Утре е 16-ти август...бум-бум! :)
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
lidiyailieva написа:Спорт?!?Егати! Винаги ми е било интересно какво е удоволствието от това да гръмнеш животно?!? Сигурно тяка и няма да разбера... Но със сигурност ми доставяше по-голямо удоволствие да гледам как стадо елени слизаха да пият вода на реката на село. Е вече ги няма. Сигурно заради спортисти. Сори колеги. Баща ми и дядо ми също бяха от тези спортисти когато бях малка, но ясно си спомням как зимата излизаха в гората, правеха хранилки и други такива неща... вие правите ли го това?
Не го правят само бракониерите и незаконните ловци...другите-тези, който участват в "ловни дружинки" го правят.И хранилки правят, и захранка слагат, когато годината е била слаба...и прасета и сърни пропускат (с очите си съм го виждал, а и лично съм го правил!), когато са излезнали за друго!
Ловът не е стрелба на поразия!
Ловът е колективна дейност.Ловния излет не е само разходка по полята и горите и трепане на всичко, което мърда...колежке, разбирам те на къде биеш, но няма дори да се опитвам да ти противореча-няма да ме разбереш(без да се сърдиш)!
За тези, който не знаят как завършва един ловен излет слагам следните снимки

Следващо поколение ловец...
http://picbg.net/img.php?file=da435add6281ddd7.JPG
07:00 - начало!
http://picbg.net/img.php?file=12ce9dc60094aa79.JPG
Малкия пази колата...
http://picbg.net/img.php?file=f651210825c862aa.JPG
Надушвам нещо вкусно...приготвено И от мен

http://picbg.net/img.php?file=788a246fb8bf4046.JPG
Без коментар...
http://picbg.net/img.php?file=6b03308003bf33ad.JPG
Обратното броене започва.
http://picbg.net/img.php?file=b552c26583831f58.JPG
Част от ловната дружинка.
http://picbg.net/img.php?file=36c2c862ace215bd.JPG
Секунди преди да започне голямото плюскане

http://picbg.net/img.php?file=bc0cf3d1266bda04.JPG
P.S. - Наслука на тези, който днес пропуснаха откриването на сезона...
ми и аз не го разбирам закакво треа да се убиват животни и какво удоволствие носи това с пушка да убиваш беззащитни ако ти се стреля влез в парламента там е мястото за стрелба нито ще се наядеш нито умираш от глад та да убиваш в париж на летището има стотици заици никои не ги лови и трепе а тука нема нищу само свраки 

- lidiyailieva
- кандидат ентусиаст
-
Dimitroff написа:Не го правят само бракониерите и незаконните ловци...другите-тези, който участват в "ловни дружинки" го правят.И хранилки правят, и захранка слагат, когато годината е била слаба...и прасета и сърни пропускат (с очите си съм го виждал, а и лично съм го правил!), когато са излезнали за друго!
Ловът не е стрелба на поразия!
Ловът е колективна дейност.Ловния излет не е само разходка по полята и горите и трепане на всичко, което мърда...колежке, разбирам те на къде биеш, но няма дори да се опитвам да ти противореча-няма да ме разбереш(без да се сърдиш)!
Естествено, че не се сърдя колега. Не съм от тънкообидните.

Друг е въпроса, че аз си обичам животните и когато не става дума за препитание или оцеляване, не приемам лова. Още ми е пред очите как един от шефовете на "Бела" беше отстрелял една прекрасна бяла мечка и се беше снимал гордо до тялото на това красиво животно. Беше грозно и тъжно. Дори мъжът ми дето по принцип не е от мекошавите като видя въпросната снимка каза: " Е този ми идва аз да го застрелям!"
Жесток спорт е това и колкото и да се опитвам, не откривам нищо красиво.

Последна промяна lidiyailieva на 16 Авг 2008, 23:39, променена общо 1 път
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
...
тогава ко ше ядеш бе,на марули ли ше карашlubeto написа:Животните не са храна и не са за забавления.Те са част от заобикалящата ни среда и трябва да ги пазим!

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
((:BuKcu:)) написа:За това ли вчера всички бяха нарамили пушките![]()
Викам..са ще ни стрелят..
Приятно ловуване!
...за това..

Вчера и днес-рамо не ми остана...но крастата няма начесване!Чакам да стане 7 и да захладнее и пак с 3ма души отиваме за 2 часа

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
не знам кви ловци сте ама на снимките човек под 100 кила нямше
половината след първия баир са изплезили езиците
пп имам въздишна пушка и за сефте гръмнах една кокошка а тя зе че умря ставам ли за ловджия

пп имам въздишна пушка и за сефте гръмнах една кокошка а тя зе че умря ставам ли за ловджия

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
kiko написа:не знам кви ловци сте ама на снимките човек под 100 кила нямшеполовината след първия баир са изплезили езиците
Под сто, над сто...не е критерий-относно твойте ловни подвизи-Евала!
Ше те снимаме до знамето

(кокошката не знам дали е дала фира, но собствениците и със сигурност са те споменали няколко пъти..)

- CarrollShelby
- младши ентусиаст
-
Инетресен спорт...Да отнемаш живота на нещо което има същото право да живее като теб...А на "колегата" с готЯната пушка...Успех,дано не ти се случи никога както си вървиш приятно в гората някой да те застреля в изневиделицата...После да се снимат с одрязаната ти глава и да одерът кожата ти за да я сложат над каминката...Да ти това неможеш да го разбереш...Не ми се обиждай...Колежката правилно ги каза нещата...Някак си не ме кефи да знам че днес(примерно) съм отнел 4-5-6 живота...

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
малеее като чета темата колко вегетарианци има тука не е истина
филенцата в магазина нали не си мислите че са пораснали на дърво и те са били животни. Иначе на всички ви е готино да сте моралисти
Наслука колеги, и дано скоро да пада снега че тогава лова става още по интересен.

филенцата в магазина нали не си мислите че са пораснали на дърво и те са били животни. Иначе на всички ви е готино да сте моралисти

Наслука колеги, и дано скоро да пада снега че тогава лова става още по интересен.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
asasin18 написа:малеее като чета темата колко вегетарианци има тука не е истина![]()
филенцата в магазина нали не си мислите че са пораснали на дърво и те са били животни. Иначе на всички ви е готино да сте моралисти![]()
то снега не е паднал още...ама пък колко други едри неща паднаха

CarrolShelby написа:Инетресен спорт...Да отнемаш живота на нещо което има същото право да живее като теб...А на "колегата" с готЯната пушка...Успех,дано не ти се случи никога както си вървиш приятно в гората някой да те застреля в изневиделицата...После да се снимат с одрязаната ти глава и да одерът кожата ти за да я сложат над каминката...Да ти това неможеш да го разбереш...Не ми се обиждай...Колежката правилно ги каза нещата...Някак си не ме кефи да знам че днес(примерно) съм отнел 4-5-6 живота...
На абсолютно същото мнение съм, а до колегата дето се мисли за много интересен - еми не съм вегитарианец, даже много обичам да похапвам месце, номера е че ни е интересно кво удоволствие ви прави да убивате безащитни животни? Колегата по-горе го е казал ни сте останали гладни, нито някога ще останете..А пък ако ти се стреля има колкото искаш стрелбища и движещи се мишени в тех представяш ли си? Чак движещи се..лудница ти казвам. Пък ако чаак толко ти се стеля на месо, пускай децата по тъмно в Борисовата и ги почвай...почти същото е даже и в градски условия, кво повече искаш?
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
2advanced написа: до колегата дето се мисли за много интересен - еми не съм вегитарианец, даже много обичам да похапвам месце, номера е че ни е интересно кво удоволствие ви прави да убивате безащитни животни? Колегата по-горе го е казал ни сте останали гладни, нито някога ще останете..
Явно не си много запознат, но за твоя информация глиганите и елените не са от най - беззащитните

Аз лично на лова му харесвам спокойствието и разходките в гората, ако излезе нещо е бонус

Честно казано не виждам смисъл от този спор и мисля вече да прекратя очастието си в него, вие ще си ядете пържолите дето са расли по дърветата и не са убили животни за тях, аз ще си се разхождам в гората и така.
Айде наслука от мен.
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3