Хайде на панаир!
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Хайде на панаир!
Панаир с. Орешак:
Националното изложение е организатор на ежегодния "Традионен панаир - Орешак" , който се провежда на 15 август - църковния празник "Успение Богродично".
Традиционният панаир за стоки за бита се организира ежегодно 4 дни в дните около 15.08 (август) и е един от най-големите в северна България;
- панаирът се организира на улицата пред изложението по тротоарната ивица на площ от 3-ри километра като през този период, улицата е затворена за МПС;
Панаира започна вчера!
Скара, бира и жени - на корем!
Люлки и стрелбища - също!
Големи паркинзи (поляни) за нашите бими - колко' щеш!
с. Орешак се намира в близост (9км) до гр.Троян (който пък е в близост до гр.Ловеч) С кеф ще хапна по кебап и ударя по бира с всеки един! Заповядайте!
Ако някой реши да намине и има желание да направим нещо -
Не ракламирам нищо, просто е пореден повод да хапнем и пийнем
Поздрави!

Националното изложение е организатор на ежегодния "Традионен панаир - Орешак" , който се провежда на 15 август - църковния празник "Успение Богродично".
Традиционният панаир за стоки за бита се организира ежегодно 4 дни в дните около 15.08 (август) и е един от най-големите в северна България;
- панаирът се организира на улицата пред изложението по тротоарната ивица на площ от 3-ри километра като през този период, улицата е затворена за МПС;
Панаира започна вчера!
Скара, бира и жени - на корем!
Люлки и стрелбища - също!
Големи паркинзи (поляни) за нашите бими - колко' щеш!
с. Орешак се намира в близост (9км) до гр.Троян (който пък е в близост до гр.Ловеч) С кеф ще хапна по кебап и ударя по бира с всеки един! Заповядайте!
Ако някой реши да намине и има желание да направим нещо -
Не ракламирам нищо, просто е пореден повод да хапнем и пийнем

Поздрави!

Последна промяна Azidaha на 19 Окт 2018, 16:22, променена общо 1 път

- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
точно пък на този панаир е такава цигания, че ми е беден речника да опиша. там са само сергии с най-големите боклучета на българския пазар и смрад на кебапчета от няколкото капанчета. До с.Орешак си струва да отидеш само за да видиш Манастира. Не искам да засегна автора ама точно това мероприятие е много ама много зле
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Не знам как е по време на панаира, но през другото време това е едно вълшебно място пропито с много красота и романтика. Ходил съм там и съм отсядал в "Страноприемницата" и мога да кажа, че съм очарован от Орешака!

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
sappa написа:точно пък на този панаир е такава цигания, че ми е беден речника да опиша. там са само сергии с най-големите боклучета на българския пазар и смрад на кебапчета от няколкото капанчета. До с.Орешак си струва да отидеш само за да видиш Манастира. Не искам да засегна автора ама точно това мероприятие е много ама много зле
За съжаление, този човек е много прав

Наистина е точно такова, но с правилната компания, и правилната тема на разговор - всичко се постига!

Re: Хайде на панаир!
Azidaha написа:Скара, бира и жени - на корем!
скарата и бирата на корем,ама жените май са на друг орган

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Re: Хайде на панаир!
margit0 написа:Azidaha написа:Скара, бира и жени - на корем!
скарата и бирата на корем,ама жените май са на друг орган![]()
![]()

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
6 мнения
• Страница 1 от 1