БМВ Х5 3сд вс Range rover sport 3.6tdi v8
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
БМВ Х5 3сд вс Range rover sport 3.6tdi v8
маи ще се купува джип , и с бащата спорим кои е по добър , я си кажете мнението
знам че сме си сектантски форум но все пак. Моето мнение е че роувъра е по красив и по агресивен , но пък бмв си е бмв , смятам че мотора ще е по добър от роувърския. А някои да знае как са на проходимост , да е гледал някъв тест между двата автомобила ?>

It`s party time !
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
Ние имаме 3сд, много сме доволни от него пушка е оня ден мина 2 000 километра и не е в разработка направо "кърти мифките" хаха. Едно време харесваш роувъра спортния модел, но сравнение със Х5 неможе да има ... може да е малко по висок но са мн нестабилни ... това е моето мнение !
Х5 +1 !
( ако все пак поръчате Х5 ще те помоля да ми кажеш екстрите и цената и за колко време ви го докараха ( ако евентуално го няма на склад) )
Х5 +1 !

( ако все пак поръчате Х5 ще те помоля да ми кажеш екстрите и цената и за колко време ви го докараха ( ако евентуално го няма на склад) )
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
мерси за мненията. другото което са ми казвали е че роувъра много се развалял , познавам двама човека които имат такива , единия има 4х воуг суперчарджед и казва че се развалят доста , другия спорт пак суперчарджед и вика че е желязен
ама ме интересува дизела как ще е ?!

It`s party time !
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
Приятели на майка ми са се оплаквали, че от време на време дават грешки в електрониката, същото като стария роувър
а ценовата разлика долу горе колко е ?

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: БМВ Х5 3сд вс Range rover sport 3.6tdi v8
Evelin Cotsev написа:маи ще се купува джип , и с бащата спорим кои е по добър , я си кажете мнениетознам че сме си сектантски форум но все пак. Моето мнение е че роувъра е по красив и по агресивен , но пък бмв си е бмв , смятам че мотора ще е по добър от роувърския. А някои да знае как са на проходимост , да е гледал някъв тест между двата автомобила ?>
Определено Роувъра е с по-добра проходимост , но Х5 си е Х5 а точно този двигател е префектен и със сигурност,много по-качествен от този на англичанина.Цената ме мързи да проверявам , но Х5 е мнооого по-евтин и за мен е по-добрия вариант.МОже да малко по-тесен , но ако не и 2метра+ инад 120 кила не те бърка

Имаше тест на Рейндж срещу ГЛ и ГЛ се оказа по-добър във всичко освен в проходимост . Базовия V8 diesel беше към 180 000 лева , докато Х5 3.0сд май е около 120 000 - за тези 60 000 бона отгоре може да се посетят доста тунинг фирми - едно палаво чипче качва с 50 коня на този двигател а за остналаите пари , вярвам че АЦ Шницер имат предложения как да се похарчат

Така , че довода - всички имат Х5 , искам да бъда уникален с Рейндж , отпада . Айде , стига съм ти давал повече акъл

- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
Ачо, все пак незнаеш (нали може на Ти- да се обръщам към теб) незнаеш дали ще го плащат кеш или на лизинг. БМВ предлагат много изгодни лизингови схеми, защото работят със Уникредит. Пък и 286 конски сили за си напълно достатъчни. Най-много ако не хареса джанти в БМВ (има 1-2 хубави модела) може да си сложи други. Според мен ново БМВ не трябва да се пипа, но това е моето мнение. Но ние като собственици на Х5 3.0сд ти препоръчвам да си вземеш точно този модел, защото и сд-двигателя по рядко се среща и е много добър както каза Ачо.
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Re: БМВ Х5 3сд вс Range rover sport 3.6tdi v8
acho.rs написа:Evelin Cotsev написа:маи ще се купува джип , и с бащата спорим кои е по добър , я си кажете мнениетознам че сме си сектантски форум но все пак. Моето мнение е че роувъра е по красив и по агресивен , но пък бмв си е бмв , смятам че мотора ще е по добър от роувърския. А някои да знае как са на проходимост , да е гледал някъв тест между двата автомобила ?>
Определено Роувъра е с по-добра проходимост , но Х5 си е Х5 а точно този двигател е префектен и със сигурност,много по-качествен от този на англичанина.Цената ме мързи да проверявам , но Х5 е мнооого по-евтин и за мен е по-добрия вариант.МОже да малко по-тесен , но ако не и 2метра+ инад 120 кила не те бъркаА ако на теб ако Х5 не ти изглежда агресивен ...
Имаше тест на Рейндж срещу ГЛ и ГЛ се оказа по-добър във всичко освен в проходимост . Базовия V8 diesel беше към 180 000 лева , докато Х5 3.0сд май е около 120 000 - за тези 60 000 бона отгоре може да се посетят доста тунинг фирми - едно палаво чипче качва с 50 коня на този двигател а за остналаите пари , вярвам че АЦ Шницер имат предложения как да се похарчат![]()
Така , че довода - всички имат Х5 , искам да бъда уникален с Рейндж , отпада . Айде , стига съм ти давал повече акъл

It`s party time !
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
j0r33tt0 написа:Ачо, все пак незнаеш (нали може на Ти- да се обръщам към теб) незнаеш дали ще го плащат кеш или на лизинг. БМВ предлагат много изгодни лизингови схеми, защото работят със Уникредит. Пък и 286 конски сили за си напълно достатъчни. Най-много ако не хареса джанти в БМВ (има 1-2 хубави модела) може да си сложи други. Според мен ново БМВ не трябва да се пипа, но това е моето мнение. Но ние като собственици на Х5 3.0сд ти препоръчвам да си вземеш точно този модел, защото и сд-двигателя по рядко се среща и е много добър както каза Ачо.
да колега , знам че дизела на бмв е мноого добър , имаме петица е60 с 3.0д мотора.
It`s party time !
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
j0r33tt0 написа:Трябва ти една Е39 35ца и ще имате като нашия автопарк

Последна промяна Evelin Cotsev на 15 Авг 2008, 17:28, променена общо 1 път
It`s party time !
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
Нащо А8 го продадохме, имахме и S класа но я удариха и беше в болницата, след това я продадохме
Явно имаме долу горе общи представи за автомобили

Явно имаме долу горе общи представи за автомобили

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
j0r33tt0 написа:Ачо, все пак незнаеш (нали може на Ти- да се обръщам към теб) незнаеш дали ще го плащат кеш или на лизинг. БМВ предлагат много изгодни лизингови схеми, защото работят със Уникредит. Пък и 286 конски сили за си напълно достатъчни. Най-много ако не хареса джанти в БМВ (има 1-2 хубави модела) може да си сложи други. Според мен ново БМВ не трябва да се пипа, но това е моето мнение. Но ние като собственици на Х5 3.0сд ти препоръчвам да си вземеш точно този модел, защото и сд-двигателя по рядко се среща и е много добър както каза Ачо.
Естествено , че можеш така да се объщаш към мене , нали за тва съм си написал името

Имаш право , че не е много хубаво да се пипа двигателя , но едни изрудски джанти и някоя спортна броня , ако са от големите тунинг фирми доста ще украсят ЗВЯРА . В моите очи - ХАМАН,АЦ Шницер и др са като фирмени доработки на БМВтата и са едно ниво над думата тунинг.
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2