственото негово БМВ което има изгледа нрава и духа на истинско такова е Z8
DaWolf

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 09 Окт 2004, 14:24

Само ще кажа, че г-н Лайно (Бенгъл) е направил дизайна на Фиат Мултипла (ДАААААААААААААААА ОНОВА АДСКИ ГРОЗНОТО ПРЕД КОЕТО Панда е направо като космически кораб) и повече няма да говоря..

П.С. И го рекламираше нашият "любим" пилот от Ф1, Врабчето..

Следваща

Назад към Основен Форум