Citroen VS BMW
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
не знам какво ще стане ако пуснат една 30 годишна Е23-ка по тоя терен как ще засрами и сутиенчета и бикини и килоти
първо няма място за сравнение, коренно различна е концепцията на двата автомобила
защо не ги пуснаха на писта със завои, на писта без завои, само на завои, само направо, назад, настрани, ускорение, спирачки, надежност, сигурност......

първо няма място за сравнение, коренно различна е концепцията на двата автомобила

защо не ги пуснаха на писта със завои, на писта без завои, само на завои, само направо, назад, настрани, ускорение, спирачки, надежност, сигурност......

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Stanchev написа:не знам какво ще стане ако пуснат една 30 годишна Е23-ка по тоя терен как ще засрами и сутиенчета и бикини и килоти![]()
първо няма място за сравнение, коренно различна е концепцията на двата автомобила![]()
защо не ги пуснаха на писта със завои, на писта без завои, само на завои, само направо, назад, настрани, ускорение, спирачки, надежност, сигурност......![]()
и аз питам що заключиха темата в тунинг-а ама не казват

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Navi_Bmw написа:и аз питам що заключиха темата в тунинг-а ама не казват
Защото стана весело.
за нас да ама нз за другите

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2