има ли някаква опастност
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
На мен оня ден (в петък) ми го направиха тоя номер на ОМВ на Цариградското, горе на детелината за летището....
Влизам аз в колата, въртя ключа и....никой...гледам като бърсал таблото кретена завъртял на положение габарити, включи се радиото вместо диска, а си спомням че слушах диск като оставих колата, абе играло си момчето с това-онова....викам "Кво правим сега, иди вземи кабели и ми намери някой да ми даде ток"...Еми нямали кабели на бензиностанцията
, добре беше някакво момченце там си чистеше с прахосмукачката колицата, та ми даде ток...оня се изнесе като пръдня деба..."Ама тя си беше ОК колата, е до тука си я докарах"....Лошото беше че предварително ме накара да платя 8 лева, иначе нищо нямаше да му дам....да не говорим че три-четири петна от борова смола така си стояха на капака и стъклото, не можело да се махнат...
Няма да стъпя повече на това ОМВ дори и да зареждам, камо ли колата да ми мият.....
Влизам аз в колата, въртя ключа и....никой...гледам като бърсал таблото кретена завъртял на положение габарити, включи се радиото вместо диска, а си спомням че слушах диск като оставих колата, абе играло си момчето с това-онова....викам "Кво правим сега, иди вземи кабели и ми намери някой да ми даде ток"...Еми нямали кабели на бензиностанцията

Няма да стъпя повече на това ОМВ дори и да зареждам, камо ли колата да ми мият.....

F**k them all!
16 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2