Има ли разлика в цените Garmin/Техномаркет/Технополис?
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Има ли разлика в цените Garmin/Техномаркет/Технополис?
Утре ми се налага да замина да пообикалям малко из БГ и реших преди тръгване да си купя една навигация. И без това от доста време се каня да си взема та реших сега да я купя.
Мисля да взема Гармин. Погледнах в сайта им. Там в момента има промоция на някои модели автомобилни навигатори. Техномаркет и Технополис са техни партньори и в сайта на Гармин освен магазинът им на бул. В. Левски са посочени и тези два магазина. Въпросът ми е дали има разлика в цената ако си купя навигацията от Гармин или от някой от тези магазини?
Мисля да взема Гармин. Погледнах в сайта им. Там в момента има промоция на някои модели автомобилни навигатори. Техномаркет и Технополис са техни партньори и в сайта на Гармин освен магазинът им на бул. В. Левски са посочени и тези два магазина. Въпросът ми е дали има разлика в цената ако си купя навигацията от Гармин или от някой от тези магазини?

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
Re: Има ли разлика в цените Garmin/Техномаркет/Технополис?
X-citer написа:Утре ми се налага да замина да пообикалям малко из БГ и реших преди тръгване да си купя една навигация. И без това от доста време се каня да си взема та реших сега да я купя.
имаш л.с.

- JorkaTa_555
- Потребител
-
- Детайли за колата: BMW e46 316 ti
Аз съм ползвал Garmin Nuvi 350 много е добра много есктри има и е на добри пари.
Мисла че в Технополис са по евтини 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
защо не прегледаш Навигоните?
Аз лично съм с Гармин 350,но съм ползвал и 250 и W250.Навигон не съм ползвал,но графиката му ми се струва е светлинни години напред...в сравнение с Гармин

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ако ти се налага скоро да си сменяш телефона-направо си вземи НТС ТyTnII! има страхотна навигация и ГПС и върши идеална работа. цената в момента е 900лв и е сичко в едно. аз имам такъв тел и навигацията ми върши работа и в софия и в страната и в турция и гърция я пробвах-изключително доволен съм-точността е направо смразяваща...!!!
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Според мен няма... Но все пак влез в сайтовете им, и виж... Аз моята нацигация не я взех от там, а от един друг магазин в Пловдив, и беше по-евтино, отколкото там... 

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
направи ми впечатление, че някои модели са по-евтини в техномаркет отколкото в представителството на гармин
други са с 50-60 лева по-скъпи. Моделът който съм избрал е с по-добра цена в техномаркет

- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
X-citer написа:направи ми впечатление, че някои модели са по-евтини в техномаркет отколкото в представителството на гармин![]()
Казва му се политика за защита на дилърите

12 мнения
• Страница 1 от 1