проблем с една 19" ка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 15 Авг 2008, 13:39

не съм чел горните мнения ама сега щи кажа от кво се получава това. Значи ЛСД-тата работят добре САМО на 1 определена резолюция, ако сложиш по малка се размазва, ако е по-голяма и се вгледаш имаш едни миниятурни малки празни точици. Така че нищо не е нито от драйвери, нито от видео карта, провери си в книжката, каква трябва да ти е резолюцията на монитора,, на моята 19ка е 1280х1024 (не помня дали на всички беше еднаква ама провери) :)
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 15 Авг 2008, 13:47

nandrolon написа:
eraziel написа:Това, че най-вероятно не е добре калибриран е отделен въпрос :mhihi:

може ли да е от това - все си мислех че по- тъмно по-светло няма общо с това че е размазано :winky:

Правилно си мислиш, не са свързани 2те неща. Или го пусни в нейтив резолЮция и свиквай на дребно, или го пусни в каквато искаш и свиквай на размазано :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Пускай го на 1680х1050 60Hz и го гледай отблизо :mhihi:

В краен случай смени монитора ...
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nandrolon » 16 Авг 2008, 1:07

Благодаря на всички Ви!
А иначе май ще свиквам на ситно, за драйварите на видеото съм сложил тези които ми дадаха на диска с самата карта.

п.с. само при мене ли е тоя проблем , при вас lsd- тата как са , ще помоля някой да си поиграе малко с резолюцията да каже как е.
Питах и в сервиза и ми казаха - и ти ли се прееба брато с тоя манитор :mhihi: :mhihi: :mhihi: , иначе казано може да поддържа готино само най- високата резолюция.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 16 Авг 2008, 10:25

.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 11:32, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 16 Авг 2008, 12:18

nandrolon написа:Питах и в сервиза и ми казаха - и ти ли се прееба брато с тоя манитор :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Я ги питай тея моя като поддържа 1920х1200 още повече ли съм се преебал и от тебе ...
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 16 Авг 2008, 15:12

при всички е така с ТФТ-та... просто са направени за максимална резолюция, аз като си взех самсунга се чудих що така на 1024 х 768 и го изпънах на максимума 1280 х 1024 и сичко си е ОК не се притеснявай да го издуеш

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E30 сега:E90 N52B25

Мнение от raddy » 16 Авг 2008, 15:54

и при мен е абсолютно същото на по-ниските резолюций е много мътно но честно казано на макса си е супер и изглежда по-яко просто ще трябва да свикнвш иконите да са миниатюрни :mhihi: :mhihi: :mhihi:
а и по принцип с монитора нямаше ли диск - там в него трябва да пише на каква резолюция е оптимално качеството и да има драйвер и за монитора :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 16 Авг 2008, 17:46

Ако са ви дребни иконите на високите разделителни просто им дайте по голям размер :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nandrolon » 17 Авг 2008, 2:30

изрових ето това :
http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=124032

явно съм объркал с марката :( :( :(

Предишна

Назад към Извън Темата