Оцеляхме на косъм

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 комби

Оцеляхме на косъм

Мнение от samsurnik » 16 Авг 2008, 9:46

Снощи се прибираме с едни приятелчета от Слънчев бряг към Бургас към 00ч. и на правата на шофьорския плаж преди Сарафово тръгвам да изпреварвам две коли една фиеста и пред нея джип санг йонг (ужас) насреща коли няма аз съм на около 140км/ч и ги застигам с левия мигач всичко както си е и изведнъж санга дава ляв мигач и аз мисля че ще изпреварва, но не, нашия тръгва да прави обратен завой и аз му святкам и свиря а той вместо да се махне спира в лявта лента странично и аз право върху него отстрани спирачки колата занесе малко и без да знам как минах между джипа и фиестата и задницата мн поднесе и се завъртях в обратна посока и тогава слизам аз и като тръгнах към тоя снаг и викам псувам и нашия само обърна и изчезна и моите приятели викат ай стига си го гонил щото аз мислех да тръгвам след него моите хора в колата тъй се изплашиха направо пребледняха, тез от фиестата пък ми викат човек как успя да минеш между двамата виждахме как ни удряш и двамат и аз викам и аз не знам, ама тоя чичко с джипа му записах номера аз ще му е*а мамата

кандидат ентусиаст
Аватар

;

Мнение от Din » 16 Авг 2008, 11:35

Сьщтата работа на този участьк само че в посока Поморие.Прав хубав пьт ,изпреварвам две коли сьвсем спокойно и рутинно когато втората решава да направи ляв завои за да влезе в бензиностанцията :evil: :evil:
Шанс дет са вика не ми се мисли ако не бях успял да спра,странично как щеше да го отнесе фиестинката :twisted:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 16 Авг 2008, 12:02

А, аз кво да кажа като пътя варна-пловдив на някъв баир без видимост, аз се изкачам и за части от секунда гледам два фара срещу мен............. 3 коли се разминахме на двулентов път.................... ДА МУ *** МАЙКАТА ПЕДАЛ АКО ЧЕТЕШ (А6). Не ме интересува ако ще да е на бойко сина, ако бяхме катострофирали, само можеше да се моли да не съм оживял щот щях да го убия. Скоро на някой рейсър ще му счупа главата много ме дразнят.
Някъв със сеат ИБИ СА, жълт тунингов ямболска регистрация тръгва да изпреварва колона от 25-30 коли?! Къде бееееее ти е*а майката трябваше да скачам на спирачките щот щеше се насере от засиленият чичко отсреща и тръгна да се бута. Следващият момент аз забавям и гледам да се отделя от голямата колона, че мн нагъсто станахме и ги гледам... в един момент 10-тина коли отиват в лявото платно и всички почват да шарат като на блъскащи колички. :shock: :shock: :shock: Кой наляво кой надясно и разбира се блъсна някъв пасат. Баси хората как може да карат като гламави хуни. За 1 час по-рано по-късно до морето ще се убиете себе си и хора около вас, само избивате комплекси. Просто скоро ще ми падне пердето и ще направя някоя глупост. Вече през шипка ще се минава, там е доста по-спокойно.

младши ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от samsurnik » 16 Авг 2008, 13:17

верно че и ние караме бързичко ама все пак и тези не се съобразявюат може ли на глаен път да прави- ляв завой или обратен без да е позволено това ужас не ми се говори

младши ентусиаст
Аватар

а

Мнение от nigh7lif3 » 16 Авг 2008, 18:29

На мен една Голфка ми направи обратен точно преди Приморско и замалко да се разцелуваме....Тези хора са МАЛОУМНИ :!:

ентусиаст
Аватар

Re: :)

Мнение от GVT » 16 Авг 2008, 21:17

samsurnik написа:верно че и ние караме бързичко ама все пак и тези не се съобразявюат може ли на глаен път да прави- ляв завой или обратен без да е позволено това ужас не ми се говори

Бързичкото каране е до време.Сега като погледна в огледалото за обратно и видя двете куклички да се смеят ми омекват капачките ,дори и на магистралата не вдигам повече от 120.А иначе за морето съм минавал през такива села и ГПС-а не ги лови. :mhihi: Може да е по-дълго и лош път но поне е спокойно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nigh7lif3 » 17 Авг 2008, 8:45

GVT написа:
samsurnik написа:верно че и ние караме бързичко ама все пак и тези не се съобразявюат може ли на глаен път да прави- ляв завой или обратен без да е позволено това ужас не ми се говори

Бързичкото каране е до време.Сега като погледна в огледалото за обратно и видя двете куклички да се смеят ми омекват капачките ,дори и на магистралата не вдигам повече от 120.А иначе за морето съм минавал през такива села и ГПС-а не ги лови. :mhihi: Може да е по-дълго и лош път но поне е спокойно.

Да са ти живи и здрави кукличките брат, жалко че мнооого малко хора МИСЛЯТ на пътя.

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 17 Авг 2008, 8:58

И аз имам подобен случай, изпреварвам 3 камиона .... които си карат един след друг. Отсреща няма коли .... карах с около 160 на една права преди петолъчката посока София. От далеч им святкам и се престроявам да изпреварвам .... в последния момент средния камион излезе рязко да изпреварва и аз нямам спиране и остана да бягам най в ляво в банкета(добре, че го имаше) ..... от там се промуших и проблема беше да изляза от банкета. Излязох на една страна с вратите и колата се завъртя 3-4 пъти, но без да излиза от пътя! Голям късмет .... тоя с камиона не спираше, но го спряхме. Човека се извиняваше ... обясняваше как не е спал от 2 дни и разни подобни. Имал си семейство деца ала бала ..... а ние все едно си нямаме семейства :evil:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 17 Авг 2008, 9:30

euroto написа:И аз имам подобен случай, изпреварвам 3 камиона .... които си карат един след друг. Отсреща няма коли .... карах с около 160 на една права преди петолъчката посока София. От далеч им святкам и се престроявам да изпреварвам .... в последния момент средния камион излезе рязко да изпреварва и аз нямам спиране и остана да бягам най в ляво в банкета(добре, че го имаше) ..... от там се промуших и проблема беше да изляза от банкета. Излязох на една страна с вратите и колата се завъртя 3-4 пъти, но без да излиза от пътя! Голям късмет .... тоя с камиона не спираше, но го спряхме. Човека се извиняваше ... обясняваше как не е спал от 2 дни и разни подобни. Имал си семейство деца ала бала ..... а ние все едно си нямаме семейства :evil:

А, замислял ли си се, какво може да стане, ако караш с 90 там? А с 200?
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 17 Авг 2008, 9:40

Отдавна не бях излизал извънграда. Снощи ме поканиха в едно градче на 50км от Варна посока Бургас. Тръгвам и щом свърши магистралата се замислих поне на 3 пъти дали да не обръщам да се пребирам, ми то само камикадзета. Един сводник с БМВ направи обратен пред мен от насрещното в моито платно да си качи какичките и това на завои. След туи , изпреварвам и тоя ме свива в ляво .... без думи бяха като ги спрях ... викам си еи от тук нататъка не остава много до отбивката но УВИ , преди година 1 приятел си загуби живота на това място... и какво виждам някъв селяндур изпреварва и си мисли че ще успеее и не се отказва ... е хубаво че карам БМВ и спира и завива когато му кажеш ...

Боже , благодаря ти че ми показа правилната марка и посока към нея . Поклон !
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от samsurnik » 17 Авг 2008, 10:31

колега да са ти живи и здрави дечицата и ти да си ги гледаш, а селянията в БГ е голяма нямаме никаква култура на пътя това е факт и не знам още години ще ни трябва да се научим

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 17 Авг 2008, 12:47

euroto написа:И аз имам подобен случай, изпреварвам 3 камиона .... които си карат един след друг. Отсреща няма коли .... карах с около 160 на една права преди петолъчката посока София. От далеч им святкам и се престроявам да изпреварвам .... в последния момент средния камион излезе рязко да изпреварва и аз нямам спиране и остана да бягам най в ляво в банкета(добре, че го имаше) ..... от там се промуших и проблема беше да изляза от банкета. Излязох на една страна с вратите и колата се завъртя 3-4 пъти, но без да излиза от пътя! Голям късмет .... тоя с камиона не спираше, но го спряхме. Човека се извиняваше ... обясняваше как не е спал от 2 дни и разни подобни. Имал си семейство деца ала бала ..... а ние все едно си нямаме семейства :evil:
шефовете на транспортни фирми пред кой отговарят за нечовешки дълги маршрути натоварващи шофьорите си извънредно,а :evil: :?: :idea: :arrow:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 17 Авг 2008, 18:15

140км/ч ееевааалааа после с основание ще идват колегите с другите немски машини най вече Голф да ни плюят по форума, че сме безотговорни шофьори, ама на тебе какво ти пука, важното е, че ти се е разминало пък нека балъците си спазват правилника за движение по пътищата ти все пак не си един от тях...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от samsurnik » 17 Авг 2008, 18:22

колега моля те за скоростта казах че не съм карал бавно да така е но не мисля че и ти спазваш правилника сигурно като видиш знак 90 и заковаваш на 90 нали?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 17 Авг 2008, 18:56

samsurnik написа:колега моля те за скоростта казах че не съм карал бавно да така е но не мисля че и ти спазваш правилника сигурно като видиш знак 90 и заковаваш на 90 нали?

Да заковавам на 80 даже, първо защото имам книжка от 1 година и второ защото ме е грижа за живота на другите. Ами я си представи, че някой твой близък пътува по пътя и някой като теб кара със несъобразена скорост и предизвиква ПТП в следствие на което доста лошо пострадва твоя близък(дано никога не ти се случва), после как ще се почустваш? Разбира се и аз не съм ангелче и аз съм карал доста над допустимото, но САМО на чист път без никакви коли и хора, защото тогава знам, че стане ли нещо ще убия само себе си и никой друг.

Следваща

Назад към Страхотни истории