добър сервиз във Варна?
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- javor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525d
добър сервиз във Варна?
колеги, предстои ми ремонт на двигателя(Е36 318is).нещо взе да гори повечко масло(1-1.5л. от смяна до смяна "MOTUL 6100 10/40"),а и като е студена трака.незнам дали е верига ,клапани или нешо друго. та молбата ми е да ми кажите сервиз, в които могат да работят качественно.
- javor
- кандидат ентусиаст
-
- LacitEgarot
- Потребител
-
Мой приятел, работи в автосервиз, ми препоръча за двигателя сервиза до зеленчуковата борса, но не съм ги пробвал все още.Едуардо, над Кауфланд ми прави хлопелите, но BMW?
Успех!
Успех!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
javor написа:никой ли не ходи по сервизи бе![]()
![]()
кат бяхме по варна ходихме в Корадо, от стадион Гагарин към виница след като пътя се стесни в 3 платна от ляво ти е сервиза, Митко и Краси са пичовете, пълно е наокола с БМв-та
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- javor
- кандидат ентусиаст
-
- brabusbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d LCI
- Мечтае да кара: Самолет
Дайте моля ви някакъв телефон или по точно да обясните къде се намира този сервиз, че преди малко ми се прецака хидравликата и ходих да го търся къде е този сервиз Корадо и никъде не го намерих по пътя за Виница. Нека който е ходил или има телефон да даде!
brabusbg написа:Дайте моля ви някакъв телефон или по точно да обясните къде се намира този сервиз, че преди малко ми се прецака хидравликата и ходих да го търся къде е този сервиз Корадо и никъде не го намерих по пътя за Виница. Нека който е ходил или има телефон да даде!
Е стига ве аз не бях ходил във варна и го намерих веднага. от ОМВ-то след стадиона като тръгнеш на светофара в дясно нагоре по баира и сервизът се пада от ляво има 2 ролетни щори 100% ще го намериш има табела. Не съм ремонтирал нищо но имам добри впечатления от това което видях когато бях там. И има доста техника и уникални БМВ-та там е царството на Е30-ките и Е32-ките

- bravo83
- Потребител
-
- Кара: 320td
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Compact 320td 150ps
знаете ли някакви телефони на тоя сервиз Корадо. Понеделник явно не бачка бяха смъкнати ролетните щори.
днес ме изнервиха тия надути кавали във варна карс та мисля друг сервиз да пробвам...
днес ме изнервиха тия надути кавали във варна карс та мисля друг сервиз да пробвам...
- DK krasi
- младши ентусиаст
-
0899 979755 красиbravo83 написа:знаете ли някакви телефони на тоя сервиз Корадо. Понеделник явно не бачка бяха смъкнати ролетните щори.
Айде пак се изказа неподготвен.ПО принцип се случва и при най-добритеДенит0о написа:тва не е ли къде изтърваха колата от подемника

сбирки Варна видео:
Денит0о:типично за 4цил комби-ма много разбираш ей....
12 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ