хванак кучката ми да се е.....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 15 Авг 2008, 15:43

NeoPrint написа:Какво и е страхотното на тази история? Може би селянията на стопанина на горката разгонена кучка и мъжествените му изпълнения с кола :help:
Какво да се прави в такава държава живеем,те жените си пердашат та домашните любимци ли!
Елементарна култура липсва,прости грижи в съответствие със състоянието на животното не са положени,но нали сме чобани и има кол под ръка,какво пък толкова. Че и да се похвалим може с "героизма" си. :kuku:
А след 60 дена ще четем тема как е удавил новородените кутрета или нещо от сорта. Може и да оцелеят и да се присъединят към другите по улиците,ма той какво е виновен :help:

Я си представи че си имаш породисто куче и някое помярче вземе че свърши работата! А сега да ти се родят 9 малки бездомни копеленца.. да видиш ти какво е като си толкова състрадателен!

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 15 Авг 2008, 15:44

NeoPrint написа:Какво и е страхотното на тази история? Може би селянията на стопанина на горката разгонена кучка и мъжествените му изпълнения с кола :help:
Какво да се прави в такава държава живеем,те жените си пердашат та домашните любимци ли!
Елементарна култура липсва,прости грижи в съответствие със състоянието на животното не са положени,но нали сме чобани и има кол под ръка,какво пък толкова. Че и да се похвалим може с "героизма" си. :kuku:
А след 60 дена ще четем тема как е удавил новородените кутрета или нещо от сорта. Може и да оцелеят и да се присъединят към другите по улиците,ма той какво е виновен :help:

eхееееее те ....ба в моралиста,що да не удара един кол на пумиара бе......тва е шибано псе дето обикаля и трябва да бъде застреляно за да не захапе ТВОЕТО ДЕТЕ ГОСПОДИНЧО,или ти е кеф да видиш по новините как уличните пумиари обезобразяват деца,кеф ли ти е бе :evil: и ли си подстрекател на развъждането на пумиари,по добре да изразявам яда си по този начи отколкото да си трая като МИШОК,защото ако нямаше толкова мишоци,в БГ нямаше да е толко зле.......и като не ти изнася темата кво пишеш бе?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dare__devil » 15 Авг 2008, 15:51

Всеки има своята истина, но кучето не е виновно, че се е родило на улицата и, че не е кастрирано. За сметка но това явно твоето куче е било пуснато навън без да има някакъв надзор, което също не е много правилно. На мене не ми е готино да гледам по новините както каза ти, само че нерядко се случва и домашни кучета да нападат хора. Но да твърдиш, че е правилно да трепеш улични псета с кол е меко казано и аз не знам какво. Наистина си представи, че твоето куче беше мъжко и в аналогична ситуация беше награбило някой пес от улицата или някоя кучка на съсед пусната по същия начин. Ако беше пес от улицата щеше ли да удариш твоето куче? Ако беше кучката на съседа и съседа ти фрасне кучето с кол, просто защото е куче и това му е инстинкт...
Темата е за ключ според мен.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 15 Авг 2008, 15:53

Кучката ти е "развратница" :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от blackgod » 15 Авг 2008, 16:00

sk. написа:Я си представи че си имаш породисто куче и някое помярче вземе че свърши работата! А сега да ти се родят 9 малки бездомни копеленца.. да видиш ти какво е като си толкова състрадателен!

А за туй породисто куче кой според теб трябва да се грижи, че да не забременее от улично? А и защо след това трябва да станат бездомни кутретата? На кой е вината ако се окажат на улицата?
А на автора на темата - голем си герой да знайш .
Ако имаш щерка и нея ли ще я вардиш така - с кол в ръка? :mhihi:
Послушай колегите, има други начини да си пазиш кучката от нежелана бременност.

Аватар

Мнение от vladuicho » 15 Авг 2008, 16:02

dare__devil написа:Всеки има своята истина, но кучето не е виновно, че се е родило на улицата и, че не е кастрирано. За сметка но това явно твоето куче е било пуснато навън без да има някакъв надзор, което също не е много правилно. На мене не ми е готино да гледам по новините както каза ти, само че нерядко се случва и домашни кучета да нападат хора. Но да твърдиш, че е правилно да трепеш улични псета с кол е меко казано и аз не знам какво. Наистина си представи, че твоето куче беше мъжко и в аналогична ситуация беше награбило някой пес от улицата или някоя кучка на съсед пусната по същия начин. Ако беше пес от улицата щеше ли да удариш твоето куче? Ако беше кучката на съседа и съседа ти фрасне кучето с кол, просто защото е куче и това му е инстинкт...
Темата е за ключ според мен.

бе брат кучето ми си беше в двора бе ,вързано ......накаде да видя да съм писал че е било навън :roll: ,а и кво викаш да влезне в нас пумиара да си свърши работата ,да му дам топла храна и после едно китениче му постеля да отмори до втория тек :mhihi: абееее вияяя стеее мани мани.......толкова сте загрижени за пумияра че дабже и капут ше му сложите :mhihi: радвам се че между нас има толкова добри хора :D

blackgod дай са като ми е породисто кучето да спи между мен и жена ми :mhihi: а и споко син имам не дъщеря

п.с. тия с NISSAN НЯМАТ ЛИ СИ ФОРУМ БЕ :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 15 Авг 2008, 16:43

vladuicho написа:бе брат кучето ми си беше в двора бе ,вързано ......накаде да видя да съм писал че е било навън :roll: ,а и кво викаш да влезне в нас пумиара да си свърши работата ,да му дам топла храна и после едно китениче му постеля да отмори до втория тек :mhihi: абееее вияяя стеее мани мани.......толкова сте загрижени за пумияра че дабже и капут ше му сложите :mhihi: радвам се че между нас има толкова добри хора :D

:

Абе,дали некой баща не го е казвал за теб същото като си ходил да дупиш дъщеря му. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 15 Авг 2008, 16:53

п.с. тия с NISSAN НЯМАТ ЛИ СИ ФОРУМ БЕ

off/ Абе брато, незнам за Нисан ама на тия от Опел сигурно е в профилактика, щото яко преиждат ръждите :D

Потребител
Аватар

Мнение от cappy123 » 15 Авг 2008, 20:46

някой ще си има бебета :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 16 Авг 2008, 8:03

Поне едно да кръстиш на мене :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар

Мнение от vladuicho » 16 Авг 2008, 8:18

saleen написа:Поне едно да кръстиш на мене :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ама трябва и риза да ти купувам :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SprayMaster » 17 Авг 2008, 23:10

Аз съм бил свидетел на 2 котки :mhihi: До блока едно виене, и ние с една аверка правехме нощна на CS :uups: (познай :mhihi: ) абе с 2 думи развалиха ни кефа, ама се посмяхме :D

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 18 Авг 2008, 0:42

SprayMaster написа:Аз съм бил свидетел на 2 котки :mhihi: До блока едно виене, и ние с една аверка правехме нощна на CS :uups: (познай :mhihi: ) абе с 2 думи развалиха ни кефа, ама се посмяхме :D
ти теро ли беше или контратеро :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от Pencheva » 18 Авг 2008, 20:50

sk. написа:

Я си представи че си имаш породисто куче и някое помярче вземе че свърши работата! А сега да ти се родят 9 малки бездомни копеленца.. да видиш ти какво е като си толкова състрадателен!

Представи си се родиш в приют и някой ти каже че си бездомно копеленце..Яко нали?
[Бензин в кръвта]

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 18 Авг 2008, 21:01

vladuicho написа:
п.с. тия с NISSAN НЯМАТ ЛИ СИ ФОРУМ БЕ :mhihi:

Бате не е това варянта чесно.По-добре провери как и защо влизат тия псета.Вярно е,че е по-добре да го прекъснеш и да го изгониш,но чак да го простреш като чаршаф на земята не е човечно.Замисли се,че и то душа носи и не е виновно,а шибаните управници,че не са го кастрирали или още по-лошо баща му.По тая логика ако барнат синчето ти да клеца някоя с камъни да го убият така ли?
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории