Нектарий:Панкратий често ме млатеше-или що за църква имаме?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Нектарий:Панкратий често ме млатеше-или що за църква имаме?!

Мнение от someone » 18 Авг 2008, 20:14

Бившият игумен на Гложенския манастир е с психични отклонения и редовно ме биеше, това заяви в интервю за Дарик вторият йеромонах в манастира Нектарий, който седем години е работил с йеромонах Панкратий. Той остава Ефимерий (свещеник) в светата обител, която вече е с охрана от частна фирма, цивилно лице пази манастира.

Йеромонах Нектарий напуснал Гложенския манастир в края на юли след като йеромонах Панкратий разбил стаята му, а след това го пребил, разказа духовникът. Причината била, че закъснял за служба.

„Първата му работа беше да ме хване за главата и да я блъска в масата, държа се с мен като с роб. След това строши всичката ми покъщнина и се закани, че следващия път съм щял да изглеждам като вече счупения компютър”, каза Нектарий.

Той не крие, че се страхува от йеромонах Панкратий.

„Същата вечер си тръгнах, защото чух, че разрязва с ъглошлайф катинара на стаята ми, за да го смени. Извиках му, че съм тук, за да не го прави. Той отвърна – какво като си тук, ей сега идвам при тебе. Паднах на земята и започнах да се моля да не ме бие. Той каза: „Какво да не те бия, ти си за пребиване бе и продължава кьотек!”, разказа още Нектарий.

Йеромонах Нектарий призна, че е пушил трева, както се твърди в интернет-форумите. „Не съм привикнал към това вещество, взимал съм от приятели, понякога и съм отказвал”, добави той. По думите му консумацията на марихуана трябва да се узакони, но това да става само на определени места. „Ако се забрани марихуаната, трябва да се забранят и алкохолът и цигарите”, посочи още Нектарий.

Източник: ДАРИК

Единият монах биел другия, а той пък за утеха, чисто по монашески дърпал тревица...ебаси безумието... Не мога да кажа, че съм от най-праведните православни християни, много грехове не са ми чужди, ама мисля, че това минава всякакви граници...И това са само нещата, които са излезли над повърхността...представям си колко неща има, които никога няма да бъдат разказани...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 18 Авг 2008, 20:19

:mhihi: Народа изтрещя,ейййййй! :confused: :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 18 Авг 2008, 20:29

Поп-наркоман :mhihi: ебах му майката, тва е нещо невероятно, сигурно смъркат и по скъпа дрога :mhihi: ма и те са хора 8)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N57 3.0xd

Мнение от Hellrider » 18 Авг 2008, 20:54

ми те повече от половината са и педали, тей че какво се очудвате за тревицата :twisted:
пък и да ги по**а във византииците кви именца имат
църквата е една голяма мафия, която само прибира кинти и все плаче, че няма :evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 18 Авг 2008, 22:21

то тоз поп по-голям катил излезе от ОТЕЦ НАФАРФОРИИ от на славито шоуто :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kusho » 18 Авг 2008, 23:11

Джипове, млатене, трева, палежи, педерастия.........църква в крак с времето имаме, то няма заповед: "Не пуши тревата на ближния!" :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 18 Авг 2008, 23:16

Насред манастира отварят един кофи-шоп и проблема е решен :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 18 Авг 2008, 23:28

Eи тия попове по цел ден нема какво да прават и почнаха да се млатат. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 18 Авг 2008, 23:42

Аз много харесвам този манастир и ходя от време навреме но последния път наистина ми направи впечатление, че монаха там не беше мнго адекватен. Мина ми през акъла, че нещо друсат там ама...
Не съм споделял с приятели от уважение към църквата и манастира но явно съм имал правилно предчувствие...

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 19 Авг 2008, 0:31

Хахахаххахаххахахахаххаххахахахаххаххахахаххахаххахахахаххаххахахахаххаххахахаххахаххахахахаххаххахахахаххахаааааааааа
Ебати вица!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 19 Авг 2008, 3:17

Тоя бати името Нектарий :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Единия пуши трева,другия се нашмърка дойде му повера и го запука.Тоталната лудница било в тая църква :shock: :shock: :shock:

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 19 Авг 2008, 9:47

Ебати и отеца "Нектарий"!!! :shock:

Изображение
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 19 Авг 2008, 10:00

Трябва да се прекръсти на отец Тревоманий :mhihi: :mhihi: :mhihi: баси лудака мине ми службата скрие се в стаичката си пусне си Боб Марли и започва да свива :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 19 Авг 2008, 10:20

няма се очудя ако след време пишат че тоя надрусания поп правел пергели във манастира :weed: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: форд мондео мк2
Мечтае да кара: е30 М3/е38 750iL

Мнение от HuKoTuH40 » 19 Авг 2008, 10:47

Те всичките попове, свещенници и прочие са ебати откачалките.
До преди няколко години имах Поп съсед направо нямам думи вкараше ли няколко ракии и почваше да се кара и бие с жена си,след това слизаше и доизливаше яда си на вартбурга (мн издръжлива кола никога не се оплака :П)
А това лято правят курбан на село минавам покрай колата на "попа" и поглеждам вътре и кво да видя :shock: табелка със снимката му и надпис "Частен детектив" ама на снимката се изпъчил с расото
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата