Какво съм им направил на тия с голфовете

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0 D
Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v

Какво съм им направил на тия с голфовете

Мнение от M-TEAM » 15 Авг 2008, 22:23

днес на обяд отивам аз да зема за ядене на колегите и на мен си и тръгвам ,там където работя няма къде да се яде . И така тръгам си аз всичко нормално карам си съвсем в реда на нещата с 60 някъде по двулентово локално платно , тук в Стара Загора има един мост и минавам аз по моста и вече започвам да се пускам от него на 3-та пуснал съм педала на газта щот скоро ще спирам и точно под моста има пресечка която се включва в пътя по който карам и е достатъчно широко да вървят 2 коли и ненадейно един голф ми искача точно пред мен явно пътя му беше тесен и директно в ляво пред мен все едно кара тир . Аз спирачки по бурдюрите хубавото е че са ниски и спирам и той до мен спрял слизам аз и гледам дали не съм счупил бронята че е М-тех 1 много си я пазя :mhihi: и тоя започва да ме псува аз директо фащам ключа за гумите и се насочвам към него без да проговоря гадното копеленце тръга да бяга ама успях да му счупя стопа и спря на 2 метра и продължава да ме псува хукнах към него ама избяга и накрая един голфаджия ша убия и сиички ще умрат писна ми от тях както и недоносените лапета дето баща им им купил по едно Е36 316 с някой великолепно тракащ М40 да се правят на състезатели из града и да страдат заради тах другите :twisted:
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 M52B20 96 coupe

Мнение от The Shadow » 15 Авг 2008, 22:41

Споко колега, рано или късно ще псува не когото трябва и ще бъде превърнат в новина. Не само с Голф-овете са такива. Един колега с Е60 влезе в еднопосочна улица и при разминаването ми с него аз го поздравих и му казах - "коелга движиш се по еднопосочна улица в забранената посока, често по надолу висят полицай да знаеш" и очаквах да ми благодари, но НЕ - той като започна да ме псува и псува. Не ме нервира "много" - обаче бях изумен доста... Аз от чиста колегиалност ама :confused: .... Та и сред нашите има мърша...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 15 Авг 2008, 22:42

Ти май донякъде сам си си отговорил. Не е до голфа, нито до е36-цата. Аз пък мога да кажа, че съм най-разочаровен от чички с А6-ци и Пасати. Ама това не значи, че колата ги предразполага да са педали на пътя. Аз например преди карах голф гти :mhihi: , карах пасат, карам от време на време рено клио и нисан патфайндър. Ама аз съм си аз. Нямам отнета контролна точка!

Най ми е смешно като съм с клио-то и някой кисел гъзар с 10 годишно БМВ ме гледа отвисоко, все едно е нещо повече от мен. Само в България я има тази снобщина.

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: BMW 730

Мнение от Hard » 15 Авг 2008, 22:48

Воденичаров написа:Ти май донякъде сам си си отговорил. Не е до голфа, нито до е36-цата. Аз пък мога да кажа, че съм най-разочаровен от чички с А6-ци и Пасати. Ама това не значи, че колата ги предразполага да са педали на пътя. Аз например преди карах голф гти :mhihi: , карах пасат, карам от време на време рено клио и нисан патфайндър. Ама аз съм си аз. Нямам отнета контролна точка!

Най ми е смешно като съм с клио-то и някой кисел гъзар с 10 годишно БМВ ме гледа отвисоко, все едно е нещо повече от мен. Само в България я има тази снобщина.

Не оставяй с грешни представи-дори и тук на запад има чички и гъзари с мерджанчета,Бими и др.каляски който да те газират :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 15 Авг 2008, 23:00

Да но едва ли всеки с кола за над 1300лв и телефон над Нокиа 3310 се мисли за мутра. И едва ли всяка втора реплика на улицата е "..а знайш ли аз кой познаам?".

ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0 D
Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v

Мнение от M-TEAM » 15 Авг 2008, 23:09

аз по принци нямам нищо пртив голфовете и хората дет ги карат имам доста приятели дет карат голфове ,нека си ги карат ама най вече с точно такива хора с голф 2 съм имал премеждия можеби щот са евтини ама то селянина в каквато и да е кола се си е селянин :confused:
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 15 Авг 2008, 23:10

Вчера на Драган Цанков и Г.М.Димитров за малко да загубим 2 возила от Е36 форума.
Аз минавах на зелено, един пич по Г.М.Д. с черно Е36 купе мина на червено със 80-100км/ч. Добре че му видях фаровете и не бях се засилил.
Hard, съгласен съм с теб. Аз карам едно Клио от време на време, едно А3 и един Форд. Само с БМВ-то имат някакъв респект. Предполагам породен от кретенския имидж на модела. Никой досега не ми е свирнал или светнал. С клио-то искат да ми отрежат главата и да ми сер*т във врата.
(А карам абсолютно нормално, за никъде не бързам)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 18 Авг 2008, 1:41

мдааа тва и аз съм го забелязал - като съм с 80-ката (ауди) току-виж някои минал през мен, на дълги ми карат, натискат ме когато ме изпреварват, а виж с Е39-ката стават други хора - разликата е голяма

Потребител
Аватар

Мнение от 4efito8898 » 18 Авг 2008, 10:15

аз пък съм най-доволен като се возя в рейса, никой не ми дава къси-дълги и да ме гледа лошо, и доста нерви се спестяват

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 18 Авг 2008, 12:45

4efito8898 написа:аз пък съм най-доволен като се возя в рейса, никой не ми дава къси-дълги и да ме гледа лошо, и доста нерви се спестяват

:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 18 Авг 2008, 13:01

laviatan написа:
4efito8898 написа:аз пък съм най-доволен като се возя в рейса, никой не ми дава къси-дълги и да ме гледа лошо, и доста нерви се спестяват

:mhihi:

Да не говорим, че само с рейса можеш да стигнеш от Борово, до Дружба 2, за 1 лев. :D За времето, то е същото като минеш Еко-то и от там автобусите минават по-бързо от колите през тия задръствания!
СКГТ рулз!! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 18 Авг 2008, 18:51

у зарата са се навъдили голфове с РК на регистрация-с големи спойлери,големи гърнета,големи жанти и момченца гледащи лошо отвътре :roll: направо те побиват тръпки
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWfenomen » 18 Авг 2008, 19:01

и аз имам подобен проблем човече като карам е30ската :-) но мен ме налазват още по грубо ОПЕЛИ и забележете много интаресно много често ми ръмжат от Форд фиеста :mhihi: :mhihi: :mhihi: а иначе аз пък нямам проблем с голфовете се пак и аз имам голф :mhihi: :mhihi: и то 3ка класиката :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Pencheva » 18 Авг 2008, 20:44

ДА погледнем истината в очите.В един друг форум за немски коли където пиша-аз (и в четирите имам регистрация..)там са толкова нагли и тъпи,че не може да бъде..да не говорим,че модераторите пишат повече от обикновените потребители...спамят като ненормални.Трият мнение след мнение само да покажат че имат думата.Опитваш се да им кажеш нещо-няма братче тъпи като кутията с галоши в коридора ми..нямам думи..Половината лапета скоро седнали и вечее много знаят другите някви чички с джипки :lol: Представяте ли си тези хора на пътя..по-добре не нали?
[Бензин в кръвта]

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 18 Авг 2008, 20:54

liloff написа:.... С клио-то искат да ми отрежат главата и да ми сер*т във врата.
(А карам абсолютно нормално, за никъде не бързам)

Ами лепни отзад на клиомицина "Другата ми кола е БМВ" и нема ти светкат.Сещаш ли се,лошото е че може да се появиш в една друга тема без да пишеш ама поне ще си спокоен на пътя :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории