ЧЕЗ-енергото ...тия ме "кефят" много....!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 14 Авг 2008, 17:16

ми некъде на 18ти или 19ти треа да ида там ,ча поне да ми е излезла изравнителната сметка.
и на мен ми казаха,че щото било нов обект и за тва толко пари ,ма тва е смешно! отделно другите сметки също са смешни ,щото поне могат да не ти начисляват лихва като не платиш навреме нещо,което не дължиш в крайна сметка.
ше се разпрааме здраво с тия ако се опънат , а и смятам да им опъна нервите до дупка ,щото си го заслужават!не били виновни служителите...! сори-да не са почвали работа в такава скапана компания...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Авг 2008, 18:41

Звънни на господарите да дойдат с теб :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 14 Авг 2008, 19:16

Аз имах проблем с Вик тея дни . Отивам културен ,любезен и 20 дни никой не ме ебава. Онзи ден се събудих в кофти настроение - понеделник след 1 седмица на море . Кисел като кисела краставица :mhihi: и право във Вик. От вратата викове ,псувни ,закани и..... на другия ден 4 човек спряха водата на цял квартал за да ми сменят спирателен кран в един мой обект. По принцип съм възпитан и сдържан ,но за съжаление за да се свърши работа трябва да мучиш и боботиш като говедо. С енергото ще трябва повече викане обаче. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 15 Авг 2008, 21:18

Шефката днес каза че се пускала някаква молба за промяна и се
оправили нещата. Ако искаш мога да разпитам за подробности
Неината с-ка беше 960 лв за един месец в апартамент
обитаван от два :mhihi:

Пиши после как си решил проблема.

Аватар

Мнение от SKISA » 18 Авг 2008, 15:23

днес не реших проблема ,щото не била готова изравнителната сметка(!!! като "по-глупав" проверих първо по телефона ,та не се наложи да ида да чакам ,за да разбера ,че съм висял напразно! утре ше е деня "Х"!! ше видим ко ше измислят. по телефона непрекъснато ме съветват първо да си платя и после да отида при тях,ма нема да стане тая.....

Аватар

Мнение от SKISA » 19 Авг 2008, 21:14

докладвам!!
тия вяно четат във форума и нема смисъл да се запасявам с врачански изрази...!! общо взето освен загубеното време в чакане по списъка друго не загубих. за съжаление тръгнах пак по наклонената плоскост на свети Подкуп Българский и може би за тва сичко се опраи. подкупа беше една метална химикалка ивеко-и без тва ми пареше в джоба тва изчадие адово-фиатско! кат ми доде реда след около 45 мин чакане се явих на гишето готов да прегриза нечий гръклян ,ма ми се яви некво момче ,дет вика: -Ми аз приключвам! ...кат видех другите гишета ,че са се заклещили некви мацки тип "соц-добиче" по 130 кила и си викам: -По-добре да се разберем с пича! подадох нежно фиатската химикалка през гишето и тоя я смукна кат гладен шаран-червей! и от там вече немах никви ядове. промених си там секви бази за месеците,напраих си как м ие горе-долу разхода и даже ми върнаха 453лв надвнесени пари!кеш!! малко се опитаха :-Елате до 7дни ,че май нема в касата! ...вкима: -Не стаа! току що платих други тоци-има пари ,а и един пред мене внесе към 4 бона за ток...!така че пари има и след още 10мин и гледайки как момъка се измъква към таксито излезе една от лелите "жената зад щанда" и си получих и паричките...! така че екшъна се размина-остана ми тъпото висене на опшка и смърдене с една рота бабички и слушане рецепти от жълт кантарион и за ишиас...!!!
тва е положението с енергото.
п.с. срам ме е ,че по стар митничарски обичай минах на варианта с подкупче ,ма като си сметна нервите,лихвите да чакам да ми приспадат 9 месеца тия пари и разправиите реших ,че е по-прагматично да мина по леката пътека! на моралистите ,дет ше кажат: -Неа се опраиме никога така! ше им кажа:-Вие се оправайте ,ма докат се опраате аз зимах вече втори душ дома ,а не висех сред смрадта....! сори!

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 20 Авг 2008, 13:34

Маамицата им дееба рекетьорска :evil: Как да не им строшиш крачетата на тия миризливци. И той вече рушвети ще ми взима. Ще го причакам след работа и ще си поговорим надъъъъълго за нещата от живота. :evil:
Начи всичко може да стане ако намажеш нечия лапа, а??
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Предишна

Назад към Извън Темата