Жена шофьор има ли такова животно ?

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 12 Авг 2008, 10:33

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :ahah: :ahah: :ahah: Нищо лично жените шофьори ама от тези клипове видях че са много зле, особено на втория накрая тая на паркинга ме уби направо, и в началото дето нацели металната врата няма такъв смях. Не отричам че има и много добри шофьорки, можеби колежката е една от малкото дето може да кара добре не я познавам. Но тея клипове бяха голям смях чесно :lol:

младши ентусиаст
Аватар

!!

Мнение от MICH__ » 12 Авг 2008, 16:25

И все пак това са няколко от многото заснети (а колко незаснети има :mhihi: :help: ) Тази дето влезе дирекно в магазина те същото стана под прозореца ми ма в дърво :mhihi: и през бордюр :owned:
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв

http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Авг 2008, 17:19

M2PR написа:Да, пределно ми е ясно, че за градско големия процент са жените, ама ако обичайте не слагайте всички под общ знаменател, защото мене лично това вече почва да ме изнервя.

Дам щото малко жени карат извънградско :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 12 Авг 2008, 19:20

///peter написа:
M2PR написа:Да, пределно ми е ясно, че за градско големия процент са жените, ама ако обичайте не слагайте всички под общ знаменател, защото мене лично това вече почва да ме изнервя.

Еми нека са малко, на мене това не ми влиза в работата, да карат повече бе :)
Иначе, освен, че за пореден път се видя ограниченото мислене на мъжете относно жени шофьорки (слагайки всички под общ знаменател), друго нищо интересно :help:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Авг 2008, 20:01

M2PR написа:
///peter написа:

Еми нека са малко, на мене това не ми влиза в работата, да карат повече бе :)
Иначе, освен, че за пореден път се видя ограниченото мислене на мъжете относно жени шофьорки (слагайки всички под общ знаменател), друго нищо интересно :help:

Ограничено е щото така ти изнася, сигурно и ти не знаеш кво има от "оная страна" на калника :mhihi: Не се заяждам, но жените МАСОВО са много зле с ориентацията, а със законите да не говорим :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

!

Мнение от MICH__ » 12 Авг 2008, 20:09

Аз в темата видях поне на 10 места аз лично 2 пати съм написал ,че да има такива който могат ;) И въпреки това ти продължаваш да пишеш ,че слагаме всико под общ знаменател ! За на кого ограничено мислене става вапрос :?:
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 12 Авг 2008, 22:16

Кво да направа че са масово зле!?!?!?! А за това кой е по-наясно със законите, по-добре да не я подхващаме тая тема...
MICH__, ти от общия знаментаел си извадил две, и другите по макс една, ама като не са само това девойките, които могат да карат има ли значение ? Останалото пак всичко на едно сте причислили ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Re: !

Мнение от ///MapTo » 13 Авг 2008, 0:09

MICH__ написа:Сега е момента да кажеш ,че ти си по различна :mhihi: и си от тези няколко % който могат да карат :D

Последната,която ми го каза това ми върна колата със смачкана маска и отсъстващи бъбреци...та оттогава и тая реплика спря да минава...жена шофьор- йок...ония ден на пътя карнобат-петолъчката жена беше направила ебати бруталната катастрофа 5 коли,просто защото не си погледнала в огледалото и хукнала да изпреварва колата пред нея,а в тоя момент я изпреварвали... :confused:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

!

Мнение от MICH__ » 13 Авг 2008, 1:04

Поне 2 съм изкарал а ти нито един :mhihi: Тя твоята работа малко "крадеца вика дръще крадеца" ;) както и да е ..

Чувал съм ,че жените предизвиквали толкова много и често леки птп понеже често ги лъжели колко точно са 20см :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 16 Авг 2008, 9:06

не знам дали има или няма... но до сега жена не ме возила плавно, винаги много газ, спирачки, ръчки... после карана от жена го дават като предимство в обявите ? иначе има разсеяни има и такива с рефлекси, спор няма. но пък... от всичките ми познати има 1-2 при, които мога да се возя наистина спокойно. проблема е, че хората въобще не работят върху уменията си зад волана, мислят си че да можеш да караш кола идва на готово... после реват като стане нещо.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 16 Авг 2008, 9:18

[steeN] написа: ... после карана от жена го дават като предимство в обявите ?

Това е абсолютен недостатък, на такава обява никога нема да отговоря... :mhihi: :mhihi:
F**k them all!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 16 Авг 2008, 11:11

има и такива дето могат да карат ама наистина са много малко :idea:
аз познавам единствено сестра ми :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i & 520i

Мнение от NaKi4_pZ » 16 Авг 2008, 13:32

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 16 Авг 2008, 13:33

NaKi4_pZ написа:http://www.vbox7.com/play:7970b5ac :roll:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 16 Авг 2008, 13:47

NaKi4_pZ написа:http://www.vbox7.com/play:7970b5ac :roll:

хАЬхХАХьхАь Воланат по принцип е направен за да се върти ! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
///M
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории