не пали(Е36 М43)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- kalincho100
- Потребител
-
не пали(Е36 М43)
здравейте,след десет дни ходене по сервизи,алармаджий,компютри и т.н. открихме че имбилайзера се е прецакал,може ли да ми кажете това чудо има ли начин да се елиминира,правил ли го е някои до сега?
- emobmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 325xi-2001г.
Имобилайзер
По принцип се елиминира но само в специализиран сервиз.На брат ми на колата го махнаха.Отиваш в сервиз на БМВ и ти оправят проблема.Може да е натрупал грешки и компа така че все пак трябва да отидеш в сервиз иначе няма палене.Предполагам че си с чип в ключа.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Единствено в серивз на БМВ могат да го направят.
Но ако отидеш там съм почти сигурен че няма да го елиминират а ще ти го оправят.Те разполагат със специален сфтуер който им позволява пълен контрол върху фабрични имобилаизери.И играта в сервиза е то4но за 5 мин.Другаде мисля че само могат да влошат нещата.Успех
Но ако отидеш там съм почти сигурен че няма да го елиминират а ще ти го оправят.Те разполагат със специален сфтуер който им позволява пълен контрол върху фабрични имобилаизери.И играта в сервиза е то4но за 5 мин.Другаде мисля че само могат да влошат нещата.Успех

- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
Не е само в сервиз на БМВ ама както и да е
Дай ми номера на ЕКУ-то да видя дали имам този дъмп да ти помогна с елиминирането на имото-ЛС

Дай ми номера на ЕКУ-то да видя дали имам този дъмп да ти помогна с елиминирането на имото-ЛС

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Binev_OuT написа:Единствено в серивз на БМВ могат да го направят.
Във дълбока заблуда си млади човече

Поздрави
НЕВОЛЯТА УЧИ........

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- kalincho100
- Потребител
-
благодаря все пак,но аз съм от сливен и не ми се навиваше да дърпам колата до бургас или стара загора,тук едни момчета се занимават доста сериозно с електроника по колите и им я оставих преди два дни и казаха че до три дена ще имам кола
но за елиминирането не са съгласни,щяло после да се отрази,с една дума ще имам проблеми.за сега всичко е готово но трябжаше да намеря кола със същия комп за да се вземе информация за запалването и така,утре маи пак съм на линия.обаче маи нещо мноо кинти искат тея-500 лв. за препрограмиране на софтуер,нормално ли е това? 

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
kalincho100 написа:благодаря все пак,но аз съм от сливен и не ми се навиваше да дърпам колата до бургас или стара загора,тук едни момчета се занимават доста сериозно с електроника по колите и им я оставих преди два дни и казаха че до три дена ще имам колано за елиминирането не са съгласни,щяло после да се отрази,с една дума ще имам проблеми.за сега всичко е готово но трябжаше да намеря кола със същия комп за да се вземе информация за запалването и така,утре маи пак съм на линия.обаче маи нещо мноо кинти искат тея-500 лв. за препрограмиране на софтуер,нормално ли е това?
Колега кои са тези майстори които ти искат тази цифра?Какво толкова и правиха на колата за да стигнат до тази цифра?

П.П. колегата с теб ли се запознах Неделя на Еко?

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
Bрат да не са ти сменили целия компютър.Това наистина е сериозна сума пари.Трябва да говориш със тях какво точно са сменяли защото спорем мен не е нормална сумата.

- kalincho100
- Потребител
-
и аз така мисля,много кинти ми искат нещо и нищо не е сменяно,просто едно препрограмиране на софтуер,а някои може ли да разбере колко ще струва тази услуга в сервиз на бмв
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Тея луди ли са
? 500 лева, да не би те да пишат софта, ебаси!? Въри им кажи, че даваш максимум 200 лева. Дори не са специализиран сервиз на BMW, доколкото разбрах.

11 мнения
• Страница 1 от 1