БТВ Новините

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

БТВ Новините

Мнение от GeorgiMarinov » 17 Авг 2008, 19:24

Гледахте ли новините току що, как един репортер си заключи едно колело и един негов колега отиде със ножовка и пред погледа на всички минувачи отряза катинара и го "открадна", след непроявениея интерес отидоха на витошка и там по същия начин този път със дезигировка на скинар, даже докато се опитваше да го "открадне" един полицай го попита какво прави и той каза, че си "забравил ключа" и взел от един приятел клещи и се опитва да отреже катинара и НАЙ-НЕОЧАКВАНОТО- полицаят му каза че от другата страна било по лесно срязването :shock: :shock: :shock: след това даже репортера отиде на друго място и взе с една ракета да реже на площат Славейков, но продължението е в късната емисия. Едно колело "крадат" без проблеми в центъра, а какво остава автомобил, даже полицайте ще ни кажат, чакай ние ще го отворим, знаем по-добре, даже могат с паяка да ти го закарат където поискаш :shock: :shock: :shock:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 318ti
Мечтае да кара: 344ti

Мнение от BaHko1 » 17 Авг 2008, 19:37

хахаха :lol: :lol:
няма такава държава
…събуждам се сутринта след страшен запой, и гледам - нищо ми няма!
Лежа си кротко в канавката, якето ми го няма, дънките ми ги няма, портмонето ми го няма, часовника ми го няма… Абе изобщо - нищо ми няма!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 17 Авг 2008, 19:37

ти па и да не се учуди нещо
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 17 Авг 2008, 20:31

Пичове в заблуда сте. http://www.youtube.com/watch?v=J7zb8YXrmIA

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 17 Авг 2008, 20:40

това нее нищо-в париж в центъра спира камион :mhihi: до стоянка с 60 бр. колела- :shock: всички ги срезаха и нафъргаха вътре :twisted:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 17 Авг 2008, 20:48

че и в англия като бях ги разглабяха квото могат ... демек квото не е вързано .. седалки кормила гуми ... квото има се сваля
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 17 Авг 2008, 21:18

в холандия съм виждал :mhihi: всяка част с верига завързана :mhihi: 5-6 вериги на бицикъл :twisted:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GeorgiMarinov » 17 Авг 2008, 21:19

В София ако помните онзи ден откраднаха Бентли Континентал от паркинга на хотел !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 17 Авг 2008, 21:40

ма много сте интересни(това го има само в българия.в каква държава живеем)това се случва в цял свят.и не си мислете че сте оригинални с тия постове :evil:а тия репортери що не отидат да снимат как се кърпят пътищата където кръпката свършва с дупка и се наливат пари на вятъра,мишки ше ми показват как се крадат колелата,и що да не ти помогне полицая това колело има ли документи някакви или според огорчените от държавата трябваще да го арестуват че си е изгубил ключовете от колелото :idea:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 17 Авг 2008, 21:46

То вицове за полицаи май няма... тоя трябва да го пратят в Зимбабве да следи за миграцията на белите мечки... заради такива - айде всички под общия знаменател...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kusho » 18 Авг 2008, 0:12

Все си мислим, че сме крадливо племе. Аз в Бостън колко гуми вързани, а останалото дало фира съм виждал.........

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lidiyailieva » 18 Авг 2008, 0:29

Точно този репортаж не ме изненада особено, но другият с извиращите фонтанчета лайна в морето и коментара на един местен, че точно там най-много риба се хващало, щото имало много витаминчета. :lol: Скоро риба няма да хапна. Честно! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GeorgiMarinov » 18 Авг 2008, 0:38

Е морска риба не яж :mhihi: А аз обмислям варианта да ходя до слънчев бряг само на партита, но не и да "почивам" там ! То аз си знаех за този канал и затова не кракът ми не е стъпнал във морето.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от bundev » 18 Авг 2008, 17:13

Изключително некоректен материал според мен.
Какво би могъл да направи полицая - да му поиска документ за колелото ли? Или да му пусне една проверка по номера на рамата?
Колко от хората които имат велосипеди действително пазят фактура за закупуването им?
Или може би трябваше да го заведе в районното със все колелото и да го държи 24 часа там, за да видим аджеба няма ли някой да пусне жалба, че са му гепили колелото?
Тогава пък щяхме да гледаме поредния материал за полицейски произвол и пак да псуваме колко са тъпи куките ....
Аман от тъпи "журналисти" търсещи ефтинка сензация и провокиращи първосигнални реакции ...

П.П.
Нито съм полицай, нито имам нещо общо със системата.
Просто се възмущавам от такива меко казано малуумни провокацийки.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 18 Авг 2008, 18:19

За тези които споменаха за документите на колелото :arrow:

все си мисля ,че е редно полицая да отведе гражданина ,който реже веригата в районното полицейско управление за да даде показания.Всичко е записано + данните от личната карта на въпросния гражданин + марка,модел,цвят и особенности на велосипеда - ВСИЧКО и когато един ден ,по-точно на следващият гражданина ,който вече си няма колело отиде в някое от полицейските управления и подаде жалба тТЕ веднага да привикат онзи господин"нахалния" :roll: Аз си мисля ,че това е реда на работа ,не съм полицай ,но то иначе за какво е полицията в крайна сметка :roll:

Нищо лино към никой тук :!:

Георги Пенчев
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата