Навигационен диск за 120d Business
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

в България не ти трябва фабрик навигация , особено като няма покритие на градовете с точни адреси . Остава риска да ти счупят стъклото заради екрана...
- georgekodinov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 120d
- Мечтае да кара: Хилядолетния Сокол
V-max написа::mhihi:![]()
това последното искренно ме разсмя ))))
в България не ти трябва фабрик навигация , особено като няма покритие на градовете с точни адреси . Остава риска да ти счупят стъклото заради екрана...
Абе дразни ме честно казано : имам нещо което седи и не работи.
Не съм казал че ми трябва за България : за там си се оправям и без навигация. Но за другите държави сигурно е по-пълна.
А иначе за стъклото : няма как да го махна екрана : вграден е

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
georgekodinov написа:vesko06 написа:Никой не те е карал да си купуваш диск-а... Ти попита, аз ти обясних. Ти си решаваш какво ще правиш!
Абе сега ти погледнах блога. Малко странно ми седи да препоръчваш на хората да си купят софутер за 600 лв и междувременно да предлагаш пиратски песни за сваляне. Ама ти си знаеш де ...
И това какво общо има с темата? Никой нищо не съм карал да си купува...! Това, че ти го разбираш така, е друг въпрос.... Все едно ти никога, ама никога не си теглил филми или музика "нелегално"..?! Сега, ако ми кажеш, че всичката ти музика е купувана легално, та признавам...!
- georgekodinov
- кандидат ентусиаст
-
vesko06 написа:И това какво общо има с темата? Никой нищо не съм карал да си купува...! Това, че ти го разбираш така, е друг въпрос.... Все едно ти никога, ама никога не си теглил филми или музика "нелегално"..?! Сега, ако ми кажеш, че всичката ти музика е купувана легално, та признавам...!
Верно няма : да не задълбаваме. Само ще ти вметна че разпостраняването и възпроизвеждането на пиратско съдържание се наказва (справка закона за авторското и сродните му права, глава АДМИНИСТРАТИВНОНАКАЗАТЕЛНИ РАЗПОРЕДБИ, чл. 97, т. 1-7).
Никъде не се казва че слушането на пиратска музика е престъпление в този закон (стига да не си пазиш копие при теб).
А и също няма и наказание за незаконно притежание на бази данни (както картите за GPS могат да се охарактеризират). Има наказания за незаконно притежаване на програми (което в случая на GPS програмите за BMW не е така).
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
georgekodinov написа:Верно няма : да не задълбаваме. Само ще ти вметна че разпостраняването и възпроизвеждането на пиратско съдържание се наказва (справка закона за авторското и сродните му права, глава АДМИНИСТРАТИВНОНАКАЗАТЕЛНИ РАЗПОРЕДБИ, чл. 97, т. 1-7).
Никъде не се казва че слушането на пиратска музика е престъпление в този закон (стига да не си пазиш копие при теб).
А и също няма и наказание за незаконно притежание на бази данни (както картите за GPS могат да се охарактеризират). Има наказания за незаконно притежаване на програми (което в случая на GPS програмите за BMW не е така).
Абе пич стига си задълбавал нещата , много излишни коментари станаха вече !!!
- georgekodinov
- кандидат ентусиаст
-
- georgekodinov
- кандидат ентусиаст
-
MaXimal написа:Офтопик:
Ти някакъв прототип на първа серия ли караш?
Кара: '95 120d
Верно си ОФФтопик

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
- georgekodinov
- кандидат ентусиаст
-
vesko06 написа:И единичката се произвежда от 2004та, ако не виждаш...
Мааалеее ! верно съм овца !

- RuM6n
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0sd
- Мечтае да кара: по често
В крайна сметка някой подкарал ли е навигацията Бизнес на БМВ? от къде диск, колко пари ,какво покритие, струва ли си?
- georgekodinov
- кандидат ентусиаст
-
Naiob написа:Потърси Тук:
http://www.zoozle.org/emule-bittorrent- ... ,en,0.html
и тук:
http://thepiratebay.org/search/BMW/0/99/300,600
Търсихме из тези. Изгорил съм нещо като 15-на подложки с това търсене.
Човека има конкретен въпрос (а и аз). Ще се радваме да получим конкретен отговор.
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series