Мечти и стремежи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мечти и стремежи

Мнение от BMWPetar » 15 Авг 2008, 23:13

Радвам се да кажа, че в този форум огромната част от хората са разбрани и интелигентни. Затова смятам, че ще се получи интересна тема.

Какви са целите ви? Към какво се стремите? Не говорим за мечти от типа на: Да купя БМВ АГ, а реални стремежи за близките години.

Например аз искам да скоча с бънджи, да слушам Джон Лоутън в Каварна на Джулай морнинг, а в по-дългосрочен план: да следвам право или психология в един елитен университет във Виена.

Какво ще кажете вие?
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

младши ентусиаст
Аватар

Re: Мечти и стремежи

Мнение от ///Vasko » 15 Авг 2008, 23:17

BMWPetar написа:Радвам се да кажа, че в този форум огромната част от хората са разбрани и интелигентни. Затова смятам, че ще се получи интересна тема.
Цвета на интелигенцията е тук :mhihi:

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 15 Авг 2008, 23:22

Да, и точно за такива персонажи не написах, че всички са интелигентни, а написах огромната част :D
Айде моля ви се вече без :OT:
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 15 Авг 2008, 23:33

ами айде да видим
та у4а в НБУ 4етварти курс икономика,ма не ми се работи по специалността :mhihi:
ми да си осигуря самостоятелно жилище,което стана ве4е факт преди три месеца,да си осигуря бизнес с който мога да си позволя малко пове4е,който и да ми се смее нещо,баща ми ми помага финансово за това,живот и здраве до края на годината ще отворя и собствено заведение,работи се по вапроса,сега се занимавам с заложна къща,и до 1 месец ще стана собственик за което много ще се 4ерпи,в общи линии това са ми интересите и разбира се бизнеса на баща ми :mhihi:
естествено жена и деца след време и здраве преди вси4ко ;)
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 15 Авг 2008, 23:54

бяло м3 , всичко друго си имам :)
It`s party time !

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 16 Авг 2008, 0:03

Evelin Cotsev написа:бяло м3 , всичко друго си имам :)
е тва е ме4та номер едно ;)
много хора ще разберат защо го казвам
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 16 Авг 2008, 0:08

Откакто се помня, гоня и преследвам мечтите си, смея да кажа че работи, така че стремежа ми е да ми се върне хъса да го правя, че напоследък невиждам смисъл в почти нищо, главно заради човешкия и държавен фактор ...

Стремеж като всички други, достатъчно средства за да ти стига за спокоен живот. Глупаво е да тръгнеш да правиш големи кинти и да си ги занесеш у гроба, казано най-позитивно. Живота е твърде кратък, за да отделяш прекалено много внимание на едно определено нещо. Мечтая за къща на плажа, с надеждата това да е последната бетонна постройка по нашето черноморие ... нагло а? :mhihi:

Имам интереси в политиката, и в вършенето на нещата по правилния и полезен начин, вярвам че така свършени делата, ще ти донесът повече "облаги" от благодарността на хората, отколкото ако тръгнеш да крадеш и ти ...
bmw

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 16 Авг 2008, 0:09

Здраве,Късмет на мен и всички около мен,да живея,ако не аз,то поне детето ми в една друга България,не тая пробита държава на която сме само едни комплексирани данъкоплатци....Ако не,пак белите да дойдат на власт в ЮАР и да изкарвам по една торба пари,които да не мога да изхарча,както бях 4 год.....еееех.....
Искам да скоча с парашут и да карам БМВ форевър! 8) :mhihi: :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWfenomen » 16 Авг 2008, 0:57

да играя ръгби на плажа във Фиджи ......

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 16 Авг 2008, 2:19

Да си имам семейство
Да си имам две дечица - момче, фенче на БМВ; момиче, руса кукличка;
Да си купя сам БМВ (каквото и да е)
Да се запознавам с все повече и повече хора които казват "Аз карам БМВ." не с интонацията на "Ти знаеш ли кой съм аз уе'?"
...и не на последно място - да бъда щастлив, здрав и усмихнат, без поводи за тъга в живота :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 16 Авг 2008, 3:19

Да обиколя света, карибските включително, но еххх само мечти. :D
А, и с риск да бъда убит с камъни... volvo xc90 - не за друго ама няма кой да ми продаде танк, за нащи пътища тва ми тряяя. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 16 Авг 2008, 8:10

Да завърша следването ми, да живеем спокоен и охолен живот с моята половинка/скоро мисля да има тържество/, да финиширам семеиното гнездо, в обозримо бъдеще- две дечица, и спокоини старини-и едно околосветско пътешествие, ако имам тази възможност-една екскурзия в космоса/това ми е мечта от малък/- ииииииии- частен музеи на бмв да си направя-от всички модели по един екземпляр
:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 16 Авг 2008, 11:35

Еми на кратко, главно да си създам собствено жилище, да си намера свястно момиче с което да превърнем жилището в дом, а след време в е него да се кикотят 1-2 дечица и накрая да си има една една е28-чка перфектна да си я карам всекидневно и една е34 комби М5(не съм нагъл :mhihi: )за семейна кола и друго не ми трябва в общи линий. :)

Колкото до мечтите ми, мечтая си България най накрая да стане едно рекрасно място за живеене с свястни пътища и нормални управляаващи :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Re: Мечти и стремежи

Мнение от stozashto » 16 Авг 2008, 11:42

BMWPetar написа:Радвам се да кажа, че в този форум огромната част от хората са разбрани и интелигентни. Затова смятам, че ще се получи интересна тема.

Какви са целите ви? Към какво се стремите? Не говорим за мечти от типа на: Да купя БМВ АГ, а реални стремежи за близките години.

Например аз искам да скоча с бънджи, да слушам Джон Лоутън в Каварна на Джулай морнинг, а в по-дългосрочен план: да следвам право или психология в един елитен университет във Виена.

Какво ще кажете вие?

С бънджи е тъпо! Скочи с парашут! ;)
Джон Лоутън и тази година беше в Каварна, но огромната тълпа, пияните компании и миризмата на кебапчета и казанлъшки понички унищожиха почти изцяло романтика на Джулая!!!

А по темата - имам много мечти - реални и не особено, материални и не особено... като например да мога да карам мотор, да имам кон, да мога да свиря на пиано, да имам повече свободно време, да обиколя България извън магистралите..., да имам истински приятели, да няма болести и войни... ;) Спирам, че лакомията била смъртен грях... :D
"... _ _ _ ..."

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 16 Авг 2008, 12:16

ами какаво да кажа,понеже баща ми ни е изоставил като бях малък и заедно с майка ми са продали всичко,апартамент,мебели ,и вс.Израснал съм при пияници,по квартири,и мизерия.от там всичко сам съм си постигнал в живота
,но най-голямата ми мечта е да имам дом,оттам нататък всичко си идва на мястото в моя случай.
Въпреки че сега всичко е трудно...в тая държава пропита от злоба,завист,и егоизъм...
та както се казва разчитай само на себе си,и вярвай в бог :bchug:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата