Мнение за Saver G - 213 руски антирадар детектор

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение за Saver G - 213 руски антирадар детектор

Мнение от Drifter » 07 Авг 2008, 13:54

Здравейте,
нов съм тук, на 18 съм, живея в Бургас и надявам се съвсем скоро ще имам жадуваното от толкова много време Е30 :P
Та предполагам голяма част от вас използват антирадари и да попитам някой ако случайно да има опит/впечатления от този и дали безпроблемно ще работи в Бг:
http://www.emk-33.com/shop/product_info ... b0e6e2508a
Гледам че цената е доста изгодна и се чудя дали няма да имам някакви проблеми с него ако си го взема.
Ако имате и някакви други предложения какъв антирадар детектор да си взема и от къде ще ви бъда много благодарен... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 07 Авг 2008, 14:05

Колега това го имам от около 5-6 години бях 30лв тогава.Първите 3 години вършеше много добра работа.Ама сега вече се отказах да го ползвам (поне докато съм в БГ де) .Това чудо вече пищи като лудо навсякъде в града .На извънградско е добре ,но в града е неизползваем вече.По добре си вземи някоя КОБРА .То и те не са перфектни ама спрямо този са в пъти по добри.Е и цената е доста различна ама всеки кеф се заплаща .
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Потребител
Аватар

Мнение от Drifter » 07 Авг 2008, 14:14

AGT написа:Колега това го имам от около 5-6 години бях 30лв тогава.Първите 3 години вършеше много добра работа.Ама сега вече се отказах да го ползвам (поне докато съм в БГ де) .Това чудо вече пищи като лудо навсякъде в града .На извънградско е добре ,но в града е неизползваем вече.По добре си вземи някоя КОБРА .То и те не са перфектни ама спрямо този са в пъти по добри.Е и цената е доста различна ама всеки кеф се заплаща .

Благодаря за информацията!
Аз до колкото прочетох обхвата му е до 5 км, така че представям си какво ще е в града при толкова катаджии...
Иначе на мен ми трябва най-вече за извънградско така че надявам се че ще може да върши работа горе долу, апък по-нататък ще си взема по-хубав

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 15 Авг 2008, 23:36

е нали си има градски режим :roll: имам приятел с такъв и работи безотказно ... само като мине покрай автоматично отварящи се врати - писука по един път и тва му е... иначе засича без проблеми 8)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 16 Авг 2008, 19:51

По-добре си вземи някоя Кобра... По-добри са, поне за мен де... :) Вече 1 година съм с Кобра и съм много доволен :mhihi:

Назад към Извън Темата