проблем с една 19" ка
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
проблем с една 19" ка
става въпрос за монитор ASUS 19 инча, като го сложа на максимална резолюция е ок , освен че всичко е малко , като го сложа на по -малка резолюция и всичко се размазва .... от какво може да е и има ли оправия - видеокаратата е g force 8800 gt
монитора е чисто нов
монитора е чисто нов

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- Mr_Spirit
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X1 F48
- Мечтае да кара: ///M
- xts
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, E87, F25
eraziel написа:По принцип ЛСД-тата няма как да ги накараш да изкарат в различна от нейтив резолюция същото качество ...

значи на макс е ок - 1680/ 1250 , като пробвам да я смъкна по надолу и става размазано , съвсем леко но достатъчно да те заболят очите ако гледаш 1 час да речеме , сложил съм го на 75 херца - това е макс ....
Последна промяна nandrolon на 15 Авг 2008, 10:08, променена общо 1 път
модела е ASUS VW198
иначе съм го пускал на всички възможни честоти , пипнал съм почти всякаде но нищо....
срещам трудности защото видеото има 1000 настройки , монитора и той има доста настройки - пък на default е гадно , някво такова светло без контраст ...
ЕДИТ: всъщност на максимална резолюцим може да работи само на 60HZ, като я смъкна тогава ми излиза 75 примерно.
иначе съм го пускал на всички възможни честоти , пипнал съм почти всякаде но нищо....
срещам трудности защото видеото има 1000 настройки , монитора и той има доста настройки - пък на default е гадно , някво такова светло без контраст ...
ЕДИТ: всъщност на максимална резолюцим може да работи само на 60HZ, като я смъкна тогава ми излиза 75 примерно.
Последна промяна nandrolon на 15 Авг 2008, 10:13, променена общо 1 път
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Според мен това си му е фиксираната резолюция. При мен лаптопа ми е 15.4" и е на 1680х1050 и всички казват колко ситно било, така че може би просто такъв монитор си купил 

E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
И аз имах същият проблем със един телевизор монитор,само дето при мене положението беше още по зле.При мене обаче аз го оправих с едни драивари не за G-forese a Atiradeon.Самия драивар на атито има един огромен панел през които разбарниках сичко каде имаше и стана.Не е много добре но се пооправи доста.Междо другото неможе монитора да подържа само 75kh.Моят Dell 19-ка мога да искарам до 150kh.Пробваи да смениш първо драиварите със някои които имат контролен панел с повече екстри ако не сложи си драиварите за Атито и през неговия панел мисля че щте стане.Незнам с GF ili Ati si затова така съм написал
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Пробвай следните неща, ако не си ги опитал:
1. Смени драйвера на видео картата
2. Инсталирай или ако имаш инсталиран драйвер го смени с друг по стар или по нов.
3. Пробвай при различни честоти 60, 70, 75
4. Виж дали при монитора ти няма ел.уреди , телефони, сплитери и квото се сетиш които могат да го смуштават.
5. В менюто на монитора има настройки за обиране на дребни дефекти по картината, но само ако наистина са дребни, ако е силно смущението няма да свършат работа.
Успех!
1. Смени драйвера на видео картата
2. Инсталирай или ако имаш инсталиран драйвер го смени с друг по стар или по нов.
3. Пробвай при различни честоти 60, 70, 75
4. Виж дали при монитора ти няма ел.уреди , телефони, сплитери и квото се сетиш които могат да го смуштават.
5. В менюто на монитора има настройки за обиране на дребни дефекти по картината, но само ако наистина са дребни, ако е силно смущението няма да свършат работа.
Успех!

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2