Alpina 520i
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- devastator
- младши ентусиаст
-
Ееее колега аз не съм казал ,че нема да ми извадиш окото тутакси фатално,плюс тва мене много мее страх от хладни оръжия и тутакси се насрах фатално от твойте заплахи
Можеш да ми врътнеш и едно виртуално фаталити или финиш хим ако си фен на МК,така или иначе ще е само виртуално,щото аз съм се скрил в къщи на топло,на сянка под моркова и чакам маняшки янгтаймерски гъбки като тебе за да им вада душицата с клечка
Можеш да ми напрашиш също и едно задушаващо тръшване,натиска на скалата или последно причастие.Ама най-много да ми врътнеш едно фатално фелацио на чурката

Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
ехххх само с думи ще си останеш ти и само се надявай да не ни се пресечът пътищата някой път че тогава не те виждам просто 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
бате ,карай си бигачката,товари си родителското тяло и не се обяснявай много........че доста големи почнаха да стават новите членове на клубЪ 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Юзър написа:бате ,карай си бигачката,товари си родителското тяло и не се обяснявай много........че доста големи почнаха да стават новите членове на клубЪ
бате, срещу тебе нищо нямам така че недей

и за новите незнам ама някой стари се мислят за много велики, а аз такива хора не трая, без значение кои са какви са и т.н. в това число и бащинското тяло

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
брао
а родителя,да не е спрял достъпа на интернет преди няколко дни,че си така нервен спряму другите колеги 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Illusion
- Бургаското явление
-
Айде, айде и родителското тяло! Който не е доволен от неговото си е негов проблем, а не на форума.
Темата беше за един велик модел до колкото помня от създателя й и първото мнение в нея. Много велики станахте всички във форуми и чатове.
Сега се и замислете дали случайно не сте усрали още една тема и колко готино сигурно е това!
Аз се извинявам на Жоро за темата, а за другите се надявам да спрат до тук с излишните приказки.
И преди да нападнете и мен, прочетете отново името на темата. После погледнете снимката, а онези, които твърдят, че имат синьо-бял пламък, може да отделят и малко време да прочетат написаното.
Айде със здраве.
Темата беше за един велик модел до колкото помня от създателя й и първото мнение в нея. Много велики станахте всички във форуми и чатове.
Сега се и замислете дали случайно не сте усрали още една тема и колко готино сигурно е това!
Аз се извинявам на Жоро за темата, а за другите се надявам да спрат до тук с излишните приказки.
И преди да нападнете и мен, прочетете отново името на темата. После погледнете снимката, а онези, които твърдят, че имат синьо-бял пламък, може да отделят и малко време да прочетат написаното.
Айде със здраве.

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

Искаме БОЙ !!!
Искаме БОЙ !!!
Искаме БОЙ !!!
Искаме БОЙ !!!
Искаме БОЙ !!!
Искаме БОЙ !!!
Искаме БОЙ !!!
Искаме БОЙ !!!
Искаме БОЙ !!!
Искаме БОЙ !!!
Искаме БОЙ !!!
Искаме БОЙ !!!
айде спретнете си един як селски кютек
тупаници в ташаците
скубане под мишниците с подфъргяне
рипане скакане фърганя
Аз съм за ВЕСОПЕСА звъци зловещо
сигорно апе лошо

Искаме БОЙ !!!

айде спретнете си един як селски кютек
тупаници в ташаците
скубане под мишниците с подфъргяне
рипане скакане фърганя

Аз съм за ВЕСОПЕСА звъци зловещо
сигорно апе лошо

"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Не разбрах кво значи "доста големи почнаха да стават новите членове на клубЪ" и "най-много да ми врътнеш едно фатално фелацио на чурката", както и "Информация за Рoската / Пол: дама / Интереси: малки момченца". Ако това ви е идеала за форума не съжалявам, че съм от новите, а че изобщо съм. А иначе сте пичове само не забравяйте, че тук влизат и деца.
- ПП На мен нета не ми е спиран щот сам си го плащам.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Lenco
- Старши скрапер
-
Illusion-че сега разбрах как мога да тъ направя нервна спряму другите колеги, просто около 23 ша мъ фане забравата. Винаги съм знаел, че има кво да се научи от старите. ОХ станаха 141. 

- devastator
- младши ентусиаст
-
Веско като си толкова гневен,мога да ти кажа къде е това топло и къде е тази сянка,да си утешиш гнева.Ама си земи приятелче че сам не знам дали ще успееш
Или ми докарай некви МУТРОНИЦИ от ВИС-16а .Знам карате,джудо и най-вече кунфу,понеже съм на Джет Ли брачет,обещавам че нема да те бава много
Зендерка не ме приобщавай нито към клубарчетата нито към някви непознати за мен никове.За олдскулъри като тебе и за всички други съм си Девастаторче от ТеКеЗеСе-то.Онзи за когото говориш е умрел отдавна ,заедно с утопичната идея за бмвповер-бг.
Сега този форум е метрото ,а вие сте факаните потребителчета ,които гледат да си напълнят кошничките.Аз си казвам мнението ,а тоя бат Веско ше ми бърка в очите,странна работа.По въпроса има две мнения неговото и грешното,което прилича на националсоциализъм.Смятам че не съм го убидил с нищо,просто изяснявам някой неща относно дъртите кочинки.
Тази работа ми заприлича на една стара история с кептана Мавренски и един от новите юзъри,Ян 190 мисля се казваше.Този ЯнБибиян беше също така НАТОКАН като бат Веско Бъхтича Зеницопробождача и като Зендерчето.Посъбрал някоя чужда мисъл,поразвихрил се с мнения тук из форума и го раздава БАШ-МАНЯКА РАЗИРАШИ.Хубу де ,ама аз Мавренчев и този дето тука го знаете като Ян Бибиян ги познавам от преди вашето МАНЯШКО КЛУБЧЕ и горе долу знам кой-кой е!Тоя факаняк "Бе Батко" му викахме в маалата си беше супер ебан ОПЕЛДЖИЯ ,който пък съвсем случайно се сдоби с неква изпърдяна е30-ска и стана маняк.Естествено повлиян от ЯКИЯ КОМЕРС на ВАШИТЕ СЪБОРЧЕТА и той се почувства окрилен от баварците.Лошо няма знам поне 100-тина дузини такива форумджий,поредния потребител.Дотук сичко арно,ама изневиделица тоя БЕ БАТКО да се почувства некакси Безсъртен и да земе да се прави на Кептана,който пък си е пичага отсекъде и съответно пък хич не обича некой да му се прави,камоли в нета.Е сещай се че хора са си сръбкали от Митака за много по-малко!Та така бат Веско.Моят съвет е гледай като се срещнем да не земеш да търсиш ножове,ятагани и тн. оръдия на труда като горе описания БЕ БАТКО.Не вярвам да стигнем до там ,понеже аз по събори,аааааа тва де сватби поспрях да ода,там е за маняци като Зендерката.Да си покажат рециклетата,дето като отвориш вратата СИ МИРИШЕЛИ НА СТАРО СУПЕР ЯКО БМВ.Ама то ако викнеш един билюк НОРМАЛНИ ХОРА и ги питаш ,щи кажат че смърди на умрели лебеди,на леш,на коптор и тн.Нема се плашиш вадиш цео-то,шагренчето и действаш.За двигателя ти препоръчвам от червения силикон АБРО-дас ис американски и поправя всичко тутакси

Зендерка не ме приобщавай нито към клубарчетата нито към някви непознати за мен никове.За олдскулъри като тебе и за всички други съм си Девастаторче от ТеКеЗеСе-то.Онзи за когото говориш е умрел отдавна ,заедно с утопичната идея за бмвповер-бг.
Сега този форум е метрото ,а вие сте факаните потребителчета ,които гледат да си напълнят кошничките.Аз си казвам мнението ,а тоя бат Веско ше ми бърка в очите,странна работа.По въпроса има две мнения неговото и грешното,което прилича на националсоциализъм.Смятам че не съм го убидил с нищо,просто изяснявам някой неща относно дъртите кочинки.
Тази работа ми заприлича на една стара история с кептана Мавренски и един от новите юзъри,Ян 190 мисля се казваше.Този ЯнБибиян беше също така НАТОКАН като бат Веско Бъхтича Зеницопробождача и като Зендерчето.Посъбрал някоя чужда мисъл,поразвихрил се с мнения тук из форума и го раздава БАШ-МАНЯКА РАЗИРАШИ.Хубу де ,ама аз Мавренчев и този дето тука го знаете като Ян Бибиян ги познавам от преди вашето МАНЯШКО КЛУБЧЕ и горе долу знам кой-кой е!Тоя факаняк "Бе Батко" му викахме в маалата си беше супер ебан ОПЕЛДЖИЯ ,който пък съвсем случайно се сдоби с неква изпърдяна е30-ска и стана маняк.Естествено повлиян от ЯКИЯ КОМЕРС на ВАШИТЕ СЪБОРЧЕТА и той се почувства окрилен от баварците.Лошо няма знам поне 100-тина дузини такива форумджий,поредния потребител.Дотук сичко арно,ама изневиделица тоя БЕ БАТКО да се почувства некакси Безсъртен и да земе да се прави на Кептана,който пък си е пичага отсекъде и съответно пък хич не обича некой да му се прави,камоли в нета.Е сещай се че хора са си сръбкали от Митака за много по-малко!Та така бат Веско.Моят съвет е гледай като се срещнем да не земеш да търсиш ножове,ятагани и тн. оръдия на труда като горе описания БЕ БАТКО.Не вярвам да стигнем до там ,понеже аз по събори,аааааа тва де сватби поспрях да ода,там е за маняци като Зендерката.Да си покажат рециклетата,дето като отвориш вратата СИ МИРИШЕЛИ НА СТАРО СУПЕР ЯКО БМВ.Ама то ако викнеш един билюк НОРМАЛНИ ХОРА и ги питаш ,щи кажат че смърди на умрели лебеди,на леш,на коптор и тн.Нема се плашиш вадиш цео-то,шагренчето и действаш.За двигателя ти препоръчвам от червения силикон АБРО-дас ис американски и поправя всичко тутакси

Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
- Lenco
- Старши скрапер
-
Немоиш изкара до края на сезона, при теб процеса е необратим. На сватби не ходя, а за миризмата сигурен ли си, че я няма кат седнеш и в друга кола. Относно рециклирането проблема си е мой, да съм та питал. И на мен много неща тук не ми харесват, но се съобразявам и не сера навсякъде. Не съм тръгнал да убеждавам никой коя кола е по-хубава ако се сещаш само ти отговорих, че има малко разлика в годината на производство на Сиера и е21 ма ти сигурно си знаеш. Това, че си имал трудно детство не означава, че някой тук ти е виновен.
- Айде със здраве, дано се излекуваш, стискам ти палци, виждал съм и други такива деца, вярно не е добре, ако трябва ще съберем някой лев нали сме велики предния път се падаха по 30 стотинки на регистриран..
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Направих си труда да разрова за твой мнения форума
И ми стана мого интересно, как преди 5 години си възхвалявал тези "коптори" вунящи на "умрели лебеди" (или квото беше написал)
а сега казваш как са "кошници" и т.н. !?
Стана ми интересно как с такъв ентусиазъм си показал бялата е21-ца с "грозния" ббс, а сега плюеш по този модел !?
Как си пуснал гордо тема че е12-та е вече боядисана, а сега пускаш мнение в тая тема, какво й е толко уникалното на тая алпина !?
Това са само част от примерите щото все пак съм на работа и не мога да се рова безкрайно.
Просто ми е интересно как един човек се променя така за няколко години, ако искаш ми отговори на лично ако те притеснява нещо да отговориш в темата

И ми стана мого интересно, как преди 5 години си възхвалявал тези "коптори" вунящи на "умрели лебеди" (или квото беше написал)
а сега казваш как са "кошници" и т.н. !?
Стана ми интересно как с такъв ентусиазъм си показал бялата е21-ца с "грозния" ббс, а сега плюеш по този модел !?
Как си пуснал гордо тема че е12-та е вече боядисана, а сега пускаш мнение в тая тема, какво й е толко уникалното на тая алпина !?
Това са само част от примерите щото все пак съм на работа и не мога да се рова безкрайно.
Просто ми е интересно как един човек се променя така за няколко години, ако искаш ми отговори на лично ако те притеснява нещо да отговориш в темата

34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3