Докато съм бил на г*за на географията...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Баце и аз съжалявам за случката пусни и на мен едно Л.С. ако разбереш кои са да ги видим колко са смели, щото на жена с дете е много смело да посягаш да еба и прошляците само здрав прът и много ама много бой му трябва на тоя кенеф
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Аз..........................просто НЯМАМ ДУМИ!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
просто съм безмълвен... Радо, надявам се жена ти и детето бързо да се въстановят от шока, но за такива копеленца като тия оръфляци с е36ците.... бой с тръби им е малко
а разбереш ли ги кои са... боойййй

- Hard
- Потребител
-
- Мечтае да кара: BMW 730
rado_rf написа:Благодаря ви много за подкрепата. Утре това ще им е първата задача след работа - да издиря шофьорчето. Жена ми и бебето са добре. Като излизаме на разходка заглеждаме хората в Е36-ците с надеждата тя да види познатите мутри. Пък после...
Намери ли ги?????????
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Новини
-
Ей мама му стара, направо умирам от яд, че такива пишлигари изобщо са взели та са се родили.
Радо, намери рег. номера на БМВ-то. Веднага ще извадя адреса и директно ще го сложа най-отгоре на форума заедно с линка към тази история. Тия бял ден няма да видят.
Поне може ли по-подробно да опише колата?
Радо, намери рег. номера на БМВ-то. Веднага ще извадя адреса и директно ще го сложа най-отгоре на форума заедно с линка към тази история. Тия бял ден няма да видят.
Греда
Ходихме до гаража на 73 на Житница, но там категорично отказаха да дадат каквато и да е информация за техните служители. Бяха любезни, но такъв бил вътрешния правилник за да се избегне саморазправа и конфликти предвид естеството на тяхната работа. Ходихме и до СКГТ на Мария Луиза, но и там беше същото. Предложиха ни ако искаме да напишем похвала и т.н. но като се сетя че става въпрос за побой и се отказахме. Искахме просто имената и телефона на момчето.
Оставих си номера на телефона и на двете места в случай че някой реши все пак да полюбопитства и да попита момчето какво се е случило.
Естествено не бяхме толкова глупави да споменем подробности около случая, просто казахме че искаме да благодарим лично за оказана помощ, а каква е била помощта не казахме на никой.
Остават две възможности - Да хвърляме по едно око на 73 или да питаме някой от колегите му.

Ходихме до гаража на 73 на Житница, но там категорично отказаха да дадат каквато и да е информация за техните служители. Бяха любезни, но такъв бил вътрешния правилник за да се избегне саморазправа и конфликти предвид естеството на тяхната работа. Ходихме и до СКГТ на Мария Луиза, но и там беше същото. Предложиха ни ако искаме да напишем похвала и т.н. но като се сетя че става въпрос за побой и се отказахме. Искахме просто имената и телефона на момчето.
Оставих си номера на телефона и на двете места в случай че някой реши все пак да полюбопитства и да попита момчето какво се е случило.
Естествено не бяхме толкова глупави да споменем подробности около случая, просто казахме че искаме да благодарим лично за оказана помощ, а каква е била помощта не казахме на никой.

Остават две възможности - Да хвърляме по едно око на 73 или да питаме някой от колегите му.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
!!Asen_X написа:Ей мама му стара, направо умирам от яд, че такива пишлигари изобщо са взели та са се родили.
Асене, единственото което жена ми помни е че е черна Е36. Хич не го харесва този модел. Няма спомен с колко врати е била, нито за лети джанти или спойлери или каквито и да е особени белези. Което всъщност си е особен белег. Е36-ци без някакви добавки и тям подобни са рядкост. Лошото е че жената няма спомен.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
разпитай някой колега на момчето
а тия биячи все някъде ще се появят
а тия биячи все някъде ще се появят
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Колега, аз сам от Овча Купел 2 ...ако е36-цата е квартална и накраш жена ти да ти я опише подробно, мога и да се сетя на кои е и да ти помогна да го намериш..щото тука има доста млади "дупета" с е36-ци и сите ги знам
П.П сега видях че в по-горното мнение си написал че жена ти непомни за джанти и тн..

П.П сега видях че в по-горното мнение си написал че жена ти непомни за джанти и тн..
BMW e30 320i Powered by LowBudgetPerformance™ & 88' BMW E30 330i Turbo & BMW e36 m40b16
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Това ако го видя сигурно ще блокирам ..... Хайде псувни,хър -мър иди- дойди, но чак да рита количка ....
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5