Докато съм бил на г*за на географията...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 18 Авг 2008, 16:17

Баце и аз съжалявам за случката пусни и на мен едно Л.С. ако разбереш кои са да ги видим колко са смели, щото на жена с дете е много смело да посягаш да еба и прошляците само здрав прът и много ама много бой му трябва на тоя кенеф

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 18 Авг 2008, 17:26

Аз..........................просто НЯМАМ ДУМИ!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 18 Авг 2008, 17:48

просто съм безмълвен... Радо, надявам се жена ти и детето бързо да се въстановят от шока, но за такива копеленца като тия оръфляци с е36ците.... бой с тръби им е малко :comp: :comp: :comp: :ranting: а разбереш ли ги кои са... боойййй :dummy: :dummy: :dummy:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: BMW 730

Мнение от Hard » 18 Авг 2008, 21:48

rado_rf написа:Благодаря ви много за подкрепата. Утре това ще им е първата задача след работа - да издиря шофьорчето. Жена ми и бебето са добре. Като излизаме на разходка заглеждаме хората в Е36-ците с надеждата тя да види познатите мутри. Пък после...

Намери ли ги?????????

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 19 Авг 2008, 11:54

:shock: :shock: :shock: нямам думи ....
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 19 Авг 2008, 23:05

Радо сервиза ми е в Овча Купел и колежките ми са 3 нежни създания, най малката е 110 кила :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Доста бързо можем да дойдем там в района. Ако има нещо, звънкай ;)
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 20 Авг 2008, 1:03

Ей мама му стара, направо умирам от яд, че такива пишлигари изобщо са взели та са се родили.

Радо, намери рег. номера на БМВ-то. Веднага ще извадя адреса и директно ще го сложа най-отгоре на форума заедно с линка към тази история. Тия бял ден няма да видят.

Поне може ли по-подробно да опише колата?

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 20 Авг 2008, 12:12

Греда :(
Ходихме до гаража на 73 на Житница, но там категорично отказаха да дадат каквато и да е информация за техните служители. Бяха любезни, но такъв бил вътрешния правилник за да се избегне саморазправа и конфликти предвид естеството на тяхната работа. Ходихме и до СКГТ на Мария Луиза, но и там беше същото. Предложиха ни ако искаме да напишем похвала и т.н. но като се сетя че става въпрос за побой и се отказахме. Искахме просто имената и телефона на момчето.
Оставих си номера на телефона и на двете места в случай че някой реши все пак да полюбопитства и да попита момчето какво се е случило.
Естествено не бяхме толкова глупави да споменем подробности около случая, просто казахме че искаме да благодарим лично за оказана помощ, а каква е била помощта не казахме на никой. :(
Остават две възможности - Да хвърляме по едно око на 73 или да питаме някой от колегите му.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 20 Авг 2008, 12:18

!!Asen_X написа:Ей мама му стара, направо умирам от яд, че такива пишлигари изобщо са взели та са се родили.

Радо, намери рег. номера на БМВ-то. Веднага ще извадя адреса и директно ще го сложа най-отгоре на форума заедно с линка към тази история. Тия бял ден няма да видят.

Поне може ли по-подробно да опише колата?

Асене, единственото което жена ми помни е че е черна Е36. Хич не го харесва този модел. Няма спомен с колко врати е била, нито за лети джанти или спойлери или каквито и да е особени белези. Което всъщност си е особен белег. Е36-ци без някакви добавки и тям подобни са рядкост. Лошото е че жената няма спомен.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 20 Авг 2008, 19:19

разпитай някой колега на момчето
а тия биячи все някъде ще се появят
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e28 turbo

Мнение от Ma7e4k0 » 22 Авг 2008, 13:35

Колега, аз сам от Овча Купел 2 ...ако е36-цата е квартална и накраш жена ти да ти я опише подробно, мога и да се сетя на кои е и да ти помогна да го намериш..щото тука има доста млади "дупета" с е36-ци и сите ги знам :roll:

П.П сега видях че в по-горното мнение си написал че жена ти непомни за джанти и тн..
BMW e30 320i Powered by LowBudgetPerformance™ & 88' BMW E30 330i Turbo & BMW e36 m40b16

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 22 Авг 2008, 14:57

Това ако го видя сигурно ще блокирам ..... Хайде псувни,хър -мър иди- дойди, но чак да рита количка ....

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 M52
Мечтае да кара: M5

Мнение от i4koo » 22 Авг 2008, 15:12

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Нищо лично ,Просто бизнес !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 22 Авг 2008, 16:59

i4koo написа::mhihi: :mhihi: :mhihi:
???

Потребител
Аватар

Мнение от cappy123 » 23 Авг 2008, 13:01

:( не мога да повярвам??? Не е ли добре жена ти да отиде в полицията и да им каже как изглеждат и да се намерат...е тогава какъв бой ще има... :evil: :evil: :evil: Ще се съберем всички от форума ако трябва и ще им ебеме майката!!! да посегнат на бебе и на жена.Дебааааааааааа :evil: :evil: :evil: СМЪРТ за тях!!!
жена ти как е ? а бебето :(

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории