Прахово боядисване на джанти в Пловдив?

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Прахово боядисване на джанти в Пловдив?

Мнение от pironkov » 23 Апр 2008, 17:01

Здравейте, интересува ме къде могат да ми боядисат прахово джантите в Пловдив? Имам впредвид цялата процедура от почистването до боядисването... звънях на фирма "МАКС" но от там пича беше много точен и като му казах че джантите са ми 20" и ми каза че ако са алуминиеви почистването ставало много трудно... и това било най-трудното и че някой път се получавали леки вдлъбнатини при условие че те ги правили на някаква машина със спецялни валчета...обясни ми също че с пясокоструйка ставали още по-груби.
Има ли някой вече боядисал джантите си по този начин и някакви контакти в Пловдив....може и някоя цена да кажете
8)

Имаше някаква тема тук за прахово...ама само и единствено фирми в София... и джантите едни лъскави.... все едно ще ги слагат на някакви розови коли :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Снегорин

Мнение от vlado666 » 23 Апр 2008, 19:27

Колега ако разбереш нещо драсни ми и на мен един ЛС. А в Пловдив има една 330'ка цд и му са боядисани джантите ама незнам къде и как. РВ 8909 ... ;)

Потребител
Аватар

Мнение от JohnnyQ » 07 Май 2008, 12:11

Това е май само за полиране, но може да проверите там. Нямам никакви впечатления то тях. Снимките са доста впечатляващи.

http://polirane.com/djanti.html

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d

Re: Прахово боядисване на джанти в Пловдив?

Мнение от datcho » 07 Май 2008, 14:02

pironkov написа:Здравейте, интересува ме къде могат да ми боядисат прахово джантите в Пловдив? Имам впредвид цялата процедура от почистването до боядисването... звънях на фирма "МАКС" но от там пича беше много точен и като му казах че джантите са ми 20" и ми каза че ако са алуминиеви почистването ставало много трудно... и това било най-трудното и че някой път се получавали леки вдлъбнатини при условие че те ги правили на някаква машина със спецялни валчета...обясни ми също че с пясокоструйка ставали още по-груби.
Има ли някой вече боядисал джантите си по този начин и някакви контакти в Пловдив....може и някоя цена да кажете
8)

Имаше някаква тема тук за прахово...ама само и единствено фирми в София... и джантите едни лъскави.... все едно ще ги слагат на някакви розови коли :roll:

Ако си намериш човек в Балкан Стар :) там е мястото :)
Fall in love or fall in hate. Get inspired or be depressed. Make babies or make art. Speak the truth or lie and cheat. Dance on tables or sit in the corner. Life is divine chaos. Embrace it. Forgive yourself. Breath. And enjoy the ride...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 20 Май 2008, 12:58

Има едно малко магазинче в което има изложени джанти втора употреба, които са пребоядисани и може да се види как става. И моите подлежат на следната процедура. Та магазинчето е на 6-ти Септември, като минете кръстовището с Васил Априлов, преди да стигнете пресечката преди прелеза, вдясно. Цената беше около 120 лева за 4-те, ако се не лъжа. Нямам идея за качеството.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от pironkov » 17 Юни 2008, 15:49

още не съм намерил кой да ги пребоядиса...питам насам и натам...ако някои е чул или видял нещто да пишееее! :)

Потребител
Аватар

Мнение от niko1912 » 16 Авг 2008, 17:47

Аз си ги направих сам. Но е много трудоемко и изисква много време. Затова никой не иска да го прави. Аз обикалях цял месец из Пловдив къде -що имаше завод и цех. Никой не искаше. С пясъкострука/ако са алуминиеви / много се надират. Ако не ти е толкова на зор и можеш по-добре си купи нови. Аз дори и за мен втори път няма да го направя.

ентусиаст
Аватар

Мнение от pironkov » 16 Авг 2008, 21:01

hvanah boqdjiq i gi napravihme s obiknovenna boq...stanaha super!

ентусиаст
Аватар

Мнение от pironkov » 17 Май 2009, 14:03

Бях до фирма ИНСА ама нещо нелюбезни ми се сториха и ми показа 2 сребристи цвята които май бяха за дограма...неможах да си ги представя на джанти... а уж цял РАЛ католог имали... и се колебая дали да ги нося там и какво да правя...някой със снимки който да е ходил там? Иначе за 20-ките ми казаха добра цена по 17лв на брой.

Назад към Сервизно обслужване на БМВ