Wellcome Back на Naskoksan!!!!
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Е значи станахте двама с Е46 дизел
Ама нащо момче още си трае
НО аз ще го издам
Така че Наско,АКО имаш някъкви въпроси за 320д питай.
Но дано нямаш проблеми дълго време още.
Между другото и Светослав кара(ше) Е36 318и.Доколкото си спомням и ти беше с такава преди
Случайности

Ама нащо момче още си трае

НО аз ще го издам

Така че Наско,АКО имаш някъкви въпроси за 320д питай.
Но дано нямаш проблеми дълго време още.
Между другото и Светослав кара(ше) Е36 318и.Доколкото си спомням и ти беше с такава преди

Случайности

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Насе, тая на снимката на Туртурело е доста новичка, бре. Предпоследния фейслифт, така като я гледам към лето 2001-во... Ама ще я видим... Реализирал си и моята мечта! Тия коли ги дебна откакто се появиха през '98-ма, май беше... Евала! А ако ти се откъсне от сърцето и едно кръгче... 

Never mistake motion for action...
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Браво, Наско, много се радвам, че пак си в отбора
Дано да нямаш никви проблеми и да си караш с кеф
Честито 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Мм, да, жълтите мигачи са ме заблудили... Тя значи съвсем новичка! Още по-честита да ти е! 

Never mistake motion for action...
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
честито и от мене
дълги и безаварийни километри да минеш с нея и да изпонакажеш сички щръкнали рейсърчета
П.С. колко струва тая кола на крайиния си клиент ?

П.С. колко струва тая кола на крайиния си клиент ?

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз малко поазакъснял но пък за сметка на това много се радвам за тебе Наско... като се сетя на колко пъти се ядосва ... доста го преживяваше това че не караш Бимма ... е вече мога да ти кажа честито а другото на Еко като ти стисна ръката
Дилян Пенчев

Дилян Пенчев
Пабло,братле,благодаря ти за хубавите снимки на моята красавица - Е46.
Снощи се опитвах да ги сложа в нова тема,но незнам защо не успях.Въпреки че бяха в допустимия размер.
честито и от мен Насе!
Явно станахме горе долу по едно и също време собственици на дизел пауър Е46
Снощи се опитвах да ги сложа в нова тема,но незнам защо не успях.Въпреки че бяха в допустимия размер.
честито и от мен Насе!
Явно станахме горе долу по едно и също време собственици на дизел пауър Е46

БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!
Вие си знаете!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Наско е може би единствения човек (сега разбирам и за Светослав), на който се кефя как си купи тази кола. С цената на много лишения, включително и от сбирки, защото явно го болеше пт загубата на трибуквената емблема пред себе си и с най-искрени чувства мога да ти пожелая безаварийно пътуване и дано никога не се наложи да отстъпиш лявата лента (освен може би да пуснеш някоя бабичка)
Честито

Честито

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Приятели още веднъж ви благодаря за топлите думи
наистина се чувствам някак си повече един от вас сега
На Светослав също искам да честитя красавцата и да му пожелая
наистина много хубави и приятни изживявания с този много готин автомобил... Иначе много интересно и двамата сме карали 318-ки и сега 320д
:):) готино... Да ти е честита и да те радва много пич
а предполагам че те радва защото рядко се вижда толкова спретната Е46-ца

наистина се чувствам някак си повече един от вас сега

На Светослав също искам да честитя красавцата и да му пожелая
наистина много хубави и приятни изживявания с този много готин автомобил... Иначе много интересно и двамата сме карали 318-ки и сега 320д

а предполагам че те радва защото рядко се вижда толкова спретната Е46-ца

Благодаря за пожеланията братле!Както се казва-тъпкано да ти се връща
Безаварийно шофиране и много емоции с новата кола.И твоята е много красива.при положение,че е и с новия фейс.
Наистина случайност или не-двамата от 318 се качваме на турбо дизели.Определено съм впечатлен от поведението на колата.
Вече свикнах и с по-твърдото окачване,което е с 20% по-твърдо от стандартното.Пък и тези 17 цолови джанти-мачкам много коли на завоите
вчера се гонкахме с един познат с една S500 4Matic.На правите ми бяга но бързо наваксвах в завоите в Тракия.
трудно поварвя че е само 136 к.с.

Наистина случайност или не-двамата от 318 се качваме на турбо дизели.Определено съм впечатлен от поведението на колата.
Вече свикнах и с по-твърдото окачване,което е с 20% по-твърдо от стандартното.Пък и тези 17 цолови джанти-мачкам много коли на завоите

вчера се гонкахме с един познат с една S500 4Matic.На правите ми бяга но бързо наваксвах в завоите в Тракия.
трудно поварвя че е само 136 к.с.

БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!
Вие си знаете!
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
ЧЕСТИТО
Честито Наско! Много радост от шофирането и да имаш!
ако ги остави за себе си, значи не са по-бързи
Turturelo написа:Ето колата на Наско .. смело мога да заявя, че ще сложи зад себе си на магистралата значително по-бързи коли! Тази 320d върви с 230км/ч на климатроник с 8.2 разход на 100
ако ги остави за себе си, значи не са по-бързи

Може да направим тест ...
Навремето се шегувахме с един познат от Русе, който имаше червено Subaru Impreza, че ако си направим състезание Русе-София ще го бия с моя Golf, защото той ще спира да зарежда три пъти ..
Наистина това 320d е феноменален автомобил .. При нормално шофиране range-а на бордовия компютър при пълен резервоар показва едни стойности от 750-800+ км с едно зареждане .. Понеже имам преки впечатления от колата знам какъв разход дава при поддържане на скорост от 200км/ч .. Данини също има впечатления от 320d ... беше уплашен от динамиката му!
За мен лично това е перфектния автомобил!

Наистина това 320d е феноменален автомобил .. При нормално шофиране range-а на бордовия компютър при пълен резервоар показва едни стойности от 750-800+ км с едно зареждане .. Понеже имам преки впечатления от колата знам какъв разход дава при поддържане на скорост от 200км/ч .. Данини също има впечатления от 320d ... беше уплашен от динамиката му!

За мен лично това е перфектния автомобил!
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3