Някой "колега" да е стрелял по хора наскоро?
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Някой "колега" да е стрелял по хора наскоро?
В мейдийното простраснство изтича информация че двемомчета с бмв дрифтили около заведение в близост до парка Враня. някой от заведението излезал да им прави забележка при окето единия от бмв-то го гръмнал с газов пистолет. това много ми напомня на разни истории дето чета тук и се чуда дали стрелеца не е същия?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Обратното е Оня от заведението е прострелял шофера http://www.dnes.bg/article.php?id=55858
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
- alexsch
- ентусиаст
-
Е това не ми е ясно как е станало?!? с газов пистолет застрелваш човек в движещ се автомобил и последния се оказва в болницата.....нещо някои моменти са отрязани от лентата! имало е спиране на колата, излизане, приближаване, хващане за реверите, псувни, бутане, шамари, сополи и тогава БУМ!
Шофера стрелял : http://news.ibox.bg/news/id_1620190722
"...Тогава единият от младите мъже в колата слязъл и стрелял по клиент на заведението. "
"...Тогава единият от младите мъже в колата слязъл и стрелял по клиент на заведението. "
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
важното е че вече става опасно 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
http://www.focus-news.net/?id=n1021560
Дам, явно от колата са стреляли.
Тия новинарски агенции станаха като вица за компютрите и компотите...
Дам, явно от колата са стреляли.
Тия новинарски агенции станаха като вица за компютрите и компотите...
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
- alexsch
- ентусиаст
-
....после що ушевите ни недолюбват! мен за втори път ме спират и питат:" имаш ли нещо?" аз учуден- " какво е това нещо?" сержант ушев- "Ми оръжие, бе! ти разсеян ли ми го играеш, а?!"
И на мен ми се случи същото и аз бях така
Стоп палка, спирам и преди да ми се представи почвам да ровя за документите, а оня "Не, не... няма нужда. Оръжие притежавате ли?"... След отрицателен отговор каза "Добре, можете да потегляте".
А, можеше да имам миномет в багажника.
Тия двамата юнаци с БМВ-то са имали късмет, че в заведението не е седяла някоя кисела мутра с 2 барети на колана, че тогава ...

Стоп палка, спирам и преди да ми се представи почвам да ровя за документите, а оня "Не, не... няма нужда. Оръжие притежавате ли?"... След отрицателен отговор каза "Добре, можете да потегляте".
А, можеше да имам миномет в багажника.
Тия двамата юнаци с БМВ-то са имали късмет, че в заведението не е седяла някоя кисела мутра с 2 барети на колана, че тогава ...
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2