на кой етаж живеете че аз съм до асансьора и..-

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 17 Авг 2008, 19:42

EBEEMVACIA написа:
Transportera написа:Най добре влез в асансиора гол и започни ти да тряскаш :mhihi: :mhihi: :mhihi:
1та е полицейска щерка и съм без бронежилетка :idea:

Братле, прикоткай я тя да си поиска и после така я трескай, че да изпадат чак рушветите от на баща и джобовете.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 17 Авг 2008, 20:02

((:BuKcu:)) написа:Аз съм на 5-я етаж и до миналата седмица използвах асансьора, ама се случи така че в един хотел като бях мин. седмица и заседнахме с асансьора...ии...паниката като ме обзе...няма въздух, няма излизане...викам си..са ще умираме тука...но поне уцелих малкото зло и асансьора не беше заседнал м/у етажите.....та така....аз на асаньор повече не се качвам, ако ще и на 18-я етаж...пеша.. :mhihi: :mhihi:

Колежке и на мен ми се случи веднъж в една панелка ,но аз бях между етажите.Смях се много защото точно на мен ми се случи :mhihi:
Няма страшно ,въздух има много ,става малко топличко ,но от това не се мре ;) Една бабичка в НюЙорк как беше стояла в асансьора от петък до понеделник ,без да е умряла ,а :mhihi: вярно ,после бая миене е паднало из кабината ,но шанс :mhihi:

Съвета ,който ви дадох по-горе е много лесен за изпълнение , взимайте столовете и почвайте за да можете да спите,че това тряскане е ужас :help: Видите ли ,че има мазно петно долу до касата на вратата ,даже няма сми да се качвате и въртите ,ще трябва ново демферче ;)

Георги Пенчев
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 17 Авг 2008, 20:07

жоре дай снимката на брат ти от СПС Пловдив :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 17 Авг 2008, 20:22

Penchev написа:
Колежке и на мен ми се случи веднъж в една панелка ,но аз бях между етажите.Смях се много защото точно на мен ми се случи :mhihi:
Няма страшно ,въздух има много ,става малко топличко ,но от това не се мре ;) Една бабичка в НюЙорк как беше стояла в асансьора от петък до понеделник ,без да е умряла ,а :mhihi: вярно ,после бая миене е паднало из кабината ,но шанс :mhihi:

Георги Пенчев

Да бе, има въздух...асансьор 2 на 2, 5 човека вътре...много въздух..нямам думи...на асаньор повече не се качвам....баш на мене ли трябваше да се случи...начии :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 17 Авг 2008, 20:23

трябваше двамата да сме у тоя ансансьор,щеше само хубави спомени да ти навява :mhihi:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 17 Авг 2008, 20:24

pavlin_e30 написа:трябваше двамата да сме у тоя ансансьор,щеше само хубави спомени да ти навява :mhihi:

цял живот :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 17 Авг 2008, 20:25

pavlin_e30 написа:трябваше двамата да сме у тоя ансансьор,щеше само хубави спомени да ти навява :mhihi:

Еми не сме попаднали на едно и също място по едно и също време....шанс :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 17 Авг 2008, 20:32

((:BuKcu:)) написа:

хехе- гледах филм за извънземен живот дали има и 1 учен обясни,че вероятността да се засекът 2 такива е 0.00000000000000000000000000000001 поради време и пространство фактори :shock: :idea:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 17 Авг 2008, 20:44

какъф мал шанс :mhihi:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 17 Авг 2008, 20:49

Имаше един надпис на една врата (въртеше се в нета), който гласеше нещо от сорта: "Конкурсът "Кой ще тресне най-силно вратата" приключи! Всички награди са раздадени!". Пробвай, може и да се усетят ;)

Ох, на баба!
Аватар

..

Мнение от bavareca_86 » 17 Авг 2008, 20:51

баси тъпото тва :mhihi:

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 17 Авг 2008, 20:52

((:BuKcu:)), мацка, няма да се плашиш. Аз в два апартамента съм живяла общо 15 години и все на 1-я етаж. В асансьор никога не бях засядала, но и до 19-я етаж съм се качвала пеша (беше лято и жега и стълбите бяха мноооооогооо). Та сега съм на 5-ти жилищен и 2-3 месеца се качвах и слизах пеша. Ела да ме видиш сега. Засядала съм, ама не ми пука.
То веднъж ще се случи. А и да знаеш - умиране няма. Толкова лесно да се утървеш никъде не дават. :mhihi:
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 17 Авг 2008, 21:30

Да не стане после все стоп-а да натискаш... :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 17 Авг 2008, 22:11

Illusion написа:((:BuKcu:)), мацка, няма да се плашиш. Аз в два апартамента съм живяла общо 15 години и все на 1-я етаж. В асансьор никога не бях засядала, но и до 19-я етаж съм се качвала пеша (беше лято и жега и стълбите бяха мноооооогооо). Та сега съм на 5-ти жилищен и 2-3 месеца се качвах и слизах пеша. Ела да ме видиш сега. Засядала съм, ама не ми пука.
То веднъж ще се случи. А и да знаеш - умиране няма. Толкова лесно да се утървеш никъде не дават. :mhihi:
колежке,кат ти гледам автара и поодписа,докато ти смениш гума и колата я разграбили :mhihi:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 19 Авг 2008, 22:08

EBEEMVACIA написа:...колежке,кат ти гледам автара и поодписа,докато ти смениш гума и колата я разграбили :mhihi:

Изображение
Бате, грешно гуедаш...
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата